Beyler bilen biri lütfen paylassın.Oyun her kapanışda i.explorer açıldıgı için bilgisayar berbat kasdırıyo. Bunu önlemenin yolunu bilen varmı???
quote:
Orjinalden alıntı: promak_
Beyler bilen biri lütfen paylassın.Oyun her kapanışda i.explorer açıldıgı için bilgisayar berbat kasdırıyo. Bunu önlemenin yolunu bilen varmı???
Dostum o her bilgisayar da yapıyo ama tabi bilgisayarının özelliklerine göre o kasma süresi uzayıp kısalabiliyo. Yani sadece senin makina ya özgü bişey değil
Benim makinama Özgü bişey oldugunu iddia etmedim zaten. KO sayfasının açılmasını önlemek için regeditden biseyler degistirildigini duymustum ama bitürlü bulamadım:(
yav banada exite asınca bazen oyundan çıkmıyo. bilgisayar kitleniyo reset atıyom. bazen de alt+f4 yapınca kitleniyo. PC de sorun yok ko'nun yamukluğu bence. herzaman değil bazen.
kesinlikle pc sorunu 512 MB lık ram olan pclerde ve 512 MB altındaki pclerde yapar birde oyundan başka çok şey çalıştırmayın
512 ram var laptop umda oyundan cıkarken kılıtlenıo bılg. oyunda en ufak kasılma almou 1024e cıkarcam yazın
arkadaşın dediği oyunun yanukluğu..
bazı zamanlarda da oyunda 3 saniyede bir anlık takılmalar oluyo.. casting failed falan oluyo adamları healleyemiyon vuramıyon skiller failed oluyo falan...
sistemi sorarsanız.. p4 3.2 Ghz.. 512x2 dual ddr.. radeon9600xt... 250 gb sata seagate..
el-insaf daha ne olsun...
burda da kasılıyosa artık oyunun yanukluğu ve bu problemi bir çok sistemde gördüm...
walla o herkezde oluo
bende de oluyo tabi ram in cok iyi olsa bile sadece kasma suresi zaliyor ama ginede kasiyor !!!!!!!!!!!!
doru sölüyosun arkadaşım ben select character diyorum ordan back diorum sonra ctrl alt del den görevi sonlandır diyorum çook kolay çıkıyo
Ramden bence yani :) benim ram düşük ultima online da mesela bellirli bi vakit sonra çakıo du oyun. Ram Şişmesi gibi bişi diolardı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme