Şimdi Ara

ozan kabak lokomotıf macında ılk 11'de baslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emınım fatı hocam kesmez ve 11 de baslatır ozan'ı. ozan burada da sırıtmazsa daha da formayı vermez serdar-ozan tandemı ıle devam ederız bundan sonra devre arası da maıcon satılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 15 Eylül 2018; 12:47:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.
    forvetlerını degıl de stoperlerını bıraz tanıyorum bızım hızlı hucum oyuncularımız yerler de surundurur bunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.

• Ozan Kabak CL listesine alındı mı ? Kendisinin ismi sanırsam yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozan cl listesinde yok,

Kaleciler: Fernando Muslera, İsmail Çipe

Defans: Mariano Ferreira, Maicon Roque, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Martin Linnes, Ömer Bayram, Yuto Nagatomo

Orta saha: Selçuk İnan, Younes Belhanda, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Emre Akbaba, Fernando Reges, Sofiane Feghouli, Garry Rodrigues

Forvet: Eren Derdiyok, Sinan Gümüş, Henry Onyekuru, Muğdat Çelik

https://tr.eurosport.com/futbol/sampiyonlar-ligi/2018-2019/galatasaray-in-sampiyonlar-ligi-kadrosu-belli-oldu_sto6918151/story.shtml

ama 3 yıllık pro olmuş altyapı oyuncuları clde bildirilmeden oynatılıyor diye biliyorum, çok emin değilim bu konuda.. zaten hoca oynatabiliyorsa oynatır, maiconun hatalarını izlemektense hazır büyük bir destek almışken ozanın oynadığı oyunu izleyelim daha iyi.

• Ben Ozan oynatılabiliyor diye biliyorum. Yunus da öyle. Oynatılabiliyorsa Ozan-Serdar olmalı stoperlerimiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

ozan cl listesinde yok,

Defans: Mariano Ferreira, Maicon Roque, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Martin Linnes, Ömer Bayram, Yuto Nagatomo

Orta saha: Selçuk İnan, Younes Belhanda, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Emre Akbaba, Fernando Reges, Sofiane Feghouli, Garry Rodrigues

https://tr.eurosport.com/futbol/sampiyonlar-ligi/2018-2019/galatasaray-in-sampiyonlar-ligi-kadrosu-belli-oldu_sto6918151/story.shtml

ama 3 yıllık pro olmuş altyapı oyuncuları clde bildirilmeden oynatılıyor diye biliyorum, çok emin değilim bu konuda.. zaten hoca oynatabiliyorsa oynatır, maiconun hatalarını izlemektense hazır büyük bir destek almışken ozanın oynadığı oyunu izleyelim daha iyi.
    21 yaş altındaki altyapı oyuncularında sıkıntı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gassal [2.sezon] (tabii)
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Niye oynayamıyor son Dinamo maçında oynadı?

Onun dışında Eder var, forvet olarak oynayabilecek.

Edit: Cezası varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 15 Eylül 2018; 16:16:32 >
  • Risk olur bence maicon tecrübeli bir isim .gönlüm ozan'dan yana ..bülent korkmaz'da ilk monaco maçında izledigimde 18 yasindaydi .

• Fatih Terim asla kesmez bana kalırsa. Bülent Korkmaz- Küçük Hakan- Emre Belözoğlu- Emre Çolak- Semih Kaya, 1 fırsat bulup bir daha o formayı Galatasaray'dan gidene kadar bırakmayan isimlerle dolu tarihimiz.

Ozan olur da derbi oynayıp o derbi lehimize sonuçlanırsa stoper transferi imkansız. Belki Maicon satılıp yerine biri alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unforgiven Phoenix

Ozan Kabak CL listesine alındı mı ? Kendisinin ismi sanırsam yoktu.
    Ozan'ın listeye kaydedilmesine gerek yok diye biliyorum, yaşı ve kulüpten yetişmesinden dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

Ozan'ın listeye kaydedilmesine gerek yok diye biliyorum, yaşı ve kulüpten yetişmesinden dolayı.

Alıntıları Göster
    Hocam FFP anlaşmasına göre max 21 futbolcu bildirebiliyorduk hatta başkan altyapıdan oyuncu ekleme zorunluluğunu çıkardık filan demişti. Bende yanlış hatırlıyor olabilirim umarım Ozan'ı CL'de oynatabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unforgiven Phoenix

Hocam FFP anlaşmasına göre max 21 futbolcu bildirebiliyorduk hatta başkan altyapıdan oyuncu ekleme zorunluluğunu çıkardık filan demişti. Bende yanlış hatırlıyor olabilirim umarım Ozan'ı CL'de oynatabiliriz.

Alıntıları Göster
    Yanlış hatırlamıyorsam kadroda alt yapıdan çıkmış 4 oyuncu bulundurman gerekiyor, kadroya kayıt edebileceğin oyuncu sayısının düşmesiyle o kuralın zorunluluğunu askıya almış alabilirler, uefa alt yapıdan çıkıp da oynayacak bir oyuncuyu engellemez , bende tahmin ediyorum tabi ki, net bir bilgim yok.

• oynamasında bir engel yoksa oynayacagını düşünüyorum.

oynamamasını gerektirecek hiç bir şey yapmadı çünkü geçen maçta
  • Oynamasında bir sorun yoksa kesinlikle oynatılmalı. Hem güven aşılamış oluruz, hemde kendi özgüveni açısından çok önemli. Genç oyuncular böyle kazanılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Niye oynayamıyor son Dinamo maçında oynadı?

Onun dışında Eder var, forvet olarak oynayabilecek.

Edit: Cezası varmış.
    devre arası çıkarmış sakatlandı herhalde
  • Şampiyonlar ligi listesinde yok hakkımızda hayırlısı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

ozan cl listesinde yok,

ya herşeyi anlarım da arkadaş ismail çipe nedir ? adamın tonla hatası var , allah muhafaza musleraya bişey olsa cl'de ismail çipeylemi devam edicez ? bu ne saçmalıktır.

• Elden gelen bir şey yok forvet alamadı takım yedek kaleciye sıra zaten gelmedi bu sene böyle gidecek biraz da anlayış göstermek lazım. Geçen sene Carrasso vardı da kaç maçta oynadı? Boşa o kadar para verildi biraz risk almak zorunda kaldı takım ama dediğim gibi yapacak bir şey yoktu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.