|
Bildirim
Sen ciddi misin ?
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
hangi modelleri kullandın hocam |
Çöp olsa da realme den daha fazla seçenek var ve ayarlayabilirsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mi max 2 redmi note 8 ve şimdide poco x3 pro < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
şayomi çöp. |
Xiaominin hiç amiral gemisini kullanmamışsınız, 2018 de aldığım mi 6 hala taş gibi çalışıyor, Birde mi serisi denemenizi tavsiye ederim. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
xiaomi yazılımı kötü. çift uygulamada patlıyor, iş için kullanıyorum vazzab fotolarını vs arka planda siliyor. üstelik yedeksiz gittiği için ulaşamıyorum da. ayrıca şu sıra dosya açmama gibi hatalar almaya başladım. ama 3 seneye yakın oldu sanırım alalı, kamerası şöyle kötü vay o kadar çözünürlüğü burnuna mı sokacan falan da hikaye taş gibi telefon her şeyi ile memnunum. note 8 pro, hala kullanıyorum. bu kamera işi ile ilgili de benim ciddi çekincelerim var. ai destek tamam iyi de misalen söylüyorum, bu arkadaş aslında bir ışık görse, saate ve gyro değerlerine göre gece gök yüzü çekimi yaptığını anlasa ve görüntü işleme ile o tırt ışığın olduğu yere yüksek kalite bir ay çizse, bu durumda fotoyu kim çekmiş oluyor? ya da fotoğraf mı, resim mi oluyor? abartı mı değil, yüz güzelleştirme filtreleri vs zaten artık kameralar gördüğünü kaydetmiyor ki. etraf yeşil, o zaman bu doğa fotosu, bas maviyi canlandır yeşili üff efsane foto. yav he. her zaman tüm filtreler kapalı çekiyorum, tamam jpeg sıkıştırması sebepli renklerde kayma var ama en azından böyle bir şey idi gördüğüm, carıl carıl yeşiller kıpkırmızı çiçekler değil. |