Şimdi Ara

Özel hastanelerde çok para ödemeyin! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
148
Favori
36.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
467 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkemin haline bak dolandirici peşinde koşan bir halk...Denetlemesi gereken denetlemiyor siz pesinde koşun bu halka bu yaraşir zaten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlet hastanesine gttiğim her zaman ya kas gevşetici iğne yada ağrı kesici verip gönderiyorlar

özele gittiğimde ise hastalığı teshis edeblmek için bütün çekapı yapıyorlar binlik yapıp bi kaç vitamin verip yolluyorlar

o yüzden bu tarz ticaret hanelere hiç gitmyorum sgk da yatırmıyorum zaten suriyelilerden sıra gelmiyor bize

• Bravo devam edin böyle adam okuyacak prof olacak 50 tle ye muayene etsin peki diyelim bunu başardık bu hastane ne kadar maaş verir sizce bu kadar kazanınca prof hocalarımıza ucuz olduğu için muayene iş yükü artacak daha ucuza çalışıp daha çok hasta bakacak bugün bu şekilde çalışan özel hastane yok mu fark almayan vs var devlet hastanelerinden farksız olmuş günde 100 hasta bakıyorlar zamanla me olur bilşyormusunız o hastaneler sgk anlaşması ı iptal etmek zorunda kalacak sonra işinizi 200 tl ye gördüğünüz yere 500 vermek zorunda kalacaksınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • servusdedurantem kullanıcısına yanıt
    Mesajina hayran kaldim sonra profiline baktim ve mesleğine DOKTOR yazdığını gorunce bastim bloğu.
    Bu nasıl bir dusuncesizlik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    bunun için ödeme yapılıyor mu peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında bu konu da kapatılır. Sebep : Halkın yararına ve kamuyu zarara uğratmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: interwap

Yakında bu konu da kapatılır. Sebep : Halkın yararına ve kamuyu zarara uğratmak
    zaten site kapatılmış hemen
  • Arkadaşlar bi şu sitenin uygulaması çalışıyor.

http://www.sgk.gen.tr/genel/ilave-ucret-hesaplama.html

Şimdi kontrol ettim "Alınabilecek En fazla İlave Ücret Tutarı 66.96 TL" olmasına rağmen bizden 150 TL talep ettiler.

Kontrol :
    www.sgk.gen.tr
    İlave Ücret Hesaplama, Özel Hastane Fark Ücreti | SGK, e-Devlet, SGK Sorgulama, Hizmet Dökümü, Prim Sorgulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanSen -- 28 Şubat 2019; 9:47:39 >

• Bu link çalışıyor ama doğru ve güncel bilgiler içerdiğinden emin değilim.
  • Arkadaşlar önemli olarak:
    www.sgk.gen.tr
    İlave Ücret Hesaplama, Özel Hastane Fark Ücreti | SGK, e-Devlet, SGK Sorgulama, Hizmet Dökümü, Prim Sorgulama

Hastane'yi bir şekilde seçiyoruz (Açılır menüden seçilmiyor)
    İlave ücret oranı (200 - Diğer seçenekleri var bunlar nedir? Neye göre seçeceğiz?)
    Tedavi türü (Burada Yatarak ve Ayaktan seçenekleri kelimenin anlamında olduğu gibi mi yoksa yatılı tedavi, gelip kontrol yaptırıp gitmeli anlamlarında mı acaba?)
    Branş seçeneğini de seçiyoruz.
    İşlemi de örneğin muayeneye gittiysek "normal poliklinik muayenesi" seçiyoruz.

Teşekkürler yanıtlarınız için şimdiden.

• Para tuzağı

• Çok teşekkürler. Emeğinize sağlık. Her meslekten uzman arkadaşlarımızın halkdan yana uyarılarını, açıklamalarını bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: servusdedurantem

Bravo devam edin böyle adam okuyacak prof olacak 50 tle ye muayene etsin peki diyelim bunu başardık bu hastane ne kadar maaş verir sizce bu kadar kazanınca prof hocalarımıza ucuz olduğu için muayene iş yükü artacak daha ucuza çalışıp daha çok hasta bakacak bugün bu şekilde çalışan özel hastane yok mu fark almayan vs var devlet hastanelerinden farksız olmuş günde 100 hasta bakıyorlar zamanla me olur bilşyormusunız o hastaneler sgk anlaşması ı iptal etmek zorunda kalacak sonra işinizi 200 tl ye gördüğünüz yere 500 vermek zorunda kalacaksınız
    neden rahatınız bozuldugu için söylenmeye başladınız anlamıyorum insanları kazıklamak hobi haline gelen bir ülkede sağlık hizmetlerinin uygun fiyattan sunulmasından kötü ne olabilir DOKTOR BEY?

• link neden kapatıldı acaba? insanlar düdüklenmesin diye konu açmışsın güzel. peki o linki kapatanlar düdüklenin ulan mı demek istediler acaba?

• Arkadaşlar ilk mesaja da ekledim

Linki değiştirmişler, şu an çalışan link bu:

• benden 140 tl ultrason ücretia alındı ama verilen linkte hastaneyi bulamıyorum ve ultrason ücreti hesaplatamıyorum. Nasıl yapacağım acaba

Ek olarak dahiliye için 50 tl ücret çıkardılar bunuda hesaplamam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vforfreedom -- 28 Şubat 2019; 12:35:32 >
  • iskendern palmiye hastanesi 2 günlük yatış gögüs hastalıkları 550 tl.yazıklar olsun böyle soyguna...
  • Kadın doğum için baktığımda aydın ili için max 66 tl + 15 tl çıkıyor ama aşağıdaki resimdeki gibi özel muayene fiyatları farklı. Benim geçen sene için 95tl ödeme yapıyordum, bu sene için 105 tl ücret talep ediyorlar.

Özel hastanelerde çok para ödemeyin!
  • dostlar dun gece tansiyondan oturu acile gidildi ve 40 tl alindi normal midir bileniniz varmi? pek hastaneye gitmedigimden bilgim yok

• rapstar_bg kullanıcısına yanıt
    Cok iyi yapmissiniz. Bunu aslinda vatandasin degil, devletin gozetmesi denetlemesi lazim diyecegim de aklima "devlet" kavraminin icinin ne kadar bosaltildigi geliyor ve su veren itfaiyenin hortumu diyerekten lafimi bitiriyorum.

Su bazi adamlar da gelip hastaneler super oldu felan diyorlar ya, o iste garibana iyi oldu ama orta gelirli vatandasin beli oyle bir bukuldu ki..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.