Şimdi Ara

ÖZ-DE-BİR Türkiye Geneli YGS Deneme Sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimler girecek? ayrica pazartesi girecekler de olacagi icin cevap paylasimini yarin aksamdan itibaren yaparzaniz sevinirim. ben de pazartesi girecegim cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben girdim ilk sinavda 3500 olmustum bu bana baya zor geldi acikcasi daha dogrusu turkce baya basitti matematik ygs ile alakasi olmayan uzun ugrastirici siklari denemeye yonelik soru doluydu fen normaldi biyoloji yine ygs ile ilgisizdi bence bunlari son yillarin cikmis sorularina dayanarak ifade ediyorum

• Kadıköy fenbilimlerindeyim. Bizim matematikçi ertuğrul çelik hazırlıyor özdebir matematiği. Bizim bütün deneme sınavları böyle garip garip sorularla dolu oluyor 14.00 da giricem ilk sınavda 700. Olmuştum bakalım bunda napıcaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman hak verirsin bana matematik ygs ölcutu degil baraji gecmek icin 15 soru cok kolay olur oyle sorular yoktu versinler bana 75 dk hepsini yapayim ama ygs de bu sekilde gelmez diye dusunuyorum basarilar ayrica

• quote:

Orijinalden alıntı: Ogulcanx

O zaman hak verirsin bana matematik ygs ölcutu degil baraji gecmek icin 15 soru cok kolay olur oyle sorular yoktu versinler bana 75 dk hepsini yapayim ama ygs de bu sekilde gelmez diye dusunuyorum basarilar ayrica

Her sene diyorlar özdebirle alakası yok diye ygs matın o yüzden rahat ol

• Ozdebire giren yok mu ? Guvender veya Toder gibi tartisma olmamis, ozdebir hepsinden zor oluyor merak ettim acikcasi yorumlari

• Hugo gibi her sorudan sonra "çok feci" deyip durdum. Hiç heyecanlanmadım ta ki son 5 dk'ya kadar. Türkçeden 5 boşum var. Matematik 6 boş. Türkçe idare ederdi ama matematikte biraz zorlandım açıkcası çoğu soruyu anlamadım. Sosyalden de felsefe birbirine çok yakın seçenekler vardı ayırt etmekte zorlandım ama muhtemelen felsefede patlıycam zaten. Sadece fizik çözebildim fenden de. Çok süremi yemedi allahtan. Gözetmen son 5 dk deyince kara sular indi gözüme hiçbir boşuma bakamadım bile. Neyse hayırlısı bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet ben de ankara fen bilimlerindeyim ozellikle 4B ve 5B sinavlari efsaneydi ozdebir de onlar gibiyse isimiz var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsreel11 -- 2 Mart 2014; 19:11:48 >
  • Sınav kalitesizdi.
    Zor olması bi yana ygsye yakın değildi.

• fen bilimlerine gidenler bilirler 4b ve 5b sınavları kıvamındaydı matematiği allahtan fen kolaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

fen bilimlerine gidenler bilirler 4b ve 5b sınavları kıvamındaydı matematiği allahtan fen kolaydı.

siz bugün mü oldunuz?
  • matı çok zordu, geri kalan ortanın üstüydü. zaten sosyal yetişmedi 25 ya da birkaç soru fazla çözebildim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.