Şimdi Ara

Özel hastanelerde çok para ödemeyin! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
148
Favori
36.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
467 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam benden Muayene ücreti harici ekstra Kan Tahlili Ücreti de 80 TL de aldılar. Ama alttaki linkte onlara Fark para çıkmıyor. Kredi kartından da çekmediler. Nakit istediler. Fatura da vermediler. En son işlemler bitince Fatura vereceğiz dediler. Yanlış değil mi bu alınan 80 Tl ücret.

Özel hastanelerde çok para ödemeyin!
  • Yani işin açıkçası özel hastaneler ve devlet hastanelerinin yaklaşımları birbirine çok yakın olmadığı için ister istemez özele yöneliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Bu ay içinde detaylı ultrason için özel tıp merkezine gittik. 175TL para alındı. Verilen linkten bakınca ilave ücret olarak en fazla %200 ile 125,91TL almaları gerekiyormuş. Yani 49,09TL fazladan para alınmış görünüyor.

Durumu mail olarak hastaneye gönderdim. Alınan fazla paranın iadesi için iban bilgisini verdim. İadesini yapmazlarsa durumu SGK il müdürlüğüne bildireceğimi söyledim. Bakalım ne olacak.

Edit. Hastane tarafından arandım. Detaylı olarak anlattı arayan kişi. Biz dışarıdan sadece ultrason için gittiğimiz için işlem sgksız olarak yapılmış. Hastane bünyesindeki doktor tarafından ultrason istenseymiş işlem sgk tarafından yapılırmış. Hastanede kadın doğumcu yokmuş zaten.
    Neyse artık Düzce de alternatif olarak araştırma hastanesi vardı. Orada da hocalara mesai saati dışında özel gitmek gerekiyordu. 450TL istiyorlar onun için. Biz yine 175e halletmiş olduk.

Hocam hortlattım konuyu ama kusura bakmayın, devlet hastanesindeki doktor ultrason çekilmesini istedi fakat 3 ay sonraya tarih verdi. Özele gidip çektirsem bana da aynı cevabı verebilirler mi? Bilginiz var mı? Bir de araştırdınız mı gerçekten söyledikleri gibi bir mevzuat var mı ?

• fappinglemon kullanıcısına yanıt

Bu olay üzerine ekstra bir araştırma yapmadım. Bazı şeyler başa gelmeden araştırmıyor insan.

Büyük ihtimal size de aynı şeyi söylerler. Yani direkt ultrason diye giderseniz sgk dışı derler. Muayene sonrasında işlem olursa muayene farkı ile zaten yine bir miktar para alıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.