Şimdi Ara

Özel hastanelerde yapılan özel ayar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel kütahya kent hastanesinde acil servislerdeki ibretlik olay muayeneye girmeden önce kağıda imza attırıyorlar ve kağıdın ana konusu ;
    Eğer ölüm kalım savaşı vermiyorsanız size 30tl sokarız
    böyle saçma şey mi olur durumun acil olduğuna kim karar veriyor kendimi halsiz ateşler içinde sesim değişmiş bir halde hastaneye götürdüğümde senin durumun hiçte acil değilmişki denmesi kadar saçma birşey varmı illa acile gitmek için şişeye mi oturalım
    asıl merak ettiğim bütün özel hastaneler mi böyle yoksa sadece kütahyadaki mi çünkü bana 30tl sokarken ne fiş verdiler nede makbuz

• Fiş ve ya makbuz vermemeleri yani sizden ödeme aldıklarına dair bir belge vermemeleri suç.

Belki sizden 30 TL alıyorlar.Ondan yetinmeyip bir de devletten sizin için para alıyor olabilirler.

Acil konusuna gelirsek evet acilde durum bu.Ben gözüm çizildiğinde özel bir göz hastanesine gittim acil olarak çünkü kör olma

riskiniz var boyutuna göre göz çizilmesinden bile ücret almışlardı.

Yani bu hakları var.Ama bunu kim değerlendiriyor derseniz? Kimse. Siz diretirseniz mecburen kontrol ederler ya tedavi ederler ya

da size durumunuzun acil olmadığına dair bir belge vermeleri lazım.Şayet vermezler ise ve durumunuz acil olmasına rağmen sizi

tedavi etmediyseler bu suçtur.Gerekli ceza ve yaptırımlara maruz kalırlar.Sağlık Bakanlığına şikayette bulunabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 23 Mayıs 2015; 20:22:44 >
  • Acil servislerde artık kırmızı yeşil sarı alanlar var bu alanlara göre ücret alınıyor kırmızı alandan ücret alınmıyor bununla ilgili googleda arama yapabilirsin acil servislerde kırmızı yeşil alan hangi vakaları içerir diye. tabi bu doktorun insiyatifinde adam sana yeşil dedi mi her türlü o parayı alırlar.

özel hastaneye gittiğiniz zaman detaylı fatura ve/veya hizmet dökümü mutlaka alın çünkü %200 farkın üzerinde ücret alırsalar bu detaylı faturada gözükür. vermek istemezler fatura zaten şikayet olur diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.