Şimdi Ara

Oyunların kaç saatte bittiğini gösteren kaynak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takılmadan, orta seviyede kaç saatte bittiğini gösteren bir kaynak var mı? Bitirmek istediğim 6 oyun var şu an. En kısadan en uzuna doğru oynayacağım. Bazılarını zaten bitirdim ama Xbox ta bitirmemiştim. Hatırlamıyorumda kaç saatte bitirdiğimi... Bad Company 2, COD: WaW gibi.

• Öyle bir kaynak hiç duymadım ben ama bitirmek istediğin oyunları buraya yaz sen biz söyleriz kaç saatte bittiğini.
  • Bad Company 2 yı easy zorluk derecesınde oynarsan 6 saate cok rahat bıtırırsın cod waw da aynı sekılde 6 saate cok rahat bıter zorluk derecelerı artmasıyla bırlıkte oyunun suresı 1-2 saat daha artar ıyı oyunlar :)
  • Bende 5-6 diye tahmin ediyordum ama Bad Company 2 daha kısaydı sanki Cod oyunlarından. Neyse yarın BC2 yi bitireyim.

Diğer merak ettiğim oyunlar:

Resident Evil 5 (3 bölüm geçip bırakmıştım.)

CoJ: BiB ( Apaçilerin mekanından kayıkla geçtiğimiz bölümdeydim en son.)

Halo 3, Halo ODST

Alan Wake (Save'im gitti, baştan oynıcam.)

PoP: TFS (Save'im gitti.)

Red Faction Guerilla

Oyun sürelerini merak ettiklerim bunlar.
  • Resident Evil'da,en fazla 2-3 saat civarı kalmış.Halo 3 de,10 saat civarı sürüyor

Diğerlerini oynamadım ama,Halo:ODST için 5-6 saat diyordu arkadaşlar.COJ da aynı şekilde sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Diğer merak ettiğim oyunlar:

Resident Evil 5 (3 bölüm geçip bırakmıştım.)
    CoJ: BiB ( Apaçilerin mekanından kayıkla geçtiğimiz bölümdeydim en son.)
    Halo 3, Halo ODST
    Alan Wake (Save'im gitti, baştan oynıcam.)
    PoP: TFS (Save'im gitti.)
    Red Faction Guerilla

-RE5: 3 bölüm geçtim derken o oyunun chapterları kendi içinde bölümlere ayrılıyor mesela 1-3, 3-5, 6-3 gibi sen en son nereye kadar geldin bilmiyorum.
    -CoJ:BiB: Daha oyunun yarısı bitmemiş oynamaya devam et güzel oyundur.
    Halo 3 ODST: Hiç oynamadım bilmiyorum.
    Alan Wake: Bu oyun toplam 6 epispode dan oluşuyor ve her episde 1-1.5 saat sürüyor oynayacağın zorluk seviyesine göre bitirme süren değişecektir.
    Pop:TFS: Eğlenceli bir oyun ve fazla uzun değil tekrar başla en baştan.
    Red Faction Guerilla: Bu oyunu bende henüz oynamadım ama en yakın zamanda başlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 28 Temmuz 2010; 21:22:15 >

• odst 6 saat suruyor normal seviyede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Red Faction baya zamanını alır,open-world bir oyun sonuçta,ben bitirmiştim ve bu saydığın oyunların hepsinden daha uzun sürüyor ancak acayip zevkli bir oyundur,etrafı yıkmaktan zamanın nasıl geçtiğni anlamıyordum ben
  • Teşekkürler cevaplar için. Red Faction'ı sona saklamalıyım. Gerçi yazdıklarımın hepsini en az 1 saat oynadım fakat hepsini bıraktım.

