Şimdi Ara

Oyunu bıraktım ama duygulanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu sadece Pandaria ve Legion kısmında oynamıştım bana göre ikiside efsaneydi gerçekten çok büyülü diyarlardı eski zamanlar aklıma gelince arada duygulanırım Legion da ilk defa demon hunter kullanmak çok heyecan vericiydi kanatları olması heyecanlandırmıştı. ortamı, hikayesi, ashbringerler ve onları geliştirmemiz çok güzeldi. Günlük Dünya görevleri yapmak keyif veriyordu ortamı çok güzeldi ya 2 tane de oynadığım abi vardı ikiside benden 20 yaş büyüktü o zamanlar 16 yaşındaydım onlara 18 mi demiştiştim hatırlamıyorum ama bayağı sohbet ederdik sürekli beni çağırırlardı oyunu benden çok daha önce oynamalarına rağmen bana sorarlardı ne yapalım diye :) Dungeon, mount, dünya görevi, pvp derken neler neler ya BFA hiç oynamadım ama sanki Legion WoW un efsanesi galiba. Belki de bana öyle geliyordur BFA oynamadığım için. Öylesine yazmak istedim duygulandığım için paylaşmak istedim sizlerin de böyle duygulandığınız oluyor mu bir şeyler için ?

• Moruk vanilladan beri her expansion u en az 1 sene oynadim ana karakterime /played yazinca 180 days diyor. 4000 saatten fazla sadece tek karakterde bu. Belli bir yastan sonra artik mmorpg sarmiyor. Hayattan bekletilerin ve almak istedigin sorumluluklar degisiyor. Suan BFA full time iste calismak gibi bir sey. Malesef wow gibi oyunlar da casual oynayarak zevk alinacak oyunlar degiller. Bitti diye uzulme, yasandi diye sevin. Acikcasi ben duygulanmiyorum, daha cok mutluluk ve pismanlik karisik. Legion guzeldi ama bir tbc veya wotlk degil.
  • Blaze` kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz çok üzülmemek lazim. Teşekkür ederim 🙂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WoW:Legion bu oyuna WoW:WoD gibi bir kepazelikten sonra "WoW'a daha ne gibi bir kötülük edebiliriz"'in bir güzel örneğidir.Tamamen balon saçma sapan bir ek paketti.

Hikaye ve Mekanlar
    Dungeonlar ve Raidler bazında demiyorum.Sınıfların aşırı birbirine benzemesi Mesleklerin iyice ayağa düşmesi biraz da Abartılı Order Hall ve Artifactlar'ide katabiliriz bunlara.

Tabi ki ondan sonra gelen "WoW'un olması gereken ve WoW'un tarzı bu olması gereken" WoW:BFA gelince herkes "bu ne yaw kim uğraşacak" moduna geçti.

Ne yazık ki bu saatten sonra "olması gereken ve Tarzı ne ise o olacak olan" şeklinde devam etmesi gerekiyor bu benim kendi nacizane görüşüm elbette ben patron değilim ben tamamen "oyuncu gözü" ile yorum yapmaya çalışıyorum.

Bakalım göreceğiz umarım herkes bir noktada mutlu olur oyunda ve etrafında keza oyunlar eğlence için var olmalılar.

• Her oyuncunun ilk başladığı paket güzel geliyor kendisine.
    MoP ve Legion güzeldi benim için.
    İçerik olarak Legion. MoP game play olarak güzeldi.

Sizlere tavsiyem, vaktinizi daha iyi değerlendirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Her oyuncunun ilk başladığı paket güzel geliyor kendisine.
    MoP ve Legion güzeldi benim için.
    İçerik olarak Legion. MoP game play olarak güzeldi.

Sizlere tavsiyem, vaktinizi daha iyi değerlendirin.
    Mesala ne yapabiliriz? Kinayeli sormuyorum belki ben yararlanabilirim.
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Genel olarak baktığımızda oyunun büyük çoğunluğu aynı şeyleri yapma üzerine kurulu.

Farm, oyunun tamamı neredeyse. "Başarım" ile doygunluğa ulaşmakta, geçmişte iyi bir farm yapmanı gerektiriyor.
    Oyunu uzun süre oynayan herkesin aklına gelmiştir bu. Ya aynı şeyleri yapıp duruyoruz. Ha kendini tekrar etme olayı, uzun soluklu tüm oyunlarda var. Wow da ise kendini tekrar etmeden, "başarım" moduna giremememiz.
    Yeni paket çıktı görevleri yapıyoruz, Raid açıldı hadi grubu toplayalım, pvp sezonu geldi hadi vs atalım. Bu konulardan bahsetmiyorum.
    Bundan sonrasından bahsediyorum.

