Şimdi Ara

Özdebir Töder Msü sonuçları Aşırııı önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu denemelerde insanların kaç net yaptıgını öğrenmek çok önemli geçen sene msü den sonra anlamıştım sıralamaların böyle kötü geleceğini öğrenciler çok başarılıydı çünkü 100 net yapan adam ilk bine giremiyodu 2019 sınavı da 2018 e göre daha zor olmasına rağmen sıralamalar böyle geldi güncel özdebir listesini bulan atarsa çok iyi olur iyice değerlendirmemiz lazım bu sınavı

• Erken şuanlık. Ocaktan itibaren bakmak daha doğru olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    tyt de çok büyük değişim olmuyo
  • Olmaz olur mu hocam :) geçen sene bu zamanlar 85 90larda yapıp ikinci dönemden sonra 110 altına düşmeyen 12ler doluydu geçen sene dershanede

• Msü'de 99 net yaptım çünkü sınav daha kolaydı, tyt'de 93 yaptım çünkü sınav daha zordu. TYT'ye giren sayısının çokluğunu da düşünürsek normal bir sıralama geldi 93 nete. Sorun AYT'ydi. Ayt kolaydı ve düşük olmayacak netler yapmama rağmen ea sıralamam 2018'e göre çok daha kötü geldi.
  • msüde düşük yapıp tytde yüksek yaptım. bana kalırsa bu sınavların hiçbir önemi yok. her şey asıl tyt’yi çözerken oluyor. istediğin kadar töderde özdebirde msüde derece yap ama asıl tyt’de kendine hakim olamıyorsan hepsi boşa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    tabiki istisnalar olabilir ama çok yüksek katılımın oldugu sınavlar genel öğrenci profilini gösteriyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖZDEBİR 2 NETLERİNİZ
    3 yıl önce açıldı
    ayt tytden yüksek geldi
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen öyle msü bence zordu, 110 netle 638. olmuştum ilk 200 beklerken. 2018 msüde 110 netle ilk 100e giriliyordu ve daha zor değildi. Yani başarılı insan sayısı arttı.

• Geçen sene msü de yüksek tyt de düşük yaptım. Sınav anı önemli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.