< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 28 Şubat 2019; 12:23:23 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 28 Şubat 2019; 12:23:23 > |
2018 yılının son çeyreğinde eşimin boynu, beli ağrıdığı için medical park fizyoterapi bölümüne randevu aldık gittik, tabi öncesinde dediğiniz siteden maksimum ilave ödenecek ücrete vs baktım ama benden ödememi istedikleri ücret bunun 2 katı kadardı, 55-60 küsür muayene ilave ücreti ödemem gerekirken 115 tl istediler kredi kartıyla ödeme yaptım, makbuzunu vs aldım sonra doktora girdik çıktık tabi kan tahlili, mr, vs falan istedi doktor; normalde kan tahlili de muayene ücretine dahil olması gerekirken 170 mi 190 tl mi ne istediler onun için de bakın dedim bu ücret fazla en fazla bu kadar alabilirsiniz? "yok herkese böyle" dediler iyi dedim yine kredi kartıyla ödememi yaptım sliplerini vs hepsini koydum kenara, mr için de yine 200 mü ne istediler aynı şekil kredi kartıyla ödedim makbuzlarını vs aldım. işim bitince cimer,sgk,tüketici hakem heyeti ne varsa hepsine şikayet ettim belgeleri ekledim slipleri tahlilleri giriş saati çıkış saati hepsini yazdım. ne oldu dersiniz? hastane yana yakıla beni arıyor gelin 1. katta hasta ilişkileri bölümüne sizden fazla para almışız diye? noldu? bir daha gelir miyim ben sana? ama benim gitmemem hastane için hiç birşey ifade etmez çünkü hastane kaynıyor, darphane gibi para basıyor. herkes hakkını bilip itiraz ederse ne ala, ama kaç kişi itiraz ediyor acaba? gittiğimde ödediğim paraların yarısı kadarını iade ettiler diye hatırlıyorum. bu yüzden bu konuyu açtığınız için, ve vatandaşı bilinçlendirdiğiniz için, farkındalık yaratmaya çalıştığınız için teşekkürler.
|
Devlet hastanesindeki doktorlar köpeğimi götürdüğüm veteriner kadar bile bakmıyorlar valla. Ne kadar çabuk sıradaki hastayı alabilirim kafası var. Özeldeyse bir ilgi alaka oluyor. Geçen gün kulağım tıkandı, devlete gittim temizletmeye. 1 dakikada vakumlu bir şey yaptı. Diğer kulağa geçince dedi ki "tamam bunda o kadar tıkanıklık yok geçmiş olsun." Halbuki o da az da olsa tıkalıydı ve halen daha da o tıkanıklık beni rahatsız ediyor şu an. 4 yıl önce özele gittiğimde doktor 10 dakika boyunca özenle temizlik yapmıştı ve çıktığımda etrafı neredeyse 2 kat fazla duyabiliyordum. Bence ödenen farka fazlasıyla değiyor.
|
Beyler bayanlar Link patlamış. Büyük ihtimalle gercekleri öğrenmeyelim diye bozdular.
|
Link ölmüş.Allah rahmet eylesin.
Konu açıldıktan sonra sanki sayfayı kapatmışlar. Bana öyle geldi |
Geçen senelerde bacağımı kırmıştım. Devlet hastanesine kaldırıldım ambulans ile. 2 saat kırık bacağımla öncelikli röntgen sırasında bekledim. Sonrasında kırık var denilip alçıya almayı denediler. Yaptıkları alçıyı özeldeki doktora gösterdik götüyle güldüler. Özele gidip tekrardan röntgeni çektirdik. Her şeyi teker teker açıkladı. İlaç verdi. Fiyatı makul tuttu biraz konuşunca. İşin özeti; basit şeyler olmadıkça devlete gitmiyorum..
|
link ölmedi adamlar bilerek kapattılar linke bişey olduğu yok millet uyanınca her zamanki gibi ya kapatır ya engeli basarlar zaten.
|
Vermek zorundalar, şikayet edeceğinizi söyleyin. Kimse haksız kazanç elde edemez vatandaş üzerinden.
Alınan o 300+15 doktora gitmiyor ayrıca, hastane alıyor nerdeyse hepsini. Doktorun maaşı standart olur genelde özel hastane de olsa, ekstralar haricinde. |
Yararlı bilgi için teşekkürler. Daha geçen hafta yakın arkadaşımın eşi özel bir hastanede doğum yaptı. Bazı sıkıntılar dolayısıyla 1 hafta gibi hastanede kaldılar. Geceliğine 500 TL gibi bir fiyat istemişler. (Doğum için hastaneye girdiklerinde peşin ödediği doğum ücreti hariç) Hastanede öyle kaliteli bir hastane değil. Sonrasında pazarlık yaparak 2000 TL civarı bir ücret ödemiş. Özel hastaneler bildiğin tokatçı olmuş. Denetim filan yok. Tutturabildiğine fiyat çekiyor.
|
Her konuda olduğu üzere bu konuda da adam silkeliyorlar çünkü en ufak denetim yok. Bildiğin muz cumhuriyeti olmuşuz isteyen istediği gibi at koşturuyor.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balliba -- 26 Şubat 2019; 13:40:35 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rednebula -- 26 Şubat 2019; 13:37:21 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 26 Şubat 2019; 15:22:51 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|