Şimdi Ara

Özel bir TV kartı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bir süredir planladığım üzere, yakın zamanda yeni bir monitör alacağım. Hazır elim değmişken bir de TV kartı almak istiyorum.
    Mutlaka olması gereken bir özellik var: analog girişler. Tam tabiri bilmiyorum ama, hani şu kameraları, PS2'yi televizyona bağlamak için scart çeviriciye takılan kablolardan bahsediyorum (kırmızı, beyaz, sarı).
    Çevirici kullanmama gerek kullanmadan, bahsettiğim kabloları direk takabileceğim bir kart istiyorum. Ayrıca yüksek kalitede görüntü ve ses kaydı yapabilmeli. Amacım, başka odalarda fazla yer kaplayan oyun konsolumu oralardan çekmek ve oynadığım oyunları kaydedebilmek.

Görüntü kalitesi yüksek bir analog TV kartı, ya da yazılımla şifre çözen bir dijital TV kartı olabilir. Yalnız, eğer bir analog TV kartı alırsam kartı uzun bir süre yalnızca konsolu bağlamak için kullanabilirim. Zira kablo internet kullanıyorum ve antenden gelen kablo direkt olarak modeme gidiyor. Mobilyaların konumu itibariyle splitter takmak çok zahmetli.
    Önerilerinize açığım, yarın veya en geç haftasonu almayı planlıyorum. Tüm soruları cevaplarsanız sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Dip not: Yeri gelmişken onu da sorayım, antenden kabloyu splitter ile 2'ye ayırıp, birini modeme birini de tv kartına bağlasam, sinyal kalitesinde nasıl bir düşüş yaşanır? Böyle yapmaya değer mi?

• alacagın kart analog olacaktir digitallerde malesef analog girişi yok yada ben bilmiyoruım aver medianıın bi tane vardı ama modelini bilmiyorum averin analogu dediğin işi yapar gibime geliyo eee sadece şifre çöüzümü ve digital tv için istiyosan sky star 2 derim fakat her kanal çözülmüyo onuda biliyosundur diye düşünüyorum onu bilerek haraket etmen gerekir...........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.