charı butun takılarını sattm real paraya ancak charda 5 tane +8 fp ve 2 tane cleaver+8 war bunları trınasiz +9 yapabılırmym acaba? yoksa bunlarıda mı real paraya sataym olma ihtimali warsa ne kadar tahmınen soylermısnz
Çok zor ama bilemem
Tamamen Şans Kardeşim.Belli OLmaz Bakarsın Claver +9 Olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: K3N6N
Tamamen Şans Kardeşim.Belli OLmaz Bakarsın Claver +9 Olmuş
amaç cleaver+9 diil fp yada cleaver geçsın farketmez peki trına alsam nsl olur geçeme ihtimali war mı?
cok zor öle yapcaana sat gitsin yav bide simdi sana bi sürü mesaj fln gelceq itemlerini bna ver die bazı acgözler bi kre bırakom dedim pisman oldum
olma ihtimali %7,5 isterrsen dene
bence bas sonucta bırakıcan o itemlerdende en fazla alacagın para 10ytl yani pek bişi deiştirmez
cok zor öle yapcaana sat gitsin yav bide simdi sana bi sürü mesaj fln gelceq itemlerini bna ver die bazı acgözler bi kre bırakom dedim pisman oldum
Sende her oyunu birakan arkadasin topicine bunu yazıyorsun
10 ytl mı ? dalga mı gecıosn cyhperda gb 7 ytl arkadasm cleaver +8 ler 80 m +8 fp ler 90m fln ne 10 yltsi ???
Reel paraya sat çıtır çıtır ye. basma bence
cleaver +8 ler 160m fln +8 fp setide 4gb ye fln satsam 6.5 gb onuda 35- 40m ye fln satarm ufak cocuklara ama basarsam cleaver +9 gelır ve oyunu bırakmam nsl yapsam acaba
hiçbiri geçmicek
eğer trina kullanmazsan büyük bi ihtimal hiçbirisi geçmiycektir 7 trina almayı düşünüyosanda al bas derim ama en mantıklısı satıp parasınıda çıatır çatır yemek
quote:
Orjinalden alıntı: 0Mæ®
eğer trina kullanmazsan büyük bi ihtimal hiçbirisi geçmiycektir 7 trina almayı düşünüyosanda al bas derim ama en mantıklısı satıp parasınıda çıatır çatır yemek
haklısın cafeye gider ufak cocuklara satarm 8-9 ytlden alack warsa blk içi satılır itemleride satılır gblerde
quote:
Orjinalden alıntı: IIMcTySoNII
cleaver +8 ler 160m fln +8 fp setide 4gb ye fln satsam 6.5 gb onuda 35- 40m ye fln satarm ufak cocuklara ama basarsam cleaver +9 gelır ve oyunu bırakmam nsl yapsam acaba
bu hesapla tamı tamına
42.7 ytl'den satabilirsin
8 tane +8 cleawer 3 tane trina ile hepsi yandı ...
Arkadaş 1 tane +8 cleaweri trinasız +9 yaptı ...
Biraz klasik olacak ama şans işi.
40 m ye satacm ama onunden wood +8 fln yaksam 5-6 tane birsey degiştrrmı?
önce +1 uniq patlat staf ne bilim dw falan belki sansın %0.0002 artar :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme