Şimdi Ara

Özel Kuvvetler Irak'ın Kuzeyine Girdi [KAYIP ŞEHİDİN NAAŞI BULUNDU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
49.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu böyle olmaz hava harekatından çok büyük sonuç alınamaz kapsamlı bir kara harekatı yapmak lazım.Öyle 3,5 gün bir üs kursak o bölgeye güzel olmazmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaikDemokratGencim

quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

quote:

Bu osman pamuk ogluda komple saçmalamış yukardaki mesaja göre.

Neden saçmalamış. Hayatında hiç sınır ötesi operasyona çıktınmı. Kendini ondan dahamı tecrübe ve bilgi sahibi sanıyorsun Güldürdün beni

yazdıklarını yorumlamak için çıkmak gerekmiyor işte sen asıl ona gül bence

Tamam,herşeyi biliyon sen zaten,hayatında eline hiç silah aldınmı doğru söyle ?

•  Özel Kuvvetler Irak'ın Kuzeyine Girdi [KAYIP ŞEHİDİN NAAŞI BULUNDU]
  • quote:

Osman Pamukoğlu bilmiyor,sen biliyorsun.

Yukarıda yazanların hepsi çok acı ama gerçek.

Osman Paşa her zamanki gibi olanı söylemiş.

Sırf kendi görüşünüze karşı diye bir insanın fikrini karalamayın.Hele ki bu fikirler %100 doğruluğa sahipse...
  • quote:

Sinop'un Gerze ilçesinde doğan Pamukoğlu, 11 yaşından 55 yaşına kadar askeri üniforma giymiştir. Selimiye Askeri Ortaokulu, Kuleli Askeri Lisesi, Kara Harp Okulu, Piyade Okