Şimdi Ara

Oyunun en işlevsel ultisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun en işlevsel ultisi kesinlikle Zed in ultisidir.
    Atılma,hedeflenemez olma,dodge,blink,kaçış,yüksek hasar,birimlerin içinden geçebilme her şey var.
    Daha işlevseli varsa söyleyin bilelim

Edit Fikir söyleyenler neden olduğunu da söylesin de aydınlanalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oozed -- 27 Eylül 2016; 11:07:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seju,GP,Janna,Taric,Leona,Orianna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 26 Eylül 2016; 23:27:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundaki en işlevsel ulti zed ultisidir. dünyanın en kısa komedisini yazdım

• Bard

• Janna olabilir

• İşlevsellik değil ki bu. Özelliği çok sadece. Janna , Bard ultileri olabilir. Potansiyalleri hayvani bir şekilde fazla.
  • Oyunun en op ultisi amumu ultisidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taric untouchable

• Kindred

• Mal mal cevaplar yerine gerçek manada işlevsellik karma ultisi tabiki de aksini iddia etmek saçma. 3 farklı kombinasyona dönüşebiliyor. Hasar- Can emme- Toplu kalkan ve hareket hızı. Daha ötesi var mı. İşlevsellik budur.

• Bence doğru atılmış bir Bard ultisi yada aynı şekilde janna ultisi falan bunlar birden fazla kisiye etki ediyor rakip veya takım arkadaşı Zed in u su ise sadece tek rakip odaklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence oyunu bırak bir sözlüğü aç. işlevsel nedir öğren felan. sonra tartışırız.
  • Hayret Nidalee Jayce falan diyen olmamış

bende Elise yazarım diyordum
  • Rammus. Kulelere vuran kaç ulti var?

• ya bu konu ciddi ciddi tartışma konusu mu oldu, her ultinin işlevsel olduğu yönler var sen gidip jax ultisi siegelerde çok kullanışlı diyemezsin veya taric ultisi 1 3 1 split yapan takımda çok işe yarıyor diyemezsin. her şampiyonun kitine uyumlu işlevsel bi ultisi vardır, her ultinin farklı farklı özelliği vardır farklı sınıflarda değerlendirilmelidir, benim en sevdiğim ultiler global ultiler ve en çok tfinkini seviyorum 6 levelden sonra "aa TF var her am yanımda bitebilir" korkusu yaşatması bile yeter gp ultisi de botlanerların korkulu rüyası. ve kledin ultisine de bayılıyorum tüm takımı 900le koşturması felan

evet twisted fatein kısaltmasını tefe diye okuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRIDGIT MENDLER -- 27 Eylül 2016; 0:54:06 >
  • oozed61
  • enigma

• quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

oozed61

Senin yüzüne 61'i çıkartmış nickinden

• quote:

Orijinalden alıntı: Syndrome Of A Down

enigma

Rubick is better

• quote:

Orijinalden alıntı: Oozed

Oyunun en işlevsel ultisi kesinlikle Zed in ultisidir.
    Atılma,hedeflenemez olma,dodge,blink,kaçış,yüksek hasar,birimlerin içinden geçebilme her şey var.
    Daha işlevseli varsa söyleyin bilelim

Edit Fikir söyleyenler neden olduğunu da söylesin de aydınlanalım

Üzerinizde tutuştur varken ulti atarsanız ulti tutuşturun hasarını engellemiyor. Bunu size şöyle tarif ediyim

Sizin canınız 40 a indi tutuştur yediniz baktınız canınız 23 oldu. Bir stack daha tetiklenirse ölüceksiz. 23 olur olmaz ulti attığınızda 3 gölge gelirken veyahut çarpı gördüğünüz anda ölürsünüz. Çok başıma geldi ultiyi attım daha animasyonu tamamlanırken gri ekranı yedim.

Kaynaklara dayanmadan ama sağdan soldan duyduğum bilgilerle buraya size en güçlü ilk 4 ultiyi yazacağım

1) Tek kişiye en hızlı ve en yüksek hasarı veren ulti: Syndra
    2) Tek kişiye en çok hasar bırakan en fazla hasar stackleyen ulti: Zed
    3) Alan etkili en hızlı ve Syndradan sonra en yüksek hasarı veren ulti: Katarina
    Not: Katarina hakkında emin olduğum tek gerçek oyunun en güçlü 3. Ultisine sahip olduğu
    4) Tek kişiye eksik cana bağlı olarak en yüksek hasarı veren ulti: Veigar

Ben böyle biliyorum daha iyi bilenler mesajımı alıntılayıp düzenlerse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 27 Eylül 2016; 11:21:43 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.