Şimdi Ara

Oyunun her kapanısında çekdiyim isgence...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bilen biri lütfen paylassın.Oyun her kapanışda i.explorer açıldıgı için bilgisayar berbat kasdırıyo.
    Bunu önlemenin yolunu bilen varmı???

• quote:

Orjinalden alıntı: promak_

Beyler bilen biri lütfen paylassın.Oyun her kapanışda i.explorer açıldıgı için bilgisayar berbat kasdırıyo.
    Bunu önlemenin yolunu bilen varmı???

Dostum o her bilgisayar da yapıyo ama tabi bilgisayarının özelliklerine göre o kasma süresi uzayıp kısalabiliyo. Yani sadece senin makina ya özgü bişey değil

• Benim makinama Özgü bişey oldugunu iddia etmedim zaten.
    KO sayfasının açılmasını önlemek için regeditden biseyler degistirildigini duymustum ama bitürlü bulamadım:(
  • yav banada exite asınca bazen oyundan çıkmıyo. bilgisayar kitleniyo reset atıyom. bazen de alt+f4 yapınca kitleniyo. PC de sorun yok ko'nun yamukluğu bence. herzaman değil bazen.
  • kesinlikle pc sorunu 512 MB lık ram olan pclerde ve 512 MB altındaki pclerde yapar
    birde oyundan başka çok şey çalıştırmayın
  • 512 ram var laptop umda oyundan cıkarken kılıtlenıo bılg. oyunda en ufak kasılma almou 1024e cıkarcam yazın
  • arkadaşın dediği oyunun yanukluğu..

bazı zamanlarda da oyunda 3 saniyede bir anlık takılmalar oluyo..
    casting failed falan oluyo adamları healleyemiyon vuramıyon skiller failed oluyo falan...

sistemi sorarsanız.. p4 3.2 Ghz.. 512x2 dual ddr.. radeon9600xt... 250 gb sata seagate..

el-insaf daha ne olsun...

burda da kasılıyosa artık oyunun yanukluğu ve bu problemi bir çok sistemde gördüm...
  • walla o herkezde oluo
  • bende de oluyo tabi ram in cok iyi olsa bile sadece kasma suresi zaliyor ama ginede kasiyor !!!!!!!!!!!!
  • doru sölüyosun arkadaşım
    ben select character diyorum ordan back diorum sonra ctrl alt del den görevi sonlandır diyorum çook kolay çıkıyo
  • Ramden bence yani :) benim ram düşük ultima online da mesela bellirli bi vakit sonra çakıo du oyun. Ram Şişmesi gibi bişi diolardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.