Şimdi Ara

Oyunu bırakıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s3 başından beri oynayan biri olarak ne ygs lys ne vizeler finaller oyunu bıraktıramadı bana ama şu son sezonda yaptıkları akıl alır şeyler değil her aa ile 1.5k vuran adc leri bufflamak mı dersin tek r ile tek atan apcleri mi son yamayı gördükten sonra şu oyun oynanmamalı full mr eşya alsan bile tek yiyorsun fighter oynayan biri olarak bugün bir kaç maç denemenin ardından oyunu bırakıyorum kalın sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacobıan -- 8 Mayıs 2016; 1:43:18 >

• en güzeli. en nefret ettiğim şey tank olmak tank kasmak. sıfır yetenek gerektiren champlar geneli zaten. dövüşcü diğer champler genelde useless kalıyor. top lane oynayamaz olduk junga mide gidiyoruz. hele birde şu trundle malphite gibi toxic tankları karşı takımda top lanede görünce o kadar uyuz oluyorum ki boğup öldüresim geliyor. hele chatten bişeyler yazarsa çıldırıyorum. o yüzden siz siz olun ne topa ne bota gitmeyin. iki lanede motor olmaya müsait.

şu oyundan aldığım zevki artık hiç alamıyorum. oyunda kanser edicek bir çok etmen var. 3 tane hesap banlattım. zaten elmas5den yukarı çıkacak potansiyelim de yok. artık arada bir girip trol takılıyorum genelde. zaten tryhard oynasanda çoğu maç throwlanıyor ciddiye almıyorum bile.

•  Oyunu bırakıyorum..
  • Hesabi verebilirsin dostum aklında yer etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden oyunda Wsler uzun surerdi artik riot herşeyin hemen olmasini istiyor artik oyun o ture dondu o yuzden uzun surede hasar veren şampiyonlar oyunda oynanmaz oynansada işe yaramaz oldu. Meta artik tek atan hizli ölduren metasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertu2332

Hesabi verebilirsin dostum aklında yer etmez

dia 3 4 elo hesabı satarım en kötü sana ekmek düşmez hacı
  • yıl olmuş 2016 hala lol oynayanlar varmış.. bırakın bırakın oyun çöp + leş oldu ve bu dostumuz da doğru yolu bulmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adc metası ve mana potlarının kaldırılması sırasında anlamıştım böyle şeyler olacağını da o ara bıraktım bende.Soloq gidince iyice çekilmez hal aldı.3 pre vs 5 pre çok adil tabiki.Arada belki girip maç atarım onun dışında ben de bıraktım sayılır.En iyisi zaten stres falan da olmuyor.
  • velkoz oldum zaaaaa xd
     Oyunu bırakıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

Mesajım bulunsun, yorumları sonra okuyacağım.

Alıntım bulunsun,yorumları sonra okuyacağım

• Cevabım bulunsun, yorumları sonra okuyacağım.
  • eskiye oranla sürekli damageler nerfleniyor eskiden teq daha fenaydı.
  • ayberk_35 kullanıcısına yanıt
    cevabım bulunsun -post kasıyom-
  • Amacımız mizah.

• tank fizz kadar saçma bişey yok
  • Q_Q

• quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

@Tonyukuk hocam siz bıraktınız mıki? Ben 3 gün öncesinde oyun kabak tadı verdiği için ve son güncellemenin berbatlığından(Örnek olarak, eski nerflenmiş halinden bile berbat yaptılar Zyra' mı.) silmiştim. Sonraki gün yine indirmiştim. 1 oyun dereceli girdim, takım da çok kötü değildi. Oyunu baya tuttuk, Nautilus gibi saçma bir tank öyle bir tanklıyorduki, birşey yapamıyorsun. Ben de o oyundan sonra yine sildim. Wolfteam = LoL benim için artık.

Çok fazla güçlü şampiyon var. Eskiden tüm şampiyonlar dengeli olup çok az sayıda aşırı güçlü olanlar oluyordu. Şuan oyun alakasız bir halde. En yakınından Sezon 5' den bile kat kat berbat, onu aratıyor ve Sezon 4' le 3' le uzaktan yakından alakası yok. Sezon 5' te yenilsem bile oyunun verdiği bir zevk vardı. Artık o da yok. Tamamen zevksiz birşey oldu.

3 ay falan oldu hocam. lol ile alakam kalmadı burası dışında

• Bahaneler bahaneler

• Zyra şu an çok daha güçlü hem hasar hem işlevsellik yonuyle daha stabil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.