Şimdi Ara

Oyunun Ne Kadar Sıkıcı olduğunun farkındasınız dimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buna rağmen oyun bomboş ve inanın shouttan 3 kişi birbirine sövüyor. Oyunun mantıksal hiçbir açıklaması kalmadığına inanıyorum ve ben daha oynamamaya karar verdim. Zaten 1 kere Cash aldığımada pişman oldum. Bencede para fln yatırmayın bu oyuna. Gidin manitalara verin daha iyi bence. Kaç kişi oynuyor ki artık Türklerden şu oyunu ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toraman1903 -- 8 Mayıs 2010; 5:20:11 >

• Beta bittiğinde bıraktım oyunu
  • Bencede çok sıkıcı artık.
  • zevkini alana güzeldir oyun. sadece bi sürelik ara ver bence çünkü bi süre sonra oyuna mutlak dönersin
  • bi anda kasarsanız sıkılırsınız sindire sindire oyunun zevkine vara vara oynayın bu aralar işlerim olduğu için giremiorum, ilerde battlezone açılınca daha zevkli hala gelir oyun Turnuvalar eventler düzenleriz yazın guild kurarız bence azda olsa rekabet mutlaka gerekli bu tür oyunlarda önünüze hedef koymalısınız brave +7 set dizicem, miracle set dizicem şu kdr lvl kascam şunu geçicem vs vs ama bu hedeflere çok hızlı koşarsanız kısa sürede yorulur bıkarsınız sölim digimon kore de gorom'u bilen bilir adam 100 küsür tamer lvl kasıp bıraktı oyunu hemen. Daha bunun gibi bisürü örnek var, he birde oyunda arkadaş edinin yalnız oynamayın

• hmm ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: djefecan

bi anda kasarsanız sıkılırsınız sindire sindire oyunun zevkine vara vara oynayın bu aralar işlerim olduğu için giremiorum, ilerde battlezone açılınca daha zevkli hala gelir oyun Turnuvalar eventler düzenleriz yazın guild kurarız bence azda olsa rekabet mutlaka gerekli bu tür oyunlarda önünüze hedef koymalısınız brave +7 set dizicem, miracle set dizicem şu kdr lvl kascam şunu geçicem vs vs ama bu hedeflere çok hızlı koşarsanız kısa sürede yorulur bıkarsınız sölim digimon kore de gorom'u bilen bilir adam 100 küsür tamer lvl kasıp bıraktı oyunu hemen. Daha bunun gibi bisürü örnek var, he birde oyunda arkadaş edinin yalnız oynamayın

Aynen söylediklerine katılıyorum Ben de girdiğimde konuşacak birisi yoksa yılmaza sataşırım Baktım adamın keyfi yok susar çıkarım. Tekken sıkıcı oluyor

Tabii barışa da katılıyorum. Oyunda level kasmak çok kolay ve koaly ulaşılabilecek bir level sınırı var. Bu ikisi bile sıkılmaya yeter. Babas ve battlezone gelirse o zaman oyun yeniden zevklenir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oha bir siteye bakayım dedim, konuyu gördüm. Netleri bölmüşler.
  • yanlız biz türkleri toparlayalım adımız çıkmasın derken böyle tablo çıktı karşıma (Konuşmalara dikkat!!)
     Oyunun Ne Kadar Sıkıcı olduğunun farkındasınız dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F-G -- 9 Mayıs 2010; 2:47:28 >
  • bide dolandırıcılar deyince kim dolandırıo diolardı. adam beni bile keklemeye kalktı.
  • Şahsen ben henüz oyundan sıkılmadım, oyunda yapacağım çok şey var. Bkwargreymon yaparak takımımı tamamlamak, bütün takımımı 51+ yapmak, setimi yükseltmek gibi. Şahsen max seviyeye ulaşsam, bütün gün drops kasar ve setimi tamamlarım. Ardından Battle Zone için beklemeye geçerim
  • Kubi 4ever ..
  • kubi fan club açalım
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=1388297334#!/group.php?gid=124901074192500
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

http://www.facebook.com/profile.php?id=1388297334#!/group.php?gid=124901074192500

• facebook hesabım kapalıydı ama açıcam kubilay için .
  • 1 gunluk heves kastım çarı 1 mega 1 ulti yaptım. Sonrası oynayasım gelmiyor girsem uğraşıcam kasmak için, kart al geri dön hep aynı hep aynı.Ayrı birşey yok yani.Şuan Battle Of The Immortals oynuyorum onda daha çok eğleniyorum.
  • Sıkılanlar kendilerini ticaret, pvp ve boss dünyasına atsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

Sıkılanlar kendilerini ticaret, pvp ve boss dünyasına atsınlar

PvP çok zevkli oluyor lag olmazsa, gerçi lag olunca da ayrı bir tadı oluyor, küfürler havada uçuşuyor. Onun dışında ticaret pek zevkli değil fakat çok çabuk geçiyor zaman. Boss kesmek ayrı bir olay zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

Sıkılanlar kendilerini ticaret, pvp ve boss dünyasına atsınlar

PvP çok zevkli oluyor lag olmazsa, gerçi lag olunca da ayrı bir tadı oluyor, küfürler havada uçuşuyor. Onun dışında ticaret pek zevkli değil fakat çok çabuk geçiyor zaman. Boss kesmek ayrı bir olay zaten

Pvp'de yılmazı yatırmak gibisi var mı bea Hele pvp öncesi ve sonrası yılmazla o tatlı atışmalarımız (ana avrat düz gidiyoruz) paha biçilemez Seviom nan seni yılmo

Burak yarına kimya yazılısı var ardından 1 hafta boyunca coşturalım Exp event de geliyor. 70leri çakarız ardından sen ben berkan 3 kişi boss'a gideriz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.