ARKADAŞLAR BNE OYUN RAPİDLERDEN İNDİRDİM AMA OYUNUN 10.PARTI BOZUK CRC HATASI FELAN DİYO ONUN İÇİN NE YAPABİLİRİM.bAŞKA Bİ YERDEN İNDİREBİLİRMİYİM.YADAA 10. PARTI BOZUK OLMUYAN BİRİSİ MSNDEN VEREBİLİMİ???
lÜTFEN BU OLURSA ÇOK SEVİNCEM
MSN ADRESİM:esrarengiz_burhan@hotmail.com
uupp cvp verenlere babel serverında para ödülü
yardım edecek bi vatandaş yokmu bi daha indirmiyim ya şu oyunu
allah aşkına ya bare cvp yazın olmaz diyinde içim rahtlasın gergimim
lütfennn uupppppppppppp
! C:\Documents and Settings\GÜVEN\Desktop\SRO uptade\SRO_GlobalOfficial_v1_110[10].rar: SRO_GlobalOfficial_v1_110.exe dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk BOYEL Bİ HATA VEWRİYO LÜTFEN YARDIMMMMMMMM SİZE GÜVENİYORUM
kardeşim dün werdikya cavabını ama 336987 kere bi daha yaziim şimdi bak part 1i aç sonra dosyaları dizine çıakr de sonra masaüstünü seçtikten sonra orda sol alt köşede bozuk dosyaları koru die bi yazıo yazıo onun yanındaki kutucuğa tıkla tamamde çıkar böle oluo olmazssa 10u partı bidaha indr
kardeşim dün werdikya cavabını ama 336987 kere bi daha yaziim şimdi bak part 1i aç sonra dosyaları dizine çıakr de sonra masaüstünü seçtikten sonra orda sol alt köşede bozuk dosyaları koru die bi yazıo yazıo onun yanındaki kutucuğa tıkla tamamde çıkar böle oluo olmazssa 10u partı bidaha indr
İkiside olmuy7o yada ben yapamıyom lütfena alatın şunu
upppppppppppp
lütfen Nomad cevap yaz çok üzülüyom
yaa lütfen bakıp bakıp geçmeyin yaaaaaa size gelince hemn cvp yazıyoz..bide bana yardım edinn
Yaw bi daha indir dene 10. partı zaten 3kb ve hiç bi sorun yok her rar'ın aynı dosya içinde olmasına dikkat et ayrıca...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme