Şimdi Ara

ÖZEL HASTANELER DOĞUM ÜCRETLERİ HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
17.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilenler bilir özel hastaneler resmen servet istiyorlar doğumlara şifada filan 15-20 bin tl arasında değişen doğum ücretleri mevcut ancak internette şöyle bir yazı okudum....Hasta hakları ve kanunlara göre özel hastanelerde doğum yapınca zaten sgk 432 tl sini ödüyor ve hastane hastadan en fazla %200 yani 864 tl ödeme alabiliyor.... link aşağıda lütfen bilgi sahibi olanlar bakabilirler mi..... böyle bir yasa kanun varken hastaneler nasıl 5 bin 10 bin tl gibi rakamlara doğum yapabiliyorlar...linkte sezeryan hatta epidural fiyatları bile belli....

http://www.hastahaklari.net/Guncel-Dogum-Ucretleri-392-haberi.aspx

• O bahsettiğin sadece operasyon için.Bunun odası var, malzemesi var, tahlili var, var oğlu var..
    Herşeye kılıfta var.
  • rfssfr kullanıcısına yanıt
    Anliyorum tabii ki kilifina uyduruyorlar ancak normalde bu fiyat olan bir dogum nasil olursa 10-15 bin tl ye cikabiliyor anlamis degilim....hastane konaklamasi icinde gynde en fazla 90 tl alinabilir diyor.Ben anlamadim nasil kafalarina gore takildiklarini resmen somuruyorlar insani en zayif noktasi diye...Yani hersey normal isliyor ozel dogum sigortasi yapmak en mantiklisi o halde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10-15 bin lira dediğin kalbur üstünün üstü hastanelerdir.
    Genellikle a sınıfı hastanelerde 1,5 -5 arasında değişiyor rakamlar.
    Özel sağlık sigortası imkan varsa yaptırılmalı evet.
    Ben yaptıramadım ama olsa memnun olurum bende.
  • rfssfr kullanıcısına yanıt
    evet dediğiniz gibi max 5 bin tl ye yapılabiliyor acıbam sigortada acıbadem hastanesinde 5000 karşılıyor zaten
  • Bu iş doktora bakar.Hastane falan hikaye.Bende 4 bin civarı verecektim devlette oldu sıkıntısızda oldu şükür.Çocuğa harcamakta fayda varç
  • Çocuk bekliyoruz bizde, rakamı duyunca hayret ettim

Hayırlısı... :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Devlet hastanesinde doğurunca ne oluyor yani çocuğun bir tarafı eksik mi kalıyor? İllaki özel olacak saçmalık. Ben devlette doğmuşum zamanının en dandik devlet hastanelerinden birinde izmir ssk tepecikte.
    Özel hastane merakı nereden başladı anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Cezeri

Çocuk bekliyoruz bizde, rakamı duyunca hayret ettim

Bende bi kaç gün içinde baba olacağım.

Çevremde ki herkes doğum için yakacıkda ki devlet hastanesine onerdi bana. Hemşirenin bahşişi dışında masrafım olmadan doğumun en sağlıklı yapılabileceği bi hastaneymiş. İstanbuldaysanız siz de bi soruşturun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

quote:

Çevremde ki herkes doğum için yakacıkda ki devlet hastanesine onerdi bana. Hemşirenin bahşişi dışında masrafım olmadan doğumun en sağlıklı yapılabileceği bi hastaneymiş. İstanbuldaysanız siz de bi soruşturun

Allah bağışlasın, hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

quote:

Allah bağışlasın, hocam :)

Sağol Allah razı olsun. Daha beklemedeyiz :)

• Özel Sağlık Sigortası ve Diğer Sigorta Ürünleri hakkında geniş kapsamlı bilgi almak isterseniz; Allianz Sigorta Yetkili Acentesi olarak sizlere yardımcı olmaktan onur duyarız.
    BERNA ETLİK SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.
    ALLİANZ SİGORTA A.Ş.
    ALLİANZ HAYAT EMEKLİLİK A.Ş.
    Tel: +90216 338 28 98
    Faks: +90216 347 24 20
    Cep: +90530 290 41 34
    www.bernaetliksigorta.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbberna

Özel Sağlık Sigortası ve Diğer Sigorta Ürünleri hakkında geniş kapsamlı bilgi almak isterseniz; Allianz Sigorta Yetkili Acentesi olarak sizlere yardımcı olmaktan onur duyarız.
    BERNA ETLİK SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.
    ALLİANZ SİGORTA A.Ş.
    ALLİANZ HAYAT EMEKLİLİK A.Ş.
    Tel: +90216 338 28 98
    Faks: +90216 347 24 20
    Cep: +90530 290 41 34
    www.bernaetliksigorta.com

Slm.

Sgk + yakacık devlet hastanesi sıfır maliyetle doğum yaptırıyor.

Tek masrafımız doğum sonrası eşimin ilk yemeği ve hasta bezi oldu. Sizede tavsiye ederim özel hastanede bu zor doğar diyip kesip biçmezler.

• 15-20 bin nedir çocuğu klonlayip mi satiyorlar

• ucuz doğum budur işte 15-20 bin nerde 864 tl nerde
  • ARTIK DOKTORUN MAAŞINI VERGİLERİNİZLE VERMİYORSUNUZ işte,bu halkın anlayacağı budur,DOKTOR EFENDİ DÖNEMİ BİTTİ,şu var paranız olsada hiç bir doktor sizle uğraşmaz o eski muayenelerdeki gibi,çevremdeki doktorların telefonu susmazdı şimdi kimse telefonunu hastaya vermiyor,müstehak bunlar halkımıza
  • Arkadaşlar Merhaba;
    Ben eşime özel sağlık SİGORTASI yaptırdım. Ve güzel yanı hamile ikende yapılabiliyor. Bütün süreçleri kapsamaktadır.Özel hastanede çok cüzzi bir fiyata yapılıyor. Tavsiye ederim.
    Ayrıca %15 Devlet geri ödemede yapıyor.Bence araştırın.Ben Ankarada bir sigorta şirketinden yaptırdım. Bayağı anlattılar ve ilgilendiler.

iletişim :www.pointsigorta.com ÖZEL HASTANELER DOĞUM ÜCRETLERİ HAKKINDA

• quote:

Orijinalden alıntı: jewel06

Özel Hastane ücretleri 2019 paylaşayım belki arayanlara faydası dokunur

https://www.bebekvegelisim.com/ozel-hastane-dogum-ucretleri-2019-tam-liste-istanbul/
    Listedeki hastanelerin cogu yillar once kapandi nasil ulasarak fiyat aldiniz acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.