Şimdi Ara

Özel Kuvvetler eğitimi alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, ökk ye girme hayalim var ama baştan girememe ihtimalim var. Bunu anladığımda eğitimini almak isteyebilir miyim acaba ya da komandoya giremezsem komando eğitimi? Askerdeyken komutanlara danışsam yardımcı olurlar mı?

• Yaş kaç ve mezuniyetin nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oliver Wood kullanıcısına yanıt

20 yaşındayım, üniyi bıraktım ama ökk için en az astsubay olma şartını sağlayabilmek için 2 yıllık bir bölüme girmeyi düşünüyorum..

• Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt
    Psikologa gittin mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt

Hiç gitmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harbiyeli 3779 -- 12 Ağustos 2024; 13:10:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirkinkurubaga

Psikologa gittin mi

Hocam var mı bir fikriniz, konuyla ilgili?

Hocam psikologa gitmemeniz iyi olmuş çok bı fikrim yok askerlik hakkinda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Msü ye gir eğer subay olmak istemiyorsan direkt asb. Yaz zaten bildiğime göre subaylar özel kuvvetler komutanlığına astlar yada uzman er yada erbaşlar gibi giremiyor subaylıktan düşük rütbede sınavına girip olabilirsin ama araştır yinede.

• Kamikaze23 K kullanıcısına yanıt
    Ders çalışmak için pek vaktim yok, ilerleyen zamanlarda da olacağını sanmıyorum. Askerde kalmayı denicem sonra sözleşmeli olabilirsem belki ders çalışmaya vakit bulabilirim ama ne kadar verimli olur bilmiyorum.

Ösymnin sınavları haricinde eskilerin de dediği gibi ayriyeten astsubaylık ve subaylık sınavları var mı askerdeyken girilebilen sınavlar varmış herhalde böyle ne kadar doğru?

Askerdeyken girebildiğin sınavlardan ikisini biliyorum sadece ilki
    Astsubayların girdiği astsubaylıktan subaylığa geçiş sınavı astsubaylığın 4 ve 7. Yılları arasında girebiliyorsun 3 hakkın var
    İkincisi subay isen fakat kurmay değilsen girebiliyorsun onu da yüzbaşı yada daha üst rütbede girebiliyorsun diye biliyorum
    Ama benim sana önerim eğer 21 yaşını geçmemişsen astsubaylığa gir zaten çok yüksek puan istemiyor 500 k ile giren gördüm bu yıl

Şöyle bir seçeneğin de var ama bunun ihtimali çok düşük dış kaynak alımları diye bir şey var biliyorsundur muhtemelen oradan da girebilirisin
    Bana kalırsa er olarak kalma çok mobing uyguluyorlarmış diye duydum her meslekte var tabii ama yinede ast yada subay olmaya çalış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.