Şimdi Ara

Oyunu Tekrar Yüklüyor Yardım!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bugün Warframe Yüklendi Oyunu Oynadım,Derken Oyundan Çıkınca Oyunun Dowloaded diye bir klasörü yani Oyunun Dosyasının Masaüstümde Olduğunu Farkettim Ve C ye Attım Fakat Launcher a tıkladığımda oyunu açmak yerine tekrar yüklüyor oyuna herhangi bir patch de gelmemiş. Benim Tahminimce Yerini Değiştirdiğim İçin Oldu Tüm Bunlar Bende Alıp Geri Masaüstüne attım fakat nafile oyun başlamadı tam aksine nereye yüklemek istediğimi sordu ben iyice tırlattım acil bana bi cevap bulun gözünüzü seviyim... (internetim kotalı ve yavaş oyunu tekrar yükleyemem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brav09 -- 27 Haziran 2013; 19:02:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Brav09

Arkadaşlar Bugün Warframe Yüklendi Oyunu Oynadım,Derken Oyundan Çıkınca Oyunun Dowloaded diye bir klasörü yani Oyunun Dosyasının Masaüstümde Olduğunu Farkettim Ve C ye Attım Fakat Launcher a tıkladığımda oyunu açmak yerine tekrar yüklüyor oyuna herhangi bir patch de gelmemiş. Benim Tahminimce Yerini Değiştirdiğim İçin Oldu Tüm Bunlar Bende Alıp Geri Masaüstüne attım fakat nafile oyun başlamadı tam aksine nereye yüklemek istediğimi sordu ben iyice tırlattım acil bana bi cevap bulun gözünüzü seviyim... (internetim kotalı ve yavaş oyunu tekrar yükleyemem)

selam

oyunu tamamen kaldır ve yeniden yükle ve yüklerken kesinlikle dizini değiştirme

www.warframeturkey.com destek sitesine bekleriz.

• Tekrar yüklemeyi düşünürsen Steam'den indirebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.