Evet arkadaşlar başıma gelen uzun zincirleme kazalar sonucu oyunu bırakmaya karar verdim...
ilk olarak oyunla tanıştığımda x serverında humandım. xde bir süre devam ettikten ve oyunu kavradıktan sonra x serverını paraszlıktan bıraktım. 3 ay yaz tatilinde 45 lvl priest (gülmeyin yeni öğreniyorduk) kasmıştım. sonraları priest sıkıcı geldi ben atak yapmalıydım serii olmalıydım. beramusta orc rogue açtım ama ordada tutnamadım. ozaman yeni açılan ronark serverini denedim olmadı. tam ben bırakıyorum derken bu seneki sınıfımdan bir arkadaş maneste oynadığını söyledi iki kişi manes serverine başladık. tam 2 ay sonra iki asas için ;
herbiri ikişer tane. +8 Clever Dual Reb +1 Çitin reb +1 ib ve görev takıları fln fln (itemler size göre ezik gelebilir daha item almamıştık lvl abandık)
biri 55 (ben) diğeri 58 olmak üzere iki asas çarımız vardı ve tam işte bugünlerde item kasmaya takıları almaya başlamıştık ve iyide paramız olmuştu. nacizane bi para ama oyundan çok anlamayan bi ikili ve ne koxp kullandık. nede gb aldık. işte olaylar bundan sonra gelişti. negüzel şansımız döndü derken. diğer arkadaşım bir clana girmiş. ve clanda party atmışlar pelerin atı kesicez fln demişler oda gitmiş. direk pazardan çıktığı için 100m para var. çekip çekip kesmişler adamı. pm den bu olayı anlattı başımdan kaynar sular döküldü sanki. okadar emek verdiğimiz para sanki bir anda uçtu. 1gb çokmu diyenler olucak. benim 1günlük pot param o diyende olur biraz önce söyledim yine söyliyim ; nacizane oyundan çok anlamadığımız için nakit okadar paramız vardı. zaten oyunu bırakmaya yer arıyodum tuz biber oldu üstüne. ve bundan sonra artık olympiadaki arkadaşlar aklımı çelmezse. "Knight Offline - Hayat Online" Arkadaşlar...
hepinize selam eder saygı ve sevgilerimi sunarım...