Merhaba Arkadaşlar benim bir dizüstü bilgisayarım var sorunum bir oyun oynayınca yarım saat falan sonra monitör kapanıyor aslında tam kapanmıyor ekran kapkara ama ışığı yanıyor yani kısaca ekran kararıyor bilgisayarı uykuya yatırıyorum kaldırıyorum oturuma girdiğimde .....exe işlemi durdurdu yazıyor.Ekran kartı aşırı ısınması demeyin çünkü ısınmıyor programlarla ölçtüm.Bu olay hemen hemen çoğu oyunda meydana geliyor ram 2 gb ekran kartı 796 mb ekran kartı bölümünde mobiel intel(r) yonga kümesi ailesi (microsoft corpaaration) fln yazıyor.Lütfen Yardım.
belli bir oyun oynarkenmi yapıyor yoksa her oyunu oynarken mi ? genelde aşırı ısınmadan kaynaklanıyor bu problem ekran driverlerini baştan yükle program indir ısı ölçümleri yap bak bakalım ısıdanmı kaynaklanıyor ayrıca işlemci fanında bozulmuş yada az soğutuyo olabilir takılma yapıyodur sped fan programını kullan derim sana büyük ihtimal işlemciden kaynaklanıyo çünkü bilgisayarı anında stop edecek kasada bi tek işlemci var termal macunda bittiyse sür...