Şimdi Ara

Özel hastanelerde çok para ödemeyin! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
149
Favori
36.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
467 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BennyGood

hastaneden bir hanımefendi aradı. tekrar fiyat bilgisi aldım. teyit etmek için sordum.

SGK ile giriş yaparsam Prof. Dr.'da muayene ücreti yaklaşık 70₺ ve 15₺'de katılım payı mı?
    Evet dedi.

Muhtemelen bilinçsiz vatandaşı sövüşlüyorlar. ben de bu başlık sayesinde öğrendim. bilginiz varsa 70₺...

Devlet, vatandaşını koru.
    Tam olarak bundan bahsediyorum. Muayeneye giden bir çok dr arkadaşımı dahi bu şekilde kazıklıyorlar.

Bu hastane sahiplerinin kaçakçıdan hiç bir farkı yok.

Hastaneler zaten devlet yöneticilerinin, hiç bir şey değişmeyecek emin olabilirsin.

Ben sadece sizleri bilinçlendirmek için başlık açtım.
  • Bunu hep söylüyorum. Eskiden hastaneye gittiğimizde adımız hasta idi, şimdi müşteri..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Link ölmüş hocam?

• Link güme gitmiş... :(
  • Muayene olmadan önce bir zahmet fiyatları sorsun vatandaş
    Emar tomografi röntgen tahlil hepsinin fiyatı belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sıcak fırsatlara taşınsın
  • Beyler ya yoğunluktan site çöktü, ya da siyasilerimiz hemen olaya el atıp vatandaşın görmesini engelledi.
  • Siz iyi hoş diyorsunuz da özel hastanelerin çoğu zaten faturala elle müdahale edip fiyatları normal gösteriyorlar ve hepsinin SGK dan gelecek ceza için ayrıca ayırdıkları bütçe var.Öyle veya böyle alıyorlar sizden parayı
  • Bende 2016 yilinda izmir 9beylul de ozlel ogretim gorevlisinin yaptigi sezeryan icin 2000 kusur tl para odemistim cok mu olmus fazlasini geri alabilmenin yolu var mi

• Site hata veriyor ölücülere söylemeseydiniz kavgalar başlar şimdi.

• ank memorial hastanesi kemoterapi için bizden kür başına 125 lira alıyor.Kemo öncesi kan testleri için de 75 lira kitliyor.Bu ücret nedir diye sorduğumda sgk farkı deniyor.Benim bildiğim kanser tedavileri tüm özel hast. ücretsizdi.e bu memorial ne akla hizmet benden her tedavide 200 lira alıyor?? Arada yapılan pet ct mamografi ultrason ücretleri de cabası...
    (geçen 437 lira istediler, hanım nerdeyse ağlayacak, gel bunlar benden 450 lira istiyor dedi,fırladım gittim.ne parası şu bu derken 150 liraya düşürdüm...iyice azıtttılar)

• Regionella kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle diyorsunuz da... SGK anlaşmalı bir hastanede tüp bebek fiyatı, 6750 TL + muayene + ilaç + yok transfer, embriyo dondurma cart curt

Al sana 10-11 bin...

Detaylı fatura istiyorsun , kilifina uydurulmuş bir fatura veriliyor.. Hatta dalga geçer gibi , xxx TL muayene, xxx TL laboratuvar bedeli falan filan gibi saçma sebepler uyduruluyor... Boş yani....

• quote:

Orijinalden alıntı: wndrby

Hocam öyle diyorsunuz da... SGK anlaşmalı bir hastanede tüp bebek fiyatı, 6750 TL + muayene + ilaç + yok transfer, embriyo dondurma cart curt

Al sana 10-11 bin...

Detaylı fatura istiyorsun , kilifina uydurulmuş bir fatura veriliyor.. Hatta dalga geçer gibi , xxx TL muayene, xxx TL laboratuvar bedeli falan filan gibi saçma sebepler uyduruluyor... Boş yani....
    Bunların hepsinin standart bedelleri var, size verdiği faturada uçuk rakamlar var ise bunu şikayet ederseniz geri ödemenizi alırsınız ve hastaneye yüklü miktarda ceza gelir. Hastanei SGK ve il sağlık müdürlüğüne faturaları şişirdiklerine dair şikayet edeceğinizi söyleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasty

Siz iyi hoş diyorsunuz da özel hastanelerin çoğu zaten faturala elle müdahale edip fiyatları normal gösteriyorlar ve hepsinin SGK dan gelecek ceza için ayrıca ayırdıkları bütçe var.Öyle veya böyle alıyorlar sizden parayı
    Siz ücretinizi yine de alırsınız, onların ceza ödemeleri mühim değil, size geri kalanı vermek zorundalar ceza yeseler de.

@sarmoodi sadece SGK anlaşmalılar. SGK anlaşmalı olmayan hastane azdır zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 26 Şubat 2019; 21:4:6 >
  • Konuya mesaj yazdığımda link çalışıyordu.

Şimdi detaylıca bakayım diye tıkladım açılmıyor.

Galiba özel hastanelerden birileri öğrendi bu durumu ve sisteme girişi komple engellediler
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    Hastanede çalışan bir yakınım söylemişti: Arıza çıkaran hastaları sisteme kayıt ediyor bir daha gelirlerse hastaneye, doktor yok/izinde/bütün randevuları dolu... gibi bir çok sebeple geri çeviriyorlarmış.

Yani tamam 1 kereliğine atarlanalım hakkımızı arayalım ama sonra doktorlara verilen hastayı kabul etmeme hakkını kullandıklarında ne yapılacak?

Aldılar bizi hastanenin kara listesine, bu durumda kim tutuyor elimizden?
  • düşünsene bide yarın gel derse 2 gün gitti zaten tahlil sonuçları öğle bide orda bekle arabası olmayan gece acil bişey olsa vah anam vah
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunset58

Jinekomasti için plastik cerrahla görüşim dedim medipolde arkadaşım alttarafı görüşücem herhangi bir muayene talebim yok doktor bakmak isterse hormon testime ve ultrasonuma bakıcak benide fiyat konusunda yönlediricek genel işleyiş böle çünkü çoğu benden para almadı medipol inatla para istiyor bakın bide para istiyor ama randevuda almak zorundayım hem para vericem hemde peşlerinden randevu içim koşucam sadece ameliyat için fiyat almak maksadıyla üstünede 50 lira para vericem 6 tane hastane gezdim bu ilki bana medipol yaşattı tabi sahibi bakan beyciğimiz olunca kimse görmez bu zorla dayatmayı bende açıkcası vermedim başka bi hastanede anlaştım sağlık değil ticaret kapısı olmuş doktora muayene değil bilgi almak için uğrarken bile 50 lira talep ediyorlar geneleve ayakbastı parası gibi
    Kardeşim konuyla alakasız ama 20li yaşlarımın başında bende de jinokomasti vardı ve rahatsız ediyordu sonrasında body building sporuna başladım 2003 den 2013 e kadar aralaıksız yaptımbırak jinokomastiyi goruntum tamamen değişti benim kadar abartmasanda fitness yada body yapmanı tavsiye ederim

• Devlet sitesi tabiki çalışmıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.