CoJ hakkında şaşıp kaldım. En az 4 saat oynamıştım. 1 oturuşta oraya gelmiştim zaten geçen seneden beri oynamadım. Bu arada @Pinky tam hatırlamıyorum ama 3 kere ekran karardı, farklı mekanlardan devam ettik diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 29 Temmuz 2010; 22:17:00 >
  • Bu arada hazır konu varken sorayım.Red Faction demosunu çok beğenmemiştim.Open World oyunları da uzun ömürlü oldukları için çok severim.Malum,orjinal oynayınca,oyun süresi çok önemli:)

Bu oyunun geneli nasıl arkadaşlar,orjinal almaya değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Bu arada hazır konu varken sorayım.Red Faction demosunu çok beğenmemiştim.Open World oyunları da uzun ömürlü oldukları için çok severim.Malum,orjinal oynayınca,oyun süresi çok önemli:)

Orjinal almaya değermi bilemiyorum benimde fazla oynama şansım olmadı ama oynadığım kadarında gördümki oyunda inanılmaz bir fizik motoru kullanılmış. Havok'u öttürmüşler. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi fiziklere sahip oyun RF:Guerrilla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 28 Temmuz 2010; 22:34:17 >
  • Ben çok beğendim. Geçen sene ilk çıktığında demosunu oynadım hayran kaldım. Sonra oyunu oynadım 1 saat kadar ama sonra diğer oyunlar nedeniyle bıraktım malum GeoW 2 multi, Fifa multi filan Benim anladığım kadarıyla Marsta özgürlük isteyen isyancılarız. Binaları filan havaya uçurmak zevkli oluyor bayağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Bu arada hazır konu varken sorayım.Red Faction demosunu çok beğenmemiştim.Open World oyunları da uzun ömürlü oldukları için çok severim.Malum,orjinal oynayınca,oyun süresi çok önemli:)

Abi türü seviyorum demişsin o zaman Red Faction ı kesinlikle seversin,Ps3 fiyatı inanılmaz düşmüş bu oyunun 360 fiyatı da düşmüş olabilir,görevler oldukça heyecanlı,yıkma dağıtma üzerine kurulu olduğu için görevleri yaparken çok eğleniyorsun,ayrıca oyunda yan görevler var mesela 5dk içine gökdelen gibi bi binayı yıkmanı istiyor,atıyorum 10 mayın 2 roket hakkın var,bi mühendis gibi davranıp binanın hassas yerlerini bulmaya çalışıyorsunGüzel oyundur yani marsta geçmeside ayrı bi otantik hava katıyor

Ve çok ilginç bi şekilde bu oyunun online ıda çok zevklidir,ben bi kaç defa oynadım ama şimdilerde insan kalmışmıdır serverlarda bilemiyorum.

Havoku hakkaten öttürmüş bi oyundur Fatzın dediği gibi son bölümlere doğru hayvan gibi bi köprü uçurmuştum 360 kasıla kasıla geberecekti fizikten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 28 Temmuz 2010; 22:40:58 >

• Red Faction: Guerrilla'nın not ortalaması 85 miş bu oldukça kaliteli bir yapım olduğunu gösterir.
  • Bu arada önemli bir bilgi vereyim. Oyunların kaç saatte bittiğini değil ama kaç bölüm olduğunu IGN Guide'dan görebilirsiniz.

http://uk.guides.ign.com/

Oyunu seçip Walktrough'a girip bölümleri ve nasıl geçiceğinizi görebiliyorsunuz. Bölümlü oyunlarda işe yarıyor.
  • Resident Evil 5'i 4 saatte bitirmiştim. Hemde Veteran' da.
    Alan Wake etrafı araştırarak oynarsan en az 8 saat sürer.
    Coj: BiB uzundur. Oda 8-10 saat var. En uzunu Red Faction heralde dedikleri gibi. Benimde hala bitirmeye fırsatım olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 28 Temmuz 2010; 22:54:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Resident Evil 5'i 4 saatte bitirmiştim. Hemde Veteran' da.
    Alan Wake etrafı araştırarak oynarsan en az 8 saat sürer.
    Coj: BiB uzundur. Oda 8-10 saat var. En uzunu Red Faction heralde dedikleri gibi. Benimde hala bitirmeye fırsatım olmadı.

red faction u bitirmeye gerek yok zaten.. asıl eğlence etrafı yakıp yıkmak.. senaryo hiç tatmin etmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.