Şimdi Ara

Oyunlarda Mouse Lag Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta belirttiğim gibi alttaki sistemde mouse lag neden olabilir arkadaşlar?

Oyunlarda Mouse Lag Sorunu

• Kablosuz ise: Pil zayiflamasi, anten ve mouse arasinda fazla mesafe/obje var
    Genel: Sensör kirli (sac kacmasi), kullandigin masa/örtü etkiliyebilir. Mouse pad cok asinmis ve daha gereken gibi düz olmayabilir.

HDD kullaniyorsan Defrag gerekebilir. Yüklemede aksama.

CPU ya cok yüklenme: Paralelinde cok fazla uygulamanin calismasi

Vs vs.

Daha cok detay gerekli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bud Spencer -- 2 Mayıs 2016; 21:17:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediklerini biliyorum arka planda açık hiç bişi yok. mouse kablolu lazer yeri tertemiz direk masada denedim yine aynı sanırım mouse dan kaynaklı yarın farklı mouse ile denicem.
  • Mouse a lag girmez öyle bir şey yok. Oyunu açtığında sistemin tamamını kullanıyordur ve bilgisayar bu yükü yüklenemeyince haliyle donmalar takılmalar başlar bu da en belirgin şekilde imlecin takılıyormuş gibi yavaş hareket etmesiyle anlaşılıyor ya yok ben +30-+60 fps de cayır cayır oynuyorum diyorsan kablosuzsa pili bitmek üzeredir değilse mouse gümlemiştir o yüzdendir. Yenisi şart. Ama değişimi en sona bırak gidipte parayı hibe etme durduk yere.

Unutmadan mouse u kullandığın zeminde önemli her mouse her zeminde çalışmaz misal bende Logitech G502 var çay masasının üzerinde ve halıda çalışmıyor dediğin gibi lag varmış gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aradabiruğrarım -- 3 Mayıs 2016; 16:21:25 >
  • dostum dediklerine katılıyorum fakat mouse'uda pc ile aynı zamanda aldım 1 sene oldu g300s :D 10 tl lik bi mouse taktım bugun arka ve ön usb slotlarına durum aynı chipset bios herşeyi güncelledim yine aynı çözemedim. nvidia ayarlarınıda performans yaptım degişmedi napıcam bilmiyorum. Zalman ZM600-LX 600W psu yetersizmi sizce? 1+1 normal bi hoparlörde takılı.
  • byrcp B kullanıcısına yanıt
    Farklı mouselarda da aynı sorun oluşuyorsa o zaman sistemden kaynaklı bir sorun vardır bu yazılımsal olabileceği gibi soketlerle de alakalı olabilir. Peki oyun oynarken ya da video izlerken herhangi bir takılma oluyor mu bunlarda? eğer yoksa neden kaynaklandığını bilmiyorum dostum. Biosda mouse u kullanabiliyorsan orada dene bi bak bakalım aynı sorun orada da var mı? Varsa eğer işletim sisteminden kaynaklı da olabilir. Combofix uygulamasını indir bir güzel tarasın bir de google amcaya bol bol sor.

Unutmadan Mouse ne harcıyor ki 600 watlık psu yetmesin taş çatlasa 1-2 volt mu watt mı ne enerji çekiyor oda hiç yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aradabiruğrarım -- 4 Mayıs 2016; 20:00:27 >

• kardeşim 5 yıl laptop kullandım anlasam sormam burda :D takılma yok biosda gayet akıcı tek oyunda degil bi kaç ayar yaptım bi nebzede olsa düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Oyunlarda fps kitlenme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.