Şimdi Ara

ÖZDEBİR,ENDEMIK ve 3D TG DENEMELERINI YAPAN KURUMLAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
8
Favori
3.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sınavları yapan kurumlari bulamiyorum.Herkes kendi sehrinden,ilcesinden bu sinavlardan herhangi birini yapacak varsa buraya yazsin,bilgimiz olsun.Boyle sinavlara ne kadar cok kisi girse o kadar iyi bir sey.

Ben oncelikle kendim icin sorayim, Adana/Cukurova ya da Mersin/Yenişehir'de yapan bildiginiz kurum var mi?

Herkes kendi cevresinden bilgi verse guzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ÖZDEBİR, ENDEMIK ve 3D TG Denemelerini Yapan Kurumlar

ÖZDEBİR, ENDEMIK ve 3D TG deneme sınavları, çeşitli dershaneler ve eğitim kurumları tarafından uygulanmaktadır. Bu deneme sınavları, öğrencilerin akademik gelişimlerini takip etmelerine ve üniversite sınavlarına hazırlık düzeylerini değerlendirmelerine yardımcı olmayı amaçlar.

ÖZDEBİR Deneme Sınavı

ÖZDEBİR deneme sınavları, ÖZDEBİR Sınav Merkezleri tarafından düzenlenmektedir. Bu sınavlar, TEOG, LGS, YKS ve TUS gibi farklı seviyelerdeki öğrencilere yönelik olarak uygulanmaktadır. ÖZDEBİR deneme sınavları, öğrencilerin eksiklerini belirlemelerine ve sınavlara etkili bir şekilde hazırlanmalarına yardımcı olur.

ENDEMIK Deneme Sınavı

ENDEMIK deneme sınavları, ENDEMIK Eğitim Kurumları tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu sınavlar, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlenmektedir. ENDEMIK deneme sınavları, öğrencilerin akademik becerilerini geliştirmelerine ve üniversite sınavlarına hazırlanmalarına destek olur.

3D TG Deneme Sınavı

3D TG deneme sınavları, Test Geliştirme Merkezi (3D TG) tarafından düzenlenmektedir. Bu sınavlar, TEOG, LGS, YKS ve TUS gibi farklı seviyelerdeki öğrencilere yönelik olarak uygulanmaktadır. 3D TG deneme sınavları, öğrencilerin sınav sistemine alışmalarına ve zaman yönetimini etkili bir şekilde kullanmalarına yardımcı olur.

Eğer ÖZDEBİR, ENDEMIK veya 3D TG deneme sınavlarını hangi kurumların uyguladığı konusunda daha fazla bilgi edinmek isterseniz, ilgili kurumların resmi web sitelerini ziyaret edebilir veya iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Konu favlara eklendi bilgisi olan yazsin da faydalanalım ist/ümr

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam bu sizin 5. seneniz mi olacak şimdi

• Gecen seneyi saymıyorum diş 1.sinifi bitirmistim.

4.kez hazirlaniyorum diyebilirim.Ama 5.kez girisim olacak tabi ki.

• 3D genel deneme mi yapıyordu hocam yoksa bu sene yeni mi başlayacak

• Up İstanbul Avrupa yakası için bilen var mı ?

• arthurdent42 A kullanıcısına yanıt
    ÖZDEBİR,ENDEMIK ve 3D TG DENEMELERINI YAPAN KURUMLAR?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FİZİK'te 5+ net yapanlar
    5 yıl önce açıldı
    Özdebir 3d vs vs
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam çözüm yayınları sitesinden 3d satış noktalarına bakın. o kırtasiyeye gidip hangi kurumlara denemeleri verdiklerini sorup öğrenebilirsiniz. instagramdaki çözüm ayt fizik yazarı böyle yazmış

• Tamamdır teşekkürler.

• Adana cukurovada aktif ve prizma kurumlarinin ozdebir sinavlarini yaptigina dair bir duyum aldim ama gidip daha başvurmadım yani.

• Adanada ozdebiri hasanustanin oradaki aktif kursu yapiyor.

Endemigi Iller doruk,etap,interaktif,aktif ozel ogretim kurslari yapiyor.

Endemikle ozdebire basvurdum.

Çözüm 3d yapan bir kuruma rastlayamadim hâlâ.

• Up
    İstanbul Avrupa için bilen var mı?
  • istanbul anadolu için upp
  • istanbul avrupa için up

• İstanbul'da nerelerde yapılıyor endemik?

• İstanbul avrupa upp

• ankara için up nereye gittiysem dışarıdan öğrenci almıyoruz diye zırvalıyorlar

• Hocam size geçen de yazmıştım safir denemesini yapan ekstrem çınar dershanesi ve özel kütüphanesi, 3d denemesi haricinde hepsini yapıyor dediklerinizin. Farklı farklı kurum aramak yerine direkt kütüphanede girebilirsiniz ama ortam içinse bir şey demiyorum.

• __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam hatirliyorum inceleyecegim.

• Bilirkişi Eğitim Kurumları / Bilirkişi Sınav Merkezi, Türkiye'de en iyisi!

google'a "deneme sınavı merkezi" yazın çıkar hemen. Derece yapan arkadaşlarımın hepsi oraya gitti. Bu sene mükemmel bir uygulama geliştirmişler. Kullanıcı adı ve şifre tanımlıyor. Girdiğin bütün denemeleri uygulamayı indirip analiz edebiliyorsun. Sana deneme netine göre gerçek sınavda kaçıncı olacağını tahmini olarak söylüyor. Kronik hatalarını listeliyor hatta önerilerde bulunup hangi konuları halledersen ne kadar nete yükseleceğini bile söylüyor. Bir de Ankara'da en yüksek katılımlı gerçek mekanda sınav provasını Bilirkişi Eğitim Kurumları / Bilirkişi Sınav Merkezi yapıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.