Şimdi Ara

Oyunlardan Soğudum Yardım(sohbet) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
4
Favori
7.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    😂😂 ciddi bir zaman kazancı ama nasipse çocuk büyüdüğünde bunu yapamayacaksınız çünkü oda sizinle yiyecek. Her yer yemek olacak, eşiniz çıldıracak 😂😂
    Benden tavsiye ben çocukla ilgileneyim sen ye yemeğini dersiniz eşinize. O rahatça yer yemeğini, sonra siz yemek yerken istediğinizi yapın :) ancak sofrayı kaldırmak son yemek yine kalıyor 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bütün dedeler burada toplanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfblugano35

😂😂 ciddi bir zaman kazancı ama nasipse çocuk büyüdüğünde bunu yapamayacaksınız çünkü oda sizinle yiyecek. Her yer yemek olacak, eşiniz çıldıracak 😂😂
    Benden tavsiye ben çocukla ilgileneyim sen ye yemeğini dersiniz eşinize. O rahatça yer yemeğini, sonra siz yemek yerken istediğinizi yapın :) ancak sofrayı kaldırmak son yemek yine kalıyor 😂
    Hocam çocuk olunca bazı şeyleri fark ettik ya :) Dediğiniz mevzu yavaştan oluyor, tam yemek vakti huysuzlanınca birimiz iptal oluyor, ya bebek ya yemek toplama vs işleri :) Yani çocuk yokken aslında çok özgürmüşüz :) Olunca anlıyor insan ve her şey ona odaklı oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teneke_kupa

Oh oh maşallah tek olmadığıma sevindim.

Şu an benim içinde tek eğlence, indirim dönemlerinde kütüphaneye oyun eklemek dışında bir şey kalmadı. Bi ihtimal oynarım diye diye alıp yüzüne dahi bakmadığım oyunların sürüsüne bereket.

Herhalde çocuk olunca evlada sağlam bir arşiv bırakmak olacak. Sonumuz hayr olsun.
    Bu hastalık galiba bende de var aynısı hiç oynamadığım tonla oyun almışım.
  • Şu Sea Of Thieves var. Bu oyunun aynı gemi mekaniklerine sahip ama gemini ve karakterini geliştirebileceğin bir türünü yapsınlar oyuna 1000 TL deseler direkt alır oynarım.

