maç içinde bazı anlarda belli ediyorlar. hepsi hemen hemen iyi oyuncular. futbol takım oyunu. takımı iyi kurman gerekiyor. iyi hocaysan lucianoyu 10 dakka forvet oynatır golü bulursun. yani bu hocada iş yok abi. takımın motivasyonu yok. inanç yok. adam çalımı yiyor kalkıyor arkasından aynı adamdan aynı poziyonda baccak arası yiyor sırıtıyor. ben utanıyorum la 35 lik açtım o çalımdan sonra. adam utanmıyor. hocan iyi kondisyonerin iyi olduktan sonra kahveden 11 çıkartır şampiyonluğa oynatırsın. ama hoca kötüyse dünya karması yap tıss. Senelerdir duymuyor muyuz yok işte bilmem ne takımı biri saatçi, biri kasap falan adamlar bizi 4 leyip 5 ledikten sonra duyuyoruz yok 100 bin dolarlık bütçesi var kulübün falan. öyle oluyor işte iyi hoca olursa. öğrenemedik bir türlü bunu. hala transferleri oyuncu odaklı yapıyoruz. kaybetmeye mahkumuz bu şekilde devam ettikçe.
Haftaya BJK hezimetinden sonra Ali Koç için "olağan üstü durum" tanımının anlamını öğreneceğiz.
quote:
Orijinalden alıntı: Mirac_35
Haftaya BJK hezimetinden sonra Ali Koç için "olağan üstü durum" tanımının anlamını öğreneceğiz.
bjk maçına gerek kalmadı ki. bu kadro bu maçtan puan çıkarırdı rahat. cocu teknik direktör felan değil. okuması yok yazması da. öyle avrupadan kaçıp, ligde de beşinci bilemedin altıncı olmakla, ne bileyim lig maçlarında deneme takımı deneme tahtasına çevirerek kaybedilen puanlarla geleceğe dönük başarının temeli atılamaz. bizim başkan fb için uykusuz her gece şarkısını çaldırıyor adeta. son dizesi de.. yoruldukça kaybolur acılar. acısilin verdiler bize bu akşam da