@anakata @smart0201 Doğrudur hocam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 15 Aralık 2023; 18:58:9 > |
Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (29. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Fiber gelsin de nasıl gelirse gelsin bana fark etmiyor vdsl ile 100 mbps bile boş geliyor insan'a
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aylık kullanım ne kadar oldu?
Kaç tb?
-
Hocam yıllık izinde bakarız artık Normalde 50 tb filan kullanırım rahat
Hadi bakalım rekorları görürüz öyleyse ilerleyen dönemlerde hocam
-
Vodafone 1000 mbps alıp 2000 mbps çıkarmayı düşünüyorum.
Sorması ayıp ne yapacaksın hocam 2bin megabit interneti? Merak ettim yani o sebeple soruyorum.
-
Ne kadar hızlı o kadar iyi olur.
Tamam hocam onu anladım ama ne için mesela? Sebebi özel ise söyleme tabi.
-
Hızlı olsun istiyorum bir sebebim yok eskiden 4 Mbps ile sürünüyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 23 Aralık 2023; 16:40:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
turk telekom planlama erişime gidip görüşün en doğru bilgiyi onlar verirler.
-
Dün başvuruyu yaptım hocam, kurumsal yapmanız gerekiyor. Görüştüğüm görevli 20-25 arası çıkıyor, ödeyemeyeceğiniz bir miktar çıkmaz dediler. Göreceğiz. Kazı izni gerektirecek bir durum yok bende. Geri dönüş yaptıklarında sizide bilgilendiririm.
bireysel aboneye de kurumsal verebiliyorlar vergi numarası olmadan.
-
Anladım hocam.
-
-
bizde altyapı vdsl iken, Türk Telekom bize nasıl paketleri fiber 100 vs diye satıyor fatura ediyor
alt yapı fiber değil işte bildiğin dsl
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Her işletmecinin tt ile fiber anlaşması yok adsl/vdsl anlaşması olanlar var. O sebeple fiberi göstermezler. Bu örneğini attığın işletmeci de öyle mi bilmiyorum ama çoğu bu şekilde.
-
FTTC / FTTB / FTTH bunlar fiber sayıldığı için adına fiber diyor. Genelde hipernet diyor aslında vdsl paketlere.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X