Şimdi Ara

Oyunu kalıcı olarak silsem yenısını alsam yine banlı olurmuyum acil lütfen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cümleten selamun aleyküm arkadaşlar ben gtada perma ban yedım şimdı steamımden gtayı kalıcı olarak sılsem(oyunun sadece dosyalarını değil komple steamde gozukmıycek sekılde kalıcı olarak silmek) yenı gta alsam yıne banlı olurmuyum yada yıne ban yermıyım ındırımdeyken almak ıstıyorumda?

Ya da yan hesaba alsam ordan orjınal steamım ıle paylaşım açsan ondan oynayabılırmıyım bansız olarak

Teşekkürler

• Steam ile işin yok sorun social club ile yeni oyun alıp o oyunu yeni bir social club içine ekle ban ortadan kalkar.

Ve aldığın oyunu silme hakkın var steam içinden aldığın gta sil (destek içinden) ve yeniden al ben tabi hiç kalıcı silme işine girmedim ama silip yeniden gta alınıyordur.
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    aynen bro steam ıle ısım yok sorun socıal clubda pekı bundan emınmısın bro sımdı sonucta 2.yi almış olucam banlı olursa koyar :D

steam destekden kalıcı sılıcem sonra yenısını alıcam ve yenı socıal club hesabı acabılıyorum yanı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreTimee

aynen bro steam ıle ısım yok sorun socıal clubda pekı bundan emınmısın bro sımdı sonucta 2.yi almış olucam banlı olursa koyar :D

steam destekden kalıcı sılıcem sonra yenısını alıcam ve yenı socıal club hesabı acabılıyorum yanı ?

Sorun olmaz steam içinden sil oyun yenisini al, yeni key ile yeni bir social club üyeliği al ve keyi ekle oyuna devam et.

Ban sadece eski social club ile sınırlı.
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    çok sagol bro benı oyle bir rahatlattınkı tekrardan teşekkürler en yakın zamanda alıcam :)
  • bir kere ban yediyseniz geri dönüşü yok ayrıca gta aile paylaşımına açılamıyor diye biliyorum.
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    ban yedımde sonucta socıal de yedım hanı steamden deılya belkı yenısını alırsam olur dıye %50 %50 şansım var denıycem artık kısmet aile paylaşımıda yattı demekki :D sagolasın bro yorumun için :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMoreTimee -- 27 Aralık 2016; 1:35:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Banı nasıl yedin ki ?
  • bi kere hile açtım sonra sildim 3 gun yedım sonra her açıldıktan sonrakı ertesı sabah yıen yedım böle böle perma attılar sonunda halbuki bi kere açmıştım sonra sılmıstım
  • Bir daha hile yapma

Sizin gibiler yüzünden oyun oynayamaz olduk yahu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreTimee

bi kere hile açtım sonra sildim 3 gun yedım sonra her açıldıktan sonrakı ertesı sabah yıen yedım böle böle perma attılar sonunda halbuki bi kere açmıştım sonra sılmıstım

Bunun birkeresi onkeresi yok kardeş.Böyle ban yiyen hilecileri görünce içime huzur geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emredersin paşam başka bi isteği varsa paket yap gelince alırım sanane kardesım burda hile yapıp yapmycagımı tartısmıyoruz
  • Plan-B kullanıcısına yanıt
    Bunun nasıl bı keresi iki keresi yok kardesım inşallah aynısı senınde başına gelır :) benımde içime o zmn huzur gelır o zmn anlarsın adam bi kere açtı dıye perma ban yicek halı yokya uyarmalık ban atılır sonra perma atılır
  • inşallah 2 aldığın tespit edilit gene süresiz yersin banı umarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.