https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-dilekce-ornegi-ornekleri-ve-altyapi-port-fiber-talepleri--140072962-150 |
Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (28. sayfa)
-
-
hocam fiber ilk gun sıkıntı çıktı sonra yaptılar hiç pişman değilim böyle güzel stabil hızlar veriyor bakır kablo ne verecekti.
-
Kutu ne kadar uzaktı? Bende de kutuyla 600 metre mesafe var VDSL istiyorum ama biz o kadar mesafe çekemeyiz diyorlar. Evde hiçbir altyapı yok.
Kutuya 450 metre uzaktaki evlerde ve okulda VDSL var, aradaki 150 metre için bizi uğraştırıp duruyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sormayı unuttum. Kazı yapılıp yeraltından mı geldi yoksa komple direklerden mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yer altında altyapı kazıya vs gerek yoktu.
-
maliyetini karışladığınız zaman yaparlar özel proje ile.
-
450 metreyi nasıl çektiler? Mevcut galeri mi vardı yer altında?
yer altında altyapı kazıya vs gerek yok
-
Hocam bu dilekçe bana gelmez. Ben özel olarak çektirmek istiyorum, vdsl var deyip geçerler. Zaten çevrede alabilecek abonede yok.
Anladım. Şanslıymışsınız. Kazı vs. gerekse maliyet yüksek olurdu muhtemelen.
Dilekçenizde özel proje talep ettiğinizi beyan ediyorsunuz, onlar da hesaplama yapıp size dönüyorlar. Ödemeyi yaparsanız özel proje uygulanmaya başlanıyor. Dilekçe ile uğraşamam derseniz bağlı olduğunuz telekom müdürlüğünün erişim planlama birimine müracaat edip özel proje kapsamında fiber istediğinizi belirtmelisiniz.
-
fazla hız düşmüyor.
-
Hocam bugün gittim telekom altyapı ile görüştüm. Rahat çekeriz sorun olmaz maliyetinde çok olacağını düşünmüyorum belki de en üst paketi alın yeterli diyebiliriz, maliyet çıksa bile 10-20 çıkar dedi ancak tüzel kişinin başvurması gerekiyor, yanınızda birini getirin başvuruyu o yapsın 3 ay içinde yaparız dediler. Böyle birşey mi var?
Tüzel olması şart değil bireysel abonelere de çekilebiliyor özel fiber hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 14 Aralık 2023; 20:59:51 > -
bizde kurumsal verdiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 14 Aralık 2023; 22:1:27 > -
Aylık ücreti ne kadar hocam?
-
650+70 tl modem parası
-
Sebebini bilmiyorum o durumun ama forumda bireysel şekilde başvurup bireysel şekilde özel fiber alan çok kişi var. Size niye kurumsal olayıyla verdiler fikrim yok.
-
çok fazla bireysel başvuru geliyor, işyeri için zor karşılıyoruz bu sebeple olabilir dediler.
-
fatura kesmek için kurumsal satış gerekiyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 15 Aralık 2023; 19:19:31 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X