Ama yine tek bir sıkıntı var benimle birlikte 3 kişinin daha o parayı verip oyunu alması lazım.Böyle oyunlar ufak gruplar ile iyi oynanır uzun zamandır birlikte oynadığın 2 3 arkadaşın olursa çok zevkli olur.
  • Kozmonot. kullanıcısına yanıt
    öle oyunlar zamanla aşırı sıkıyor sne başladın bişeyin yok adamlar almış herşeyin iyisini
  • Pc için darksouls serisini oyna. PS4 varsa bloodborne de ekle. Öyle oyunlar ki mutlaka dışardan bilgi alman araştırman lazım. Forumdan ve youtube kanallarından. Zorluğu öğrendikçe azalıyor. Tecrüben arttıkça daha da keyif alıyorsun. Pc için türkçe yamaları vardır. Bloodborne ps4 de zaten türkçe. Aylarca götürür. Ama sonra başka tür oyunlardan hiç keyif almayabilirsin.
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Yaş 33, eşim ile çift pc takılırken çocuk olacak diye hepsini sattık gaming laptop aldık. Xbox ps 3 duruyor. Eşim RPGci ben bambam FPS. Kesişiminiz Borderlands, hepsini oynamıştık ama yenisini oynayamadık. İkimiz de çalışıyoruz ve çocuk kalan vaktimizi alıyor. Gece çocuk yatınca uyumadan bi bölüm dizi izleyelim diyoruz, 40 dk uzun geliyor. Sıfırdan birşey izleyecek kafa olmadığı için izlediğimiz şeyleri yeniden izliyoruz biz de ne yapalım. Bu aralar Bleach izliyoruz, switch alma hayalimiz var, eşim telefonda Bleach oyunu oynuyor, ben zaten audiobook olayına sardım, evin tüm yükü bende olduğu için elim telefona değmiyor. Ben kadın kısmısıyım bu evliliğin bu arada. Ama bizim evde kayınvalide olmadığı sürece acun para kazanmaz ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende böyle bir sorun yaşıyorum... Ama sıkıntı bende mi emin değilim. Bana daha çok oyunlarda gibi geliyor. Oyunların hepsi işi hammallığa bağladığı için artık canım sıkılıyor. RDR 2 dediler mesela bildiğin at sırtında dıgıdık dıgıdık gide gide oyun bitti. Witcher 3 yüzyılın oyunu diyorlar çekmedi. Şu anda Spiderman oynuyorum, henüz başlarındayım ama yine aynı şeyi yaşayacakmışım gibi hissediyorum. Sebeblerini özellikle merak eden olursa anlatırım detaylıca. Fakat durum bu maalesef.. nadiren çok hoşlandığım oyun çıkıyor. Mesela Resident Evil serisinden uzak bir insandım ama geçen sene RE 2 Remake oynadım, müthiş birşeydi. Karışık bir durum, sizi çok iyi anlıyorum.
  • Yaştan dolayı yaştan başka hiçbirşey değil.
    Ama yine de bazı tadlar oluyor olmuyor değil.
    Mesela Mafia 3 oynarken aldığım zevki bir daha son çıkan Remastered yaptıkları versiyonu oynasam zevk almıyacağımı biliyorum.
    Ama mesela bu Devil May Cry oyunu için geçerli değil,
    Devil May Cry ile tanışmam 4. Oyunla oldu inanılmaz keyifliydi, aynı zevki son oyunda da aldım mesela.
    Sonra Last Of Us ilk oyunu 3 günde gece gündüz gözler kan çanağı şekilde oynadım, bu son çıkan Part 2 aynı tadı vermedi.
    Keza Gta 4’ü sindire sindire acayip keyif alarak oynamıştım Gta 5 öyle olmadı. Yani oyundan oyuna zamandan ve o anki hismi diyeyim duygumu diyeyim fark ettiriyor.
    Birde önceden bazı şeylere ulaşmak zordu, benim yaşım 36 bi Call Of Duty çıkardı harçlık biriktirip oyunu alırdık inanılmaz keyifle oynardık, şimdi bazı şeylere ulaşmak çok kolay, dönem yine pahalı ama az biraz zevklerimizden ve gezmeleremizden kısıp bi oyun alabiliyoruz, kolay ulaşıyoruz yani. Önceden emek vardı emek harcadığın içinde Cem Yılmaz espirisi gibi bu Show’a para verdim her saniyesi gülücem misali, emek verip aldığın için keyfide oluyor düşüncesindeyim.
    Yine Keza teknoloji gelişiyor anında herşeyden haberimiz olup ne oluyor ne bitiyor Bir Tweet ile öğreniyoruz.
    Önceden bir tek Steam vardı şimdi sürüsüne bereket çeşitli bir sürü dağıtımcı var falan filan bu uzar gider.
    Tweet’den Steam’e ne ara geldin demeyin yani erişebilirlik çok kolay ve alternatif çok. Farklı konular ama Oyun için bir sürü platform var demek istiyorum.
    Sonra en önemlisini unutuyodum Youtube faktörü var bizim zamanımızda Orkun Işıtmaklar Enes Batur’lar dah yeni yeni Gameplay videoları çekmeye başlamışlardı ve YouTube kavramı yoktu, şimdi bi oyun çıkıyor bak YouTube’a hemen izle yine aynı noktaya geliyoruz Tweet örneğini o yüzden verdim geldiğimiz ortak konu Erişebilirlik, kolay satın alım ve alternatifi de çok.
    Ben buna bağlıyorum oyun olarak yine başlarda dediğim gibi duygu ve hislere bulunduğun ortama bağlı, zevk alıyorsun aldığın oyunlar oluyor ama sebebi sıkılmamızın daha çok Teknolojinin bu kadar hızlı gelişip Erişmin çok kolay olması. Ve birde Yaşın ilerlemesi tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pubg steam varsa benimle paylaşabilirsin ben oynarım hocam
  • Eskiden hayatımın tamamı neredeyse bilgisayar oyunlarını oynayarak geçiyordu. Hatta üniversite okurken bir dönem football manager için alt ligler araştırmacılığı yapıp, alt liglerdeki kimi takımların oyuncularını ben profillendirmiştim. Son 7 8 yıldır 1 oyun bile oynamadım. Zaten işten güçten zaman kısıtlı. Bir de boş zamanımı oyun oynayarak harcamak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Soğansız Dürüm

Eskisi gibi zevk almak istiyorsanız çok zengin olmanız lazım hocam yukarıdaki arkadaşın dediği gibi. Eskiden sabah kalkar kalkmaz pc açar oyun oynardım, şimdi ise sabah kalkınca işe nasıl giderim, hava nasıl olucak, ne yesem, iş bugün zor olucak mı, kendimi nasıl geliştirebilirim gibi düşünceler doluyor aklıma. Akşam gelimce de aynı şeyler ertesi gün olacağından dolayı zaman kalmıyor. Zengin olup bunları düşünmediğiniz işte o zaman eskisi gibi zevk alabilirsiniz bence :)
    Aynen öyle eskiden çocuktuk gamsızdık.
    Gündüz dışarıda akşam bilgisayarda oyun oynardık.
    Şimde işten eve gelince yorgunluktan bilgisayarı açmaya bile üşeniyorum.

• Treth kullanıcısına yanıt
    Göz doymuyor hocam. Zamanında çocukken, gençken alamayıpta içte ukde kaldığından şu an aç kurtlar gibi öyle öyle alıyoruz.

• Tavsiye ettilerse bilemem ama Dark Souls gibi oyunlara bakabilirsin. İnsanı tatlı bir şekilde zorlayan ve başarma zevkini tattıran oyunlar. Ayrıca insan tecrübeleştikçe daha seçici oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 14 Ağustos 2020; 20:8:11 >
  • 28 yaşındayım sağlık sektöründeyim. İş yoğun ama yine de oyun için vakit ayırabiliyorum kendime. Arkadaşla cod warzone oynuyoruz genelde haftada 5-6 saat.

Oyun hayatına klasik cs 1.6 vice city gibi oyunlarla başlamıştım. Eve pc aldıktan sonra da öyle devam etti. Cod serisi bf serisi, crysis vs. Asıl online işine 2009 gibi left 4 dead ile başladım. 2.oyun da çıkınca artık steamden çıkmaz olmuştuk ekipler turnuvalar. Hergün okuldan arta kalan bütün zamanı oyuna veriyodum nerdeyse. Lise üni bitti işe başlayınca işte çok vakit bulamıyosun. Hele evlensek sıfıra iner film dizi izleyemeyiz valla.

Hikayeli single oyun istiyosan seni içine çekecek. Türkçe yama ile Metro serisini mutlaka oyna. Korku içerikli Amnesia The Dark Descent başta olmak üzere. Outlast da oyna ama ikinci oyununu yarıda bıraktım korkudan çok fena. :D

• Önceleri çok oynardım genelde FPS ve pes. Şimdi ayda yılda bir kere pes master league açıp sezonu zorla bitiriyorum. Ama hemen hemen her gün oğlumla 2-3 maç yapmaya çalışıyorum. Sanırım ölene kadar az da olsa oyun oynamaya devam edeceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anlattıklarının aynısını yaşadım fazlası var eksiği yok. İşimi görsün hafta sonlarıda deli gibi oyun oynarım dedim 4 ay önce aldım pc yi sadece 2 hafta oynadım şu an steam epic bile kurulu değil bir gün lazım olur diye haftada bir epicin sitesine girip bedava verdği oyunları alıyorum çıkıyorum bu kadar ne ara oyunlardan bu kadar hızlı soğudum bilmiyorum oynamak istiyorum ama işkence gibi geliyor oyun oynamak zevk almak istiyorum alamıyorum.
  • 42 yaşında 2 çocuk babasiyim 6-7 yasımdan beri oyun oynarım tabi o zaman ki oyunları düşünün son zamanlarda bende de sıkılma oluyor bunun en büyük sebebi iyi hikayesi olan hikayesini de iyi anlatan oyunların kalmamasi diyebilirim ..mesela last of us 2 efsaneviydi .şimdi ki oyunlar artık online yada açık dünya bu da bı zaman sonra sıkıyor ayrıca oyun bolluğu çok var arasında kaybolup gidiyor oyuncu ..örnek Steam tonla oyun alıyoruz ama.hangimiz kaçını bitirdi .

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.