Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
ÖZEL CUSTOM SİSTEMLER KURULUR
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
Hayır malatyadayım suan konum olarak ankara kayıtlı uzun suredır orda yasadıgım ıcın tekrar yazın yada kışa doğru ankaraya geçeceğim ama şimdilik malatyadayım. Dediğim gibi referanslarım güvencemdir ekstradan formun yöneticisine kadar kendime kefil gösterebilirim hangı ilde olursanız olun bana ulastırdıgınız sekılde veya yazdıgım gıbı otobusle babamın gittiği her ile güvenle teslimat yaparım...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
-
Bu arada istanbuldada elden teslim vs inkanımız mevcut orda yaşıyorsanız profilinize bakarak söylüyorum sadece...
-
Hayırlı satışlar güzel bir sistem toplayacağız inşallah günün birinde :)
-
Tabi hocam seve seve yardımcı olurum ve istediğiniz şekilde uygun fiyata kurarız. İşçiliğimi anlatmama gerek yok her gün yeni fotolar eklenecektir bu hafta 3 kasa daha bıtırıyoruz inşallah onlarında fotolarını görebilirsiniz :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatiht44 -- 18 Aralık 2021; 7:5:31 >
-
Birlikte güzel bir sistem yaptık. Gerçekten işinin ehli yardımsever bir arkadaş. Yaptırmak isteyenlerin aklı kalmasın gönül rahatlığıyla güzel bir proje çıkar : )
-
Fatih bey gerçekten işin ehli bir insandır.Kendisine ve işine gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sagol irfan abım daha guzellerını yapmak nasip olur inşallah :))
-
Dur daha kasan bitmedi bitsin yayınlıyacam 😅
-
Hocam 60mm reservuar üst kapağı ile reservuar klemp lazım mevcut mudur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ek dan bırsey var hocam bı bana yazın belkı ısınıze yarayabılır 05537144354
Fatih kardeşimle uzun süredir çalışıyoruz. Hiç bir alışverişimde problem yaşamadığım gibi, kasama uyguladığı costum sıvı soğutma problemsiz aylardır çalışıyor. Kendisine sabrından ötürü tekrardan teşekkür ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xoßi -- 13 Ocak 2022; 0:46:1 > -
Eyv abi sabrı senle öğrendim diyebilirim bu arada kasa xigmatek talon arkadaşlar birlikte modifiye ettik içini değiştir powerı arkaya al felan filan orjinaline bakıp emeği görebilirsiniz 😅😅 güle güle kullan abim 😅😅
-
Fatih kardeşim herşeyden önce çok dürüst ve güvenilir bir insandır. Kurduğu sistemleri de incelerseniz işindede ne kadar iyi olduğunu görürsünüz.
-
Çok güzel bir konu, bir bilgisayar yüksek mühendisi olarak taktir ettim.Babam eskiden söylerdi , araban olunca her gün yıkarsın , sonra hayatın devam ettiğini idrak edip , vakitten tasarruf için yıkamacıya götürürsün, bırak herkes işini yapsın derdi.
Umuyorum fiyat/performans bir emek söz konusudur.
Kolay gelsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yorumunuz için çok teşekkürler hocam elimden geldiğince hem görsel olarak hemde tabi ki performans olarak en güzelini yapmaya çalışıyorum. Emeğimin karşılığını da insanlar mutlu olunca fazlasıyla alıyorum ve her yeni projede ayrı bir heyecan duyuyorum severek yaptığım bir iş umarım bu iş türkiyede büyür ve gerçek değerini görür inşallah :))
-
3960x işlemci ve 2080 ti lı bir sistemim var tahmini rakam ne çıkar acaba ? (Trx4 soket ve evga ftw3)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Özelden yanıtlıyorum hocam
-
Ben Aydın'dayım hocam. Custom bir proje kursam nasıl yapabiliriz? Arkadaşım da yaptırmak istiyor.
Benzer içerikler
- iqos iluma 2. el
- hasta maması
- internet download manager serial - ömür boyu-1 pc
- google play bakiyesi nakite çevirme
- s24 ultra server kayıt
- 16k televizyon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X