Şimdi Ara

Oyunlarda mouse çok hızlı kayıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar dediğim gibi bazı oyunlarda senstivity normal olmasına rağmen mouse aniden kayıyor ve oyun hele ki fps ise hiç oynanmıyor.Şuana kadar World of warcraftta kamera açısını ayarlarken,team fortress2,cod black ops2 gibi oyunlarda rastladım.Ama bazen hiç böyle bişey olmuyor hatta 60 fpsde orgrimmarda takıldıgımı hatırlıyorum.Bir türlü çözemedim sorunu sistemim:
    Asrock G41M-VS3
    Ati Hd 5500
    2 gb ddr3 ram
    Intel pentium dual core e5700 2.99ghz
    Buarada sorun mouseda değil mousem A4tech x7 xl-750bf ve diğer mouselardada aynı sorunla karşılaştım.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar...

• andryan A kullanıcısına yanıt
    sadece bir oyuna özgü yapmıyor bu sorunu anladığım kadarıyla. rastgele arada sırada yapıyo değil mi? lag olduğunu da sanmıyorum, kazık bir ihtimal ama mouse yüzeyinden kaynaklanıyor olabilir.

saçma olabilir ama laptop mu kullanıyosun? touchpad aktif ise elin/avucun temas ediyor olabilir. bende farkına varana kadar cinnet geçirmiştim :)

birde şöyle bir ihtimal var mouse bu muydu?

mouse ile gelen macro programında yan tuşlara falan tuş atanmış olabilir. bendeki mouse bu mesela:

ilk aldığım zaman tekerlekle sol tık arasındaki butona "geriye 180 derece dönüş makrosu ayarlanmıştı, belki öyle bişey vardır sende de.

• Öncelikle cevap için teşekkürler.Bilgisayarım masaüstü.Evet mousem aynen o.Bu mouseninde öyle bi macro programı yok zaten 2 tane ek tuşu var yanda gerek yoktur heralde.Ben yinede evdeki başka bi mouse ile deniyim olmassa yazarım
  • Demin birçok yöntem denedim ve oyuna girdim.Önce logitech m90 mouse'mı öndeki usb girişine bağlayarak oyun girdim ve öyle bi problem yoktu.Daha sonra x7 mouse'mı öndeki usb girişine bağladım gene problem yoktu.Acaba o sorun yapmayan zamanamı denk geldik yoksa arkadaki usb girişlerimi arızalı?Ayrıca bu sabah 1 senedir yapmadığım windows güncelleştirmelerini yaptım belkide bi faydası olmuştur söylemiş olayım.
  • paketten cd çıkmışsa macro ayarlanabiliyodur.

benim farede tuş durumu geldiği zaman şöyleydi

yandaki 2 tuştan ilerdeki : bir sonraki klasör/sayfa
    gerideki: : önceki klasör/sayfa
    tekerlek ile sol tık aradaki tuş: 180 derece geri dönme (fps oyunları için galiba) bende şaşırmıştım ilk geldiği zaman normalde tuşun 2 veya 3 tık fonksiyonu olması gerekirdi standartta. bundan başka aklıma bir sebep gelmiyo benden bu kadar kardeş :D
  • Dur bakalım inşallah daha yapmazda pvpde dağıtırım ortalığı :D Yardımların için sağol yinede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.