Şimdi Ara

Oyunlarda micro-stuttering var . düzeltebilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar . çoğu oyunda . farcry4-battlefield 3 ve 4- dying light v.s oyunlarda Mouse u hareket ettirdiğim zaman görüntü biraz atlama yaparak takılarak ilerliyor (fps ölçer kullanıyorum sabit 60fps). sanırım bunada micro-stuttering deniyor. tüm görüntü ayarları low daykende bu oluyor. farklı bi Mouse denedim yine aynı. monitörüm 60 hz 2ms. bundan kaynaklandığını düşündüm ama bazı 144hz monitörü olanlardada bu sorun varmış. sizce bu sorun neden kaynaklanıyordur. çözümü varmı yoksa direk monitörden kaynaklı bişimi. yardımcı olursanız sevinirim.

• Ezequel E kullanıcısına yanıt
    Farklı monitör ile denemen lazım hocam bu sorunların çözümleri basittir denersin, yazılımla olmaz çok.

• ula fay anasini ..ne yani şimdi ben canavar gibi sistem toplayacağım en kral samsung monitörü alıcam ..bu takılmnayla mı uğraşacam bir de üstüne...umarım monitörle ilgili değildir yoksa i2367 alıcam samsung yerine...
    bu arada sistemini yazar mısın..far cry 4 battle 4 oynuyorsan sistemin iyi olmalı
  • Driverların güncel versiyonlarını yükle. Bilgisyarını virüs taraması yaptır. Bilgisayarında yüklü virüs programanını kaldırıp tekrar dene...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.