Şimdi Ara

oyunu merak ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb ben ortalama 5 yıl knight oynadım oyundaki hile hurdadan dolayı bıraktım ama wow dahil online oyunların tamamına yakınını denedim ve hiç bir tanesi hoşuma gitmedi .bir kaç sorum olucak kısaca değerlendirme yapabilirmisiniz...

1= oyunda sağ kliğe basılarakmı saga sola dönülüyor hareket kolaylığı var mı?
    2=Pvp benim için ex den daha önemli pvp aktiviteleri nlerdir
    3=Boss muhabbeti ne durumdadır
    4=grafik gözü yoruyormu?
    5=bu sorum oyunutemin edip begendikten sonra hangi server daha uyfundur.yabancı dil problemim yok

Uygun bir sekilde seviyeli bir paylasım olması dileğiyle ...
    saygılar

• merhaba
    sorularını yanıtlamaya çalışayım.
    1-oyunda wasd ile hareket ediyorsun.knighttaki gibi tıklayarak yönlendirmiyoruz karakteri(tabi ayarlardan açılabiliyor mu bilmiyorum.)ama tabi sağ klike basılı tutarakta dönebilirsin.
    2-oyunda world pvp var.istediğin her yerde pvp yapabilirsin.bunun yanında mini gameler var.6vs6 takımlar oluşturularak yapılıyor.ha birde en önemlisi kale savaşları var.iki guild birbirine giriyor.tam bir savaş ortamı oluyor :)
    3-boss muhabbeti knight ile alakası yok.rasgele sağda solda bosslar doğmuyor.bossların belli yerleri var.oralarda sürekli duruorlar.3 çeşit boss var.normal bosslar var bunları kesmek kolay oluyor.epic bosslar var.bunları kesmek daha zor ve belli bir strateji gerektirebiliyor.birde raid bossları var bunları kesmek için kesin bir strateji ve 24 kişi gerekiyor.çok zor oluyorlar.
    4-grafiklerin gözü yorması konusunu anlayamadım.neden yorsunki.çok muhteşem grafikleri var zaten oyunun.bilgisayarında iyi ise çok zevk alırsın.
    5-battlescarda turks guildi olarak bekleriz.sayımız şuanda çok fazla olmamasına karşı sürekli artmakta.bunun dışında aqulonia serverında anatolian hun empire var.onlar çok daha kalabalık.başka serverlardada muhakkak vardır ama ben sadece bu ikisini biliyorum.

• Oyunda pvp yok gank var bana kimse pvp yapıyoz demesin kimse teke tek erkekce dalmıyor gizleniyor ve dalıp seni hemen kesiyor hatta 1 kişiye 3-4 kişi birden dalma olayları var ha minigame pvp maçları var ha ben buna takım pvp derim o başka tabi oyun wasd ve mouse ile yönlendiriliyor kontroller çok basit boss olaylarını smarthan açıklamış grafikler çok güzel ama süper bir pc'in bile olsa biraz kasma yaptığı oluyor hele oyundna çıkınca pc kendine biraz zor geliyor server olarak pve seçersen sadece mob keser ing. varsa güzel bir guilde girip sosyal ve sinirsel hayatını etkilemeden oyunda 2-3 saat takılıp zevkini alır raid veya grup q yapar eğlenir gidersin bu daha çok sakin oyun anlayışına sahip kişiler için gerekli ama pvp seviyorum demişsin ben bu oyunda buna gank diyorum o zaman rp veya pvp serverlarında başla ama türk guildi pek yok AOC hun ve Turks var benim duyduğum başkada ne yazık ki kalmadı çoğu kişi Aq. ve Hun guildine geçmek istiyor baya kayan oldu buraya ama herkez bilmeli lvl kasmak heleki pvp tabanlı bir serverda yani ganklı çok zor bu yüzden birçok AOC seven server merge bekliyor bir olsun bu işte o zamana bu 2 guilde çoşacak bence bu arada bu oyunda her yerde herkez birbirni kesebiliyor genelde pvp şöyle geçer ya 10-15 lvl üstün dalıp seni kesip dalga geçer yada 2-3 lü grup kasanlar gelir seni doğrar genelde benim pvp server deneyimim böyle oldu bu yüzden çok sinirlenmek istemiyorsan hemen lvl almaya bak yada katılacağın guilddekilerin seni kasmlarını rica et.

