Şimdi Ara

Oyunu Batıranlar M Satışı Yapanlardır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu para kazanmak içni kullananlar iyice batırdı oyunu. la şu gibi insanları dikkate almayın. her halttan para kazanmayı amaçlayan veletler topluluğu.

• genie parası çıksın die satıyorum bende genelleme yapma bence
  • Ne kadar boş bir konu.
  • Farm yaparak para kasiyorum ve onu satiyorum. Ben batırıyor muyum ? Hayır ben sadece kendimin kastigi parayi başkasına veriyorum sayabilirsin. Yani değişen hiçbir şey yok.
  • aynen koxper farmcılarla normal farmcıları karıştırmayın arkadaslar
  • Hayır benim anlamadığım bi kısım var. adam 7/24 oyunda para kasıyyor kendine "farmer" diyor. Kazancını aylığa vursak giderler hariç 1.200 etmez. Ama aynı adam 5gün 8 saat en az 1200 lira maaşla çalışmak istemiyor. Garip insanlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOMIK OLAMIYOM

Hayır benim anlamadığım bi kısım var. adam 7/24 oyunda para kasıyyor kendine "farmer" diyor. Kazancını aylığa vursak giderler hariç 1.200 etmez. Ama aynı adam 5gün 8 saat en az 1200 lira maaşla çalışmak istemiyor. Garip insanlar.

Bence öyle düşünmeyin.Twichte canlı yayın izliyodum 2 saat önce adam +9 shard 7 bin tl istiyor biri gelip ts de konuşuyolar çocuk ben öğrenciyim 5 bin tl babam okul taksidini yatıcak ben okulu dondurup o aprayı yatırmıcam 5 bin tl alayım diyor +9 shardı geriye kalan 2 bin tl babam yurt paramı yollyacak öyle verrim diyor sana.Kızılması gereken şeyler bunlar.BEn bugün 150 tl para kazandım oyunda upgrade yaparak 3 günde 400 tl para kazandım yani kimseye zorla bişey satılmıyor her malın bir alıcısı oluyor oyunda çok para dönüypor bu olay sadece knight için geçerli değilki adam cs go da bir bıçağa 5 milyar veriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden drop alininca kimin ihtiyaci varsa ona verilir clan icinde oyle oyun oynardi millet.Suanda ise drop alininca ya satip pay ediliyor yada hemen sitelere satilip tl ye cevriliyor.Suan gercekten ko yu oyun olarak oynuyan kitle %30 dur belkide.kalan %70 i ko dan para kazanma hevesinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.