Şimdi Ara

OYUNUMA İSİM ÖNERİLERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sırayla cisimleri hareket ettirip daha önceki oynayışlarınıza çapmamaya çalışarak bölümü tamamaladınız bir oyun yaptım.Mesela 1. bölümü oynadınız.2. bölümde daha önceki bölümde(1.bölüm) yaptığınız hareketlere çapmamamaya çalışıyorsunuz.3. bölümde 2. ve 3. bölümdeki hareketlerinize çapmamaya çalışıyorsunuz.....Kendinize çarpmamaya çaışıyorsunuz yani.DO NOT CRASH YOURSELF (kendine çapma) gibi saçma bir isim geldi tabi ilk önce aklıma.Sizede bir sorayım dedim.NE DERSİNİZ.BİR ÖNERİNİZ VAR MI???

• Sakın Çarpma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürttürme
  • DON'T CRASH URSLEF!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendisine çarpmamasını vurgulamak istiyorum isimde.Birazda duyunca merak uyandırmalı ve kendini anlatamalı
  • dont do again!

• Krds ne carpi10

• quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

Krds ne carpi10

• The past is your future.Kısaltması da PYF.Arkadaş ortamında kolayca yayılabilecek bir isim olabilir diye düşündüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dragon age ınquısıton ıcınde bir defa birlestirdiğin noktalardan bir daha gecemediğin bir bulmaca türü var.

Adı Astrarium senin oyunu okuyunca aklıma o geldi direk.
  • İsmini Clash of Do Not Crash Yourself yap, oyunun fotoğrafına da bağıran adam koy, 1 milyon aktif kullanıcı garanti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MağaraAdam -- 3 Şubat 2017; 20:25:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2to2

The past is your future.Kısaltması da PYF.Arkadaş ortamında kolayca yayılabilecek bir isim olabilir diye düşündüm.

Mükemmel.
  • zuoks Z kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.