Şimdi Ara

Oyunun en işlevsel ultisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: funky-nd

malphite

ultiyi çıkar çöp şampiyon

E'si var. Saldırı hızı düşürüyor.
  • Kappa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Postal Dude

Oyunun en op ultisi amumu ultisidir.

kesinlikle katılıyorum kolay kolay tf kaybetmessin iyi bir amumu varsa takımında
  • lol çıktığından beridir ve ultisi değişmeyene kadar oyundaki en işlevsel ulti Shen'inkidir. Açık ve net gençler. Iskalama derdin yok. Boşa gitme derdi yok, silver ve üstüysen zaten ne zaman atacağını ne zaman atamayacağını bilirsin, en kötü adama 1k kalkan atarsın yani. Ne oyunlar oyunlar döndü lol tarihinde o ulti sayesinde. Kimse de bahsetmemiş. Yazık. Iyiki bırakmışım forumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oozed

Lb nin zinciri kaç sn kalıyo bilmiyorum ama tam patlayıp snare yapcağı an u atarsan dodgelarsın.Eğer zincir üzerindeyken u atarsan ve zincir patlamadan u animasyonu biterse zincir hala üzerinde kalır.

Yok hocam tam snare yiyeceğiniz zamanda u basarsanız snarelıyor. Yani bunu botlara karşı deneyebiliyorsanız deneyin bende öyle sanıyordum ama malesef dodgelama imkanınız yok 1-1.5 saniye sizi hareketsiz kılıyor

Oyunu bıraktımda ben yinede yardımcı olmaya çalışıyorum zed sevdiğim bir şampiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Ben sadece bi video da izlemiştim.Belki de range den çıkıp kurtuldu.Ben hiç karşılaşmadım zaten.Genelde zincir atarken u ile dodgelemeye çalışıyom:)

• Hepsinin kendi içinde işlevselliği var.
    Belki Bard ve Kinder.
    (Benim için.)

• Tabikide yasuo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oozed

Ben sadece bi video da izlemiştim.Belki de range den çıkıp kurtuldu.Ben hiç karşılaşmadım zaten.Genelde zincir atarken u ile dodgelemeye çalışıyom:)

Botlara karşı lb varsa mutlaka deneyin. Zincir tam sizi hareketsiz bırakacakken ulti atın animasyon bittiğinde dodgelamadığını görüceksiniz. Dereceli maçlarda karşınıza çıkarsa hazırlıklı olmanız için bu öneriyi sunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 28 Eylül 2016; 14:05:29 >
  • Bu çok değişken bir soru da zed çoğu zaman için çok işlevsel değil bence. Bard, Gragas, Kled, Ekko gibi çok daha işlevsel ultilere sahip pek çok şampiyon var.

• Karma ve taric.
  • Poppy

• kimde karthus dememiş
  • Annie ve Shen ultisi bence en işlevsel ultiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyHybris

Annie ve Shen ultisi bence en işlevsel ultiler.

hocam bi pm bakar mısınız
  • MRTFR kullanıcısına yanıt
    Sion ultisi

• Beyler bence ekko ne derseniz diyin anında hasar yememe + can + alan etkisi w yu akıllıca kullanırsan alan stun her şeyi var biraz mantıklı olalım işlevsel takıma fayda demek zedin ultisi bir kişiyi öldürmek için yapılmış bir şey.Bir yasuo (800k diyin) yada bir malphite etmez... Ya da taric off manyak ya adc ye bas herşeyi e at
    GG
  • Twisted Fate ultisi hem görüş ve yer değiştirme, defansif ofansif her türlü gideri var ve gittiğiniz yere 2 saniye stun ile gidiyorsunuz..

• rengar ultisi...görünmez oluyosun daa ötesi varmı abiiiiiğ
  • İşlevsel, İşlevle ilgili, Fonksiyonel, - "Havaalanı vardı am kullanışlı değildi, iş olsun diye yapılmıştı; işlevsel değildi." - Yazıyor sözlükte, duruma buradan girecek olursak kullanışsız tek bir ulti yok, ancak sen en kullanışlısını soruyorsun, bu da oynayandan oynayan, kişiden kişiye değişir...

Teemo mesela; kime göre neye göre işlevsel tartışılır, ward görevi görür, damage vurur, cdsi çok azdır, slow özelliği vardır v.s, ancak biri çıkar der ki, tek wardlık, veya görme özelliği ile işlevselliği sıfırlanır, ne sen anlatabilirsin, ne onu anlayabilirsin,
    LB mesela; her skilin bufflısını istediğin kombinasyonda kullanabilirsin, ban göre işlevsel değildir LB mainine göre öyledir, başkasına göre sana bana göre değildir gibi.. gereksiz bir konu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.