Şimdi Ara

Oyunun en işlevsel ultisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saol ama biliyorum zaten.
    200k Zed im var bu ve daha farklılarıyla çokça karşılaştım.Örnek nocturne e attığında,vlad veya Zed u attığında veya lissandra kendine u baatığında çıkan alana maruz kaldığında Zed ile u atsan bile hasar yersin.
    Tam olarak açıklarsam
    Damage over times(ignite,poison)
    Area of effects auras(fiddle u)
    Leashes(Fiddle w,nocturne e)
    Delayed damage(Sadece Zed ve vlad ulti)
    Zed in u su bunları engellemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurduğunuz kompozisyonun amacına göre değişir. Oyunu kazanmanız için yapmanız gereken karşı takımı öldürüp(yaşarken oyunu kazanmanıza izin vermeyeceklerine göre) kulelerini, inhibitörlerini ve nexusunu yok etmektir. Olaya 1v1 yerine takım savaşları olarak bakarsak Zed'in ultisi çok işlevsel değildir bu yüzden. Ultisinin hem belli bir süre sonra vurması yüzünden hem de zonya ya da kayle ultisi gibi ıvır zıvırlarla bozulabildiği için bence o kadar işlevsel sayılmaz. Bard ultisi, ekko ultisi, azir ultisi(nerflendiği için pek oynanmıyor sanırım artık), alistar ultisi gibi ultilerle daha çok oyun yapabilirsiniz.
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Heimerdingeri de sayalim o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • say gitsin
  • En op ulti sivir ultisidir kimse engelleyemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Orijinalden alıntı: Oozed

Oyunun en işlevsel ultisi kesinlikle Zed in ultisidir.
    Atılma,hedeflenemez olma,dodge,blink,kaçış,yüksek hasar,birimlerin içinden geçebilme her şey var.
    Daha işlevseli varsa söyleyin bilelim

Edit Fikir söyleyenler neden olduğunu da söylesin de aydınlanalım

Üzerinizde tutuştur varken ulti atarsanız ulti tutuşturun hasarını engellemiyor. Bunu size şöyle tarif ediyim

Sizin canınız 40 a indi tutuştur yediniz baktınız canınız 23 oldu. Bir stack daha tetiklenirse ölüceksiz. 23 olur olmaz ulti attığınızda 3 gölge gelirken veyahut çarpı gördüğünüz anda ölürsünüz. Çok başıma geldi ultiyi attım daha animasyonu tamamlanırken gri ekranı yedim.

Kaynaklara dayanmadan ama sağdan soldan duyduğum bilgilerle buraya size en güçlü ilk 4 ultiyi yazacağım

1) Tek kişiye en hızlı ve en yüksek hasarı veren ulti: Syndra
    2) Tek kişiye en çok hasar bırakan en fazla hasar stackleyen ulti: Zed
    3) Alan etkili en hızlı ve Syndradan sonra en yüksek hasarı veren ulti: Katarina
    Not: Katarina hakkında emin olduğum tek gerçek oyunun en güçlü 3. Ultisine sahip olduğu
    4) Tek kişiye eksik cana bağlı olarak en yüksek hasarı veren ulti: Veigar

Ben böyle biliyorum daha iyi bilenler mesajımı alıntılayıp düzenlerse sevinirim

Katarina'da ultiyi attığın anda bütün hasarı bir saniyede boşaltmıyor en hızlı değil yani diğer yetenekleri ile kombine olduğundan hızlı görünüyor bu mantıkla Nunu ultisini buraya koyabiliriz aynı süre boyunca katarina'dan daha fazla hasar potansiyeli olabilir.

• Zedin ultisi o kadar işlevsel ise neden zhonya alınca çöp oluyor?Ben zilean oynuyorum karşımda zed var diyelim bana karşı ulti atsa ne olacak?Takım arkadaşıma atsa ne olacak ben yanındayken?
  • hayret kimse karthus yazmamış. Dakika 20-25 te kasmış bir karthus ultisi en az %50 vuruyor bu çok fazla bir rakam ve bir oyuna karthus geldiyse oyun sonunda en fazla hasarı atan oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gretch -- 27 Eylül 2016; 14:41:25 >
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Tesekkurleeeeeeeerrrrr

• Önemli olan boyu bence işlevi boşverin.

• fiora ultisi alana heal
    gp ultisini cc gerçek hasar takımı hızlandırma
    ekko ultisi dokunulmazlık can kazanma yüksek hasar
    raka janna ultileri
    vlad ultisi alınan hasarı arttırma
    daha da sayılır loldeki şampiyonların yarısından fazlasının ultisi zedinkinden daha işlevseldir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oozed

Saol ama biliyorum zaten.
    200k Zed im var bu ve daha farklılarıyla çokça karşılaştım.Örnek nocturne e attığında,vlad veya Zed u attığında veya lissandra kendine u baatığında çıkan alana maruz kaldığında Zed ile u atsan bile hasar yersin.
    Tam olarak açıklarsam
    Damage over times(ignite,poison)
    Area of effects auras(fiddle u)
    Leashes(Fiddle w,nocturne e)
    Delayed damage(Sadece Zed ve vlad ulti)
    Zed in u su bunları engellemez

Lb e skillide aynı şekilde. Ulti atsak bile sabitleniyoruz

• Bir spell vardir 300snde bir kullanirsin her karakter alir asagi yukari hasar vermez menzili cok yuksek degildir ama cok gereklidir.
    Bir sampiyon vardir ultisi flashdan fazla menzil icerir daha fazla kullanirsin ve kisa cooldown
    Bildiniz kassadin en islevsel ulti

• Maokai'nin ultiside bayağı işlevseldir.
  • sejuani olabilir

• ermandgn kullanıcısına yanıt
    Ultinin saydıklarım arasından sadece hasarı çöp oluyor.Büyük ihtimalle bilinçli olarak skill dodgelamak için ya da ganglardan fake atıp kaçmak için ulti kullanmadın

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Lb nin zinciri kaç sn kalıyo bilmiyorum ama tam patlayıp snare yapcağı an u atarsan dodgelarsın.Eğer zincir üzerindeyken u atarsan ve zincir patlamadan u animasyonu biterse zincir hala üzerinde kalır.

• En 0p ulti master ultisidir aksini iddaa eden master oynamamıştır

• birşeyler yazıp sonra tabiki de en işlevsel ulti şudur demek... tamam kardeş devam et , herkes ayrı bir profesyonel olmuş havalarında
  • malphite

ultiyi çıkar çöp şampiyon
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.