Şimdi Ara

Oyunu böyle oynucaksanız hiç oynamayın (GREECE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yalancı iftiracılar kanuni tr guildini çok kınıyorum arkadaşlar .Lideri guildime adam sokmaz.Elemanı ana avrat stall da küfür basar.Fuat diye birisi de onların guildinden bize yalan dolanlla iftira atar.Böyle insanlar olmaz olsun.Bu serverda çekmediğim kalmadı ben buraya venice server ından geldim orada selçuklular guildindeydim hepizimiz kardeştik dostuk ama burada ...Arkadaşlar bunlara duyarlı olmanıızı istiyorum lütfen

• Kardeşim eskiden yoktu böylesi olaylar. Ama şu son 1 ayda oyunu bebeler bastı.(Sözüm meclisten dışarı) Artık bu gibi durumlara alışmaya başlasan iyi olur..
  • gel bizm guildde hala dostluklar var
  • turkler - gokturkler - karahanlılar - selcuklular - osmanlılar - ottoman tr

bu guildlerdeki oyuncuların hepsine sonsuz saygı ve tesekkur hepsi kaliteli oyuncular hepsiyle gurur duyuyorum...

arada curukler cıktı tabii.. o curuklerde başka yerlere gittiler
    zaman icinde baş tacı oldular bize kin nefret beslerken bi bakmış ki kasaları soyulmuş bi bakmışki itemlerle kaybolmushlar...

öğrenmek cahilliği alır eşşeklik baki kalır

böyle adamlardan bir şey ummayın...

kim geldiyse ben şu serverdanım lvl 60 + charım var böyleyim söyleyim bunu yapmam sunu etmem

kimler geldi kimler geçti... izleri bile yok...

bol keseden sallayan çok

en güzeli yeni serverda guildsiz solo takılmak...
    zamanı gelince zaten herşey yerli yerinde olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheThane -- 2 Temmuz 2006; 17:53:35 >
  • TAKMA KAFANA ABİ BİZ İXAN DA OSMANLIDAYDIK KARDESLİK SONSUZDU NEYSE AHH ESKİ GÜNLER AHH BURADA ThE_HuNTeRs ı kurduk klanımız cok güzel bütün üyeler adam gibi adam ÜZÜLME HER ZAMAN KENDİNİ BİLEZLER OLACAKTIR.
  • Allah'a bin şükürler olsun ben süper bi guild e girdim.Ne düşmanlık var ne bişey.Belki diğer guild ler gibi lvl 3 değiliz bütün char lar 30lvl üstü değil ama kesinlikle kardeşlik,dürüstlük,sevgi,saygı gibi bütün güzel olgular mevcut.İyi ki girmişim bu guild e.Ama işte bütün guild ler böyle değil.Güçlü olunca adamların bi tarafları kalkıyo.Öhöm. Her neyse.Takma kafanı böyle şeylere.Sro oynuyosan alışıcaksın artık.
  • arkadaşın dediği gibi kendini biLmez bebeLEr geLdi... Bu geLen herkesi kapsamaz herkes aLınmasın ben bu oyunu 12 aydır filan oynuyorum... Ben başLadığımda türk yoktu ingilizce bilmem sayesinde iyi güzel hoştu oyun... Sonraları bi sürü türk geLdi bu arada küfredenLer sadece küçükLer deiL terbiyesiz oLan büyükLerde var... iLk geLen türk grubu iyiydi. (troy'dan bahsediyorum) SonraLarı iyice bozuk çıktı....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet kardeşlerim çoluk çocuk geldi zaten birazda ondan takmıyorum gecenlerde bizden birine yardım edeyim dedim slm dedim ben hunterım o da kervan götürüyo slm demeden küfür basmaya başladı beyler kanuni tr guildinde fuat die biri var 3 gün önce benim hakkımda kötü şeyler yazmıltı ve şimdi de benden özür diliyor neden acaba çok merak attim ben ondan arkadaşım adına özür bile dilemiştim ama o da beni buraya kötüledi...Arkadaşkar 3 . sayfaya bakın forum başlığı bu kadarı da olmaz (GREECE) lütfen arkadaşlar hem beni kötülüyo hem de özür diliyo guildinden birisi de küfür edio bana en seslenmedim ...BEYLER İİ OLAN KAZANIR HER ZAMAN dürüst olan doğru deil mi ?

Neyse bu konu kapansın daha fazla uğraşmak istemiyorum bi de biz kardeşimiz die koruyoruz onları oyunda
    !!!

Saygılar
    3.sayfaya bakın özür dilemiş benden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.