Şimdi Ara

Oyunun kayıt defteri dosyaları nerede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen de konu açmıştım ama o baltaya gitti. Her şeyi denedim tamir falan olmuyordu. Güvenlik duvarı ve antivirüsü kapattım yine olmadı. En son internet kafeden oyunu usb ye çekip evde denedim fakat yine "sunucuya bağlanılamadı" hatasını aldım. Yalnız usb den açtığım yeni oyunda yine kendi kullanıcı adım falan vardı. Ben de kayıt defteri dosyalarını bulayım sileyim dedim. Ama regedit>hkeylocalmachine>softwares'de league of legends ile ilgili bir şey bulamadım. Lütfen baltalamadan yardım edin. Nerede bu oyunun kayıt dosyaları?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İndirip kursana bu kadar uğraşacağına canım kardaşcağızım.
  • İndirip tekrardan kursana be güzel kardaşım.

• Başlat > Çalıştır > Regedit yaz enterla gerisi kolay.
  • @evezok oradan baktım da softwares de riot games ya da league of legends göremedim.
    @* KıL oyunun kendi sitesinden indirmeyi denedim. 3 mb'iik dosya indi ona çift tıkladığımda hiçbir şey olmadı. Ben de filefront'tan 1.8 gblik halini bulup indirmeyi deniyorum şu an. Ama kayıt defterini temizlemeden düzeleceğini sanmıyorum.

• Oyun tamamiyle server tabanlı olduğundan kayıt defteri tutulmuyor diye biliyorum. Hatta en son mastery'ler bilgisayarda tutuluyordu sonra onuda server'lara taşıdılar. Knight gibi değil yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Oyun tamamiyle server tabanlı olduğundan kayıt defteri tutulmuyor diye biliyorum. Hatta en son mastery'ler bilgisayarda tutuluyordu sonra onuda server'lara taşıdılar. Knight gibi değil yani.

Aynen böyle. Zaten oyunun dosyalarını kurduğun yerden kopyalar, tamamen alakasız, önceden lol kurulmamış bir PC'ye atarsan yine de sorunsuz oynayabiliyosun oyunu. -Adobe Air belli olmuyor da.-
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evezok

Başlat > Çalıştır > Regedit yaz enterla gerisi kolay.

Oradanda HKEY_LOCAL_MACHINE

Bu arada Arkadaşların Dedikleri Doğru Knight Kayıt Dosyasını Pc'de tutuyor haliyle 2006-7 yıllarında Bir bug oldu Regedit Komut dosyalarından Knight'a girip tüm kodları kafamıza göre değiştirirdik 60 LvL'lık bir

Mage'e 70 Lvl Skill'i attırabiliyorduk , LoL 'ün bu hataya düşüceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydrogena -- 11 Nisan 2013; 11:46:33 >
  • Nerede cikardiysan oradadir

• Eee o zaman çözümü ne bunun? İnternet kafeden aldığım güncel oyunu yine açamadım. Eğer riot games/league of legends/.. dışına çıkmıyorsa flashtan açtığım oyunda neden kendi kullanıcı adım duruyordu? Ve aynı sorun devam ediyordu. Şu an bir siteden bulduğum şekilde indiriyorum oyunu güncelleme falan bittikten sonra umarım düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.