Bildirim
Özel hastanelerde çok para ödemeyin! (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Link acilmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
link gg olmuş? acaba neden -
bence bu konu hep ustte kalmali
Bursa Medicabil hastanesinde olay aynen şöyle oldu. Kartımdan 2 parçada ödeme aldılar biz taburcu telaşıyla önemsemedik. Faturayı alıp SGK’ya şikayet edecektik faturayı aldık o da 2 parça kesilmiş ilki Medicabil Hastanesi ödeme satırında Doğum ücreti yazıyor ve tam da SGK nın yazdığı tutarda ikinci fatura da Medicabil hasta bakım ... ödeme satırı hastane konaklama ve koğuşa şerbeti. Anlayacağınız şikayet bir çoka yaramadı. :(
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Devlet hastanesi doktorlarının yüzde sekseni hastayı nasıl iki dakikada defederim derdinde. İşini iyi yapan da var.
Site çökmüş herhalde
Pazartesi günü hem annem için hem de kendim için fazla alınan ücretler için iadeyi aldım.
En yakın zamanda evraklarla detaylı konu anlatımını yapmayı planlıyorum. -
Arkadaşlar merhaba, konu ile ilgili bir haberde mevcut. Belki faydası olur.
http://m.milliyet.com.tr/amp/ozel-hastane-ucretlerine-dikkat--ekonomi-2503085/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaş limitini doldurmuş anlaşılan
dip not: belirli sayıda akpye övgü mesajı yazarsanız daha sonra istediğiniz gibi yorum atabiliyorsunuz ve priminizi etkilemiyor.
-
Link devre dışı olmuş?¿
kanser hastasıyım verebileceğim tek tavsiye özele hastaneye gitmeyin.Özel hastanelerin ticarethaneden farkı yok tek amaçları para.Ayrıca bazı prof. bile hastaneyle anlaşmış durumda ve onlar sadece paranıza bakıyor paranız yoksa sizle ilgilenmiyor bile.Sgk lı ödeme yaptığınızda yüzünüze bakmıyor ama özel sigortalı veya özel paralı hastaysanız dört dörtlük bakıyor ve sıra dahi beklemiyorsunuz özel muamele görüyosunuz hatta doktor bizzat numarasını bile veriyor birçok kez gözlerimle şahit oldum. -
Eğer birileri doğruları yazıyorsa yer yüzünde diğerleri de böyle çaresizce cümleler kurmak zorunda kalırmış, teşekkürler bir kez daha haklı olduğumu gördüğüm için. :)quote:
Orijinalden alıntı: spacemonkey
akp lehine atılmayan mesajlarında ödemesi yapılıyor mu? -
2 sene boyunca 2 hastanede çalışmış biri olarak (bir tanesinde 2 ay gibi kısa bir süre yöneticilik yaptım) gördüklerimi, yaşadıklarımı anlatsam evimden alırlar diye korkuyorum.
Bu iğrenç düzene alet olmaktan midem bulandığı için sağlık sektöründeki kariyerimi henüz taze bir yöneticiyken son verdim.
Bir kere bile pişman olmadım bıraktığım için. Kapalı kapılar ardında neler dönüyor gerçekten bilemezsiniz.
Peşinen not; sağlık personeli olarak değil de hastanede idari kadroda çalışıyordum. Hasta hizmetleri diyelim.
Söyleyebileceğim tek şey, her doktor için olmasa da istisnalar kaideyi bozmaz diyerekten tüm hocalar için sizin sağlığınız ne yazık ki paradan sonra geliyor. Bunu bilin yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AJFA -- 28 Şubat 2019; 3:43:42 > -
temel ihtiyaç olan yemek yeme ve su içme,temizlik, barınma ve de uyuma için niye para ödüyoruz?quote:
Orijinalden alıntı: OggyOgg
Büyük Türkiye'de insanlar niye hastanelere para ödüyor? Veya devlet hastaneleri yeterli değil mi de özel hastanelere gidiyorlar?
Ülke ve Dünya Gündemi'nde trollük yapmaya benzemiyor demi?
Alıntıları Göster -
Kovacakları 10 tane köy şimdiden bakınmaya başla !! Geçmiş olsun. -
Arkadaşlar buradan sonuçlara ulaşabilirsiniz.
gss.sgk.gov.trIlave Ucret Hesaplama Ekran�https://gss.sgk.gov.tr/SaglikHizmetSunuculari/pages/ilaveUcretHesaplama.faces
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
gss.sgk.gov.trIlave Ucret Hesaplama Ekran�https://gss.sgk.gov.tr/SaglikHizmetSunuculari/pages/ilaveUcretHesaplama.faces
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X