Bir süre sonra aynı bosu, farklı player'ı, aynı goldu zibilyonuncu kez yapıyor olarak buluyorsunuz.

Yada şöyle diyeyim size. Eğlence için ayırdığınız vakti, eğlence / zaman grafiğine yansitirsaniz.
    Eğlenceden çok, vakit ayırdığınızı göreceksiniz.

Size şunu bunu yapın diyecek halim yok. Ne yapacağınızı herkes kendisi daha iyi bilir.

Video oyunu olarak düşünürseniz, alternatif oyunlara yonelebilirsiniz.

Bu arada ben wow u hala çok seviyorum, oynamasam da takip ediyorum.
    İş oyuna vakit ayırmaya gelince.
    Burada bu görevi, bu bossu kesmek için ayiracagim vakte 4-5 oyun bitiririm daha iyi, derken buluyorum kendimi. Veya gidip yarım bıraktığım diziyi izlerim daha iyi diyorum.

5 yıl hardcore olarak vakit ayırdım oyuna. Ayırdığım zamana üzülüyorum çoğu zaman. Bana kazandırdiğı var mı ? Var. Ayırdığım vakte nazaran ise koca bir hiç.

• BFA bana göre en zevksiz paketti. wod da daha çok keyif almıştım. pandaria olağanüstü güzel bir paketti bana göre. Legion da çok iyiydi.

BFA hafızamda sadece başlangıç sinematiği olarak kalacak. ne leveling yaparken burayı seçerim nede uğrarım bir daha..

bu paket en mutlular bana göre Multiboxerlar ve booster lar bence tam bu adamlara göre yapılmış bir paket.

Shadowlands umarım güzel olacak. öyle umuyorum umut ediyorum göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1E7D6C06 -- 10 Mayıs 2020; 18:47:21 >
  • Shadowlands paketinde Legion havası sezdim ben sizce öyle mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fluuman

Shadowlands paketinde Legion havası sezdim ben sizce öyle mi ?
    evet covenantların verdiği tema farkı güzel legion tabi class hall lar ile çok daha fazla kişisel di ama olsun burada bu covenantlar iyi oldu.

ayrıca şu thorgast kulesi şu izlediğim hali ile bile warfront ve island dan kat be kat daha iyi bir yenilik.

bakalım daha neler gelecek. bence şu an güzel görünüyor.
  • WoW'a 2010'da başlamıştım. Üniversitede ev arkadaşım oynuyordu, benim hiç bir bilgim yoktu oyunla ilgili. Sonra bana öğretti ve bir grup arkadaşla beraber raid yapmaya başladık. Akşamları Wotlk raidleri, gündüzleri BG/arena. Bütün gün PC başında geçiyordu, dolayısıyla okulu 2 sene uzattık.

Arkadaşla hala sık sık görüşüyorum. Şuan ikimizde WoW oynamıyoruz ama konu bir şekilde WoW'a geliyor. En son cümle genelde şu oluyor: Okul 2 sene uzadı ama hiç pişman değilim.
  • Bence de legion wow'un efsanesiydi. Korsan serverlarda falan oynuyorum hala legion'ı. Bunun gibi paket daha da gelmez.

Bfa hayatımızı kararttı

Shadowlands'den ümitliyim. Legendary armorlar, raid tier setleri vs. gelecek. Dungeon ve raidlerde güzel olursa tadından yenmez.
  • Oyunu bıraktım ama duygulanıyorum

Yeniden şahlanışın yolu bu adamdan geçiyor.Bu adam gitti anonsların heyecanı bile bitti.

Legion'dan kopamadığım için 15 karakterim oldu.

Yeni ek paket ise yine aynı söylemlere yol açacak.Öyle olsaydı böyle olsaydı...

İyi de olsa kötü de olsa ben hep oynuyorum.İlvl takıntım yok,achi takıntım yok.Raid bile yapmıyorum.Tek başıma oynuyorum.

Ben şu anda 2023 yılına yaklaştım.Token farm yaptım.Ekstra xp iyi oldu.

Mutlumuyum evet çok mutluyum.Ben bu oyunu seviyorum.

Bana ne kazandırdı derseniz de İngilizce konusunda gerçek anlamda bana faydası oldu.

Chat kanaldan artık ingilizce yazışabiliyorum.

• 2006 tarihinden beri oynarım. TBC ve sonrasında Lich king en iyi paketlerdi. Sonrasında yavaştan bozdu. her seferinde daha da kötüledi. Panderia çıktığında millet bu ne biçim paket diyordu iyi hatırlıyorum. Şimdi classic takılıyorum tekrar. haliyle hardcore oynuyamıyorum . Kenardan kenardan eski günler hatırına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kator -- 13 Mayıs 2020; 13:17:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.