Bu arada yeni gelen lvl farkı çok olanı kesince killer olma mevzusu hiçbir işe yaramıyor beni çok kesin gördüm benden 20 lvl üstümde ve kesiyor killer olsa ne yazar bumu yani yenilik anca 80 lvl birisinin 20-70 lvl arasındaki karakterleri kesmesi engellenmiş bunun haricindeki lvller korkamadan gelip seni doğruyor.

• Şimdi sunu belirteyim pve serverda olmanız pvp olmayacak anlamı tasımıyor. Mini gameler ve border lar mevcut ve siegeler.. Server da pvp lvl 2 yim ve 1920 kill im var. Benle duel cıkmaya cesaret edebilen adam sayısı dört ü geçmiyor şuan.

İyi bir guild te olman şart bir şeyler başarmak istiyorsan. Şuan 5 tane 80 nim var. Main ve 2. main karaktelerim full epic ( hoxta hala chest yok ) diğerleridne 2 şer 3 er. PvP yi Main hox la ve alt main bs ile yapıyorum .

Eğlenmek zevk almak istiyorsan bulundugun çevre ve guild - arkadslar çok önemli
  • aslında pvp patchden önce oyun çok daha zevkliydi.en azından pvpde itemlerden çok beceri önemliydi.şimdi karşına pvp lvl 3 bir adam çıkıyor haydaa kes keseblirsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smarthan -- 2 Ocak 2009; 0:17:28 >
  • Yalnız adam pvp için zaman harcıyor emek veriyor. O kadar emek karsılıgında item reward alması kadar dogal ne vardir ki? Hele ki pve server da lvl almak dahada zor..
  • Selam dostum, Aquilonia Server AHE guildindeyim. Kısaca sorularını yanıtlayayım nacizane,

1= oyunda sağ kliğe basılarakmı saga sola dönülüyor hareket kolaylığı var mı?

Hem WASD tuşları hemde mouse ile hareket edebilirsin. Tercihine kalmış :)

2=Pvp benim için ex den daha önemli pvp aktiviteleri nlerdir

Open PVP hakim. Bunun yanında minigameler (6vs6) ve siege aktiviteleri (48vs48) mevcut. PVP serverındaysan zaten PVP arayışına girmene gerek kalmaz. Gank olayına maruz kalmamak için güçlü bir guilde ve birlikte gezeceğin bir kaç arkadaşa ihtiyacın olacak. Zaten 70-80 level arasını tek başına kasman biraz zor :) Questler genellikle grupça yapılacak cinsten.

3=Boss muhabbeti ne durumdadır

Smarthan güzel demiş, 3 çeşit boss var, normal epic ve raid bosslar. Dğru strateji ve ekip uyumuyla zevkli boss savaşları yaşayacaksın.

4=grafik gözü yoruyormu?

Grafikler süper :) Göz yorması falan söz konusu değil. Aşırı abartılı ışıltılı değil, gayet gerçekçiler.

5=bu sorum oyunutemin edip begendikten sonra hangi server daha uyfundur.yabancı dil problemim yok

Arkadaşların dediği gibi elle tutulur iki oluşum var şu an, Battlescar Turks Guildi ve Aquilonia Anatolian Hun EMpire Guildi. Ben battlescarı bırakıp Aquiolinaya geçtim, ve açıkçası Battlescarı her ziyaret edişimde server bana bomboş geliyor :D Turks guildindende bir kaç arkadaş aramıza katıldı (ben turks kurulmadan önce serverı bırakmıştım), sanırım onlar farkı daha iyi idrak edebilirler. Aralarında ikinci 80 lvl charını kasmış olanlar bile var :D Eh tabi birz bizimde yardımımız oluyor yeni gelenlere.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neyim var merak ediyorum.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oldmember ben item reward almasına birşey demiyorum.sadece fazla abartı rewardlar.sürekli bir dengesizlik var oyunda.daha önceden gemler çok güçlüydü.guardian beni bir charge bir combo yatırıyordu.hadi onu düzelttiler.şimdide hoxa en güçlü vuruşumla anca canının %95 ini götürebiliyorum.(ben barbarım bu arada)bir adamı kesmek için 8 kişi gittiğimiz zamanlar oluyor.böyle birşey olur mu yaw.oyuna başlamamın en büyük sebebi pvpde itemden çok beceri önplanda olduğu düşüncesiydi.ama hiçbirşey kağıt üzerindeki gibi olmuyor
    vesselam hala keyifle oynuyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smarthan -- 2 Ocak 2009; 16:30:50 >
  • hepinize tek tek teşekür ederim.gayet güzel açıklamalar oldu bu benim için.şu an oyunu incelemeye aldım .en kısa zamanda oyunu degerlendirmeye alıyorum.en kısa zamanda yeni konulsrla size danışabilirim.

Herkeze sygılat teşekürler.
  • bu arada anladığım kadarıyla ya item bug ya da pvp bug var adam kendini kestirmiyor.. Ama bu buglar online oyunların kaderi ve oyunu bıraktırabılıcek kadar adamı rahatsız ettiği oluyor.ama gm ler bazılarını ayrıyeten desteklıyorsa o oyuna bulaşmam. knighttaki 2 charımın değeri 5 mılyar çıvarındaydı 1 günde +9 item bugu yüzünden 2 milyara düştü bu benim emeğimdir 5 yıllık urasımdır ama 1 günde böyle darbeler en güzel oyunların bile gözden düşmesine sebeb oluyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: İmPaRToRSoKaRcA

bu arada anladığım kadarıyla ya item bug ya da pvp bug var adam kendini kestirmiyor.. Ama bu buglar online oyunların kaderi ve oyunu bıraktırabılıcek kadar adamı rahatsız ettiği oluyor.ama gm ler bazılarını ayrıyeten desteklıyorsa o oyuna bulaşmam. knighttaki 2 charımın değeri 5 mılyar çıvarındaydı 1 günde +9 item bugu yüzünden 2 milyara düştü bu benim emeğimdir 5 yıllık urasımdır ama 1 günde böyle darbeler en güzel oyunların bile gözden düşmesine sebeb oluyor...

Acaba knigt online baslıgına yazacakken yanlıslıkla bu baslık altınamı yazdın diye merak attim? Age Of Conan kişisel beceri öne çıkar. Para verip item alma olayi yoktur. Adamın kendini kestirmemesi gibi pvp bug yok.. Item bugda yok... Bir item i üzerine aldıgında picked up item olur yani kullandıktan sonra trade edemez satamazsin...

Eğer oynamayı bilirsen burda üstü t1 setli yada pvp lvl 2 ni kesebilirsin. Bu sana bağlı. Knight online mantıgı ile sakın yaklasmayın bu oyuna. Saatlerce bir slot etrafında dönme gibi bir şey bekliyorsan seni hayal kırıklıgına ugratır bu oyun... Quest yapacaksın , grup görevleri için (epic instanclar) gruplar bulup devam etceksin. Pvp için her class için ayrı taktik geliştirmen lazım ve zamanlama ile skill kullanımın dogrulu yaşamanda yada ölmende gidecek yolu belirleyecektir.

Burda gm destekleme gibi bir olayı yok.. Live support var.. knight gibi ticket atıp 24 saat sonra cevap almıyorsun .. aynı anda cevap veriyor adamlar... Bizim insanımız ko ya 35 dolar verirken 1 aylık "platinum üyelik" gocunmaz su oyuna aylık 15 lira vermeye gocunur.

genel knoustum aklında soru işareti varsa onları gidermiştir en azından...

• oldmember güzel cevap vermiş.
    ama ben ısrarla pvp setler fazla abartı olmuş.bir örnek verirsem.geçen gün 1 tos (pvp lvl 1 ) 1 assas (pvp lvl 2) beraber pvp yapmaya diye khestaya gittiler.pvp lvl 4 bir hox gelmiş ve hoxun canını %90ın altına indirememişler.bu olayı guildden iki arkadaş anlattı.
    imparator yanlış anlama item bugu fln değil bunlar.oyunda olan birşey bu.
  • ben f2p oyunlara uyuz oluyorum... knight su an kadar oynadığım en güzel oyun. japkoda bir bug yp anında banlanırsın.ama ko ya basladığımda daha kimse oynamıyordu ama suan +10 hıtap bile edemiyor.derdim o oyun bu oyun diye kıyaslamakta değil ama bir oyunu bırakıpta başka bir oyna geciceksem bu oyunda bir öncesinden farkı yoksa niye geceyimki.wow oynadım ama bırakmamın tek sebebi sağ klık muhabbeti.ama dünyanın 1 numaralı oyunu olmayı hakkediyor müsteri hizmetleri ile oyuna gelen 2 senede bir devasa patchleri ile ama oynayamadım oyunada laf atıcak kötülücek hakkımın olmadıgını düsünüyorum.

bu oyunuda ko ile kıyaslamam sadece bug ve pvp anlamında oldu.bug vrsa yada gm desteklı bazı oyunlar gibiyse başlamamak daha iyi.anladığım kadarı ile siz oyun çok güzel diyorsunuz bende derimki oyun denemeye değer.oyunun kaliteli oldugu internetten download edilememesi ve f2p olmamasından belli ve zevkim içinde paradan kacınmam calısyorsam eylenmesinide bilmem lasım israf boyutun kaçınmadan

saygılar

• abi sen bir oyunu dene.bak knight ile ne kadar farklı gör.benim gördüğüm en küçük yaştaki insan 19 yaşında idi.bug bir iki tane varsa var.onlarda sürekli çıkan patchlerle düzeltiyorlar.gm destekli oyunlar sadece f2p oyunlarda olur.
  • en kısa zamanda denicem bakalım aionda beklıyorum ısın dorusunu solwmwk gerekirse 2 sinden birinisecicem hayırlısı ile
  • imparator kardeşim aoc gir farkı yaşa,oyuna şu an başlamış olman bir avantaj olacak..bol şans
  • AOC gibi bir oyun piyasadayken diğer buna benzer veya eşdeğer oyunları oynayanların,tek sıkıntısı oynadıkları oyunlarda senelerini vererek yaptıkları emeklerinin boşa gideceğinden dolayı AOC ye geçiş yapmakta zorlanıyorlar.
    1 Seneye kalmaz AOC piyasadaki bütün oyunların üzerinde bir kaliteyi kullanıcılarına tam anlamıyla sunmuş olacaktır.Şimdiki haliyle bile zaten farkları apaçık ortadadır.Onun için ne kadar erken okadar iyidir.
    1.4 yaması suanda test servlarda deneniyor.Yeni açılacak 3 adet bölgelerde cabası.Ayriyetten serv birleşiminden evvelde karakterlerinizi açmanızı öneririm.Son olarak Test servdan bir resim koyarak oynadıgınız oyunları tekrardan gözden geçirmenize ve hala neler kaybettiğinizin farkına varmanız dileğiyle.

Pvp 5 lvl Guardian

oyunu merak ettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.