< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk368 -- 16 Mart 2018; 21:41:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk368 -- 16 Mart 2018; 21:41:44 > |
250 tlye aldığım mont 130 tl şu an
![]() ![]() |
ne istediğini sordum cevap yazmadı. gidipte pantolon istediyse çok normal göndermemeleri.
hediye de vermek zorunda değiller bunu düşünüp dile getirmeleri bile iyi niyetlerini belli ediyor. arkadaşa istediği ürünü göndermeyince hemen karalamaya başlamış. |
olayı bilip bilmeden yorum yapmayın . evet ben başka ürün gönderebilirler mi diye sordum onlarda tamam ürünü gönderelim dedi. sonradan tel açıp olmaz dediler. en başta yok deselerdi hiç bir şey demezdim. sonuçta hediye ürün ve ben başka bir ürün seçmiştim . sadece süreci düzgün yönetemedikleri için hediye istemiyorum paramı gönderin dedim .
şikayet üzerine müşteri temsilcisi tekrar beni aradı . olayı onlara tekrar anlatıp kendi firmalarına yakışmadığını belirttim . müşteri temsilciside sadece tişort gönderebileceklerini iletti . en azından hemen geri döndükleri ve ilgilendikleri için hediyelerini kabul ettim . burada karalama değil sadece olanı anlattım . forumda firmaların yaptıklarını burda paylaşmazsak forumun hiç bir anlamı kalmaz. ![]() |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 16 Mart 2018; 22:9:33 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|