Şimdi Ara

oyunları sd carda taşıyınca açmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gittigidiyordan samsung 32 gb class 10 microsd card sipariş etmiştim ürün geldi biçimlendirdim dedikleri gibi 32 gb herhangi bir sahtelik yok ama oyunları karta kopyaladığım zaman hata veriyor oyun simgeleri yerine android simgesi geliyor tıklayınca da oyun kurulu değil hatası çıkıyor.. bunun nedeni kartla ilgili midir ? öyle diye düşünüp başka uygulamalar yükledim ama o uygulamalarda sıkıntı çıkmadan oynadım oyunla ilgili bi sorun da değil çünkü benim telefonumun aynısı kardeşimde var kardeşim aynı oyunu sıkıntısız oynadı. kartı bikaç gün önce biçimlendirdim yine o oyunda sıkıntı çıkıyor ve çalışan oyunları karta kopyaladığımda çalışmıyor...

• Kartla ilgili değil. Oyunların sadece belli bır kısmını taşıyor, o yüzden açılmıyor.
  • Telefonu kapatıp açtığında bir süre beklemelisin ama telefon her zaman açıkken oyun açılmıyorsa oyunun bazı yerleri taşımıyor olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani telefon açıkken sorun olmuyor kapatınca 2-3 saat bekledim yine aynı sorun sd karta taşıdığım an kapatıp açınca android simgesi adı altında com. ile başlıyor örneğin subway öyleydi şuan marketten indirsem bile açamıyorum. veya temple run da kapatıp açınca ilk yüklenişteki oyunun oynanışıyla ilgili talimatları her seferinde veriyor ve hight score sıfırlanıyor napmam lazım ?
  • Oyunları hafıza kartına tasımak öyle oynamak ıcın root gerekiyor diye biliyordum root de telefona zarar verebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HavayaHavaAtanAdam

Oyunları hafıza kartına tasımak öyle oynamak ıcın root gerekiyor diye biliyordum root de telefona zarar verebiliyor

eski telefonum 5800 da sd karta taşı özelliği yoktu şuan discovery kullanıyorum onda böyle bi özellik var dedim herhalde artık root gerektirmiyor yeni jenerasyon telefonlarda.. ama dediğin mantıklı yani belki de bu yüzden android simgesi çıkıp com. ile başlıyor uzantılar. ben direk sd kartla ilgili demiştim özellikle oyunların high score ları kapanınca sıfırlanınca böyle düşündüm
  • Geliştirici Seçenekler > Harici Birimdeki Uygulamalara izin ver özelliğini açın.
    (Geliştirici seçenekleri nasıl açıldığını Google da bulabilirsiniz.)
     oyunları sd carda taşıyınca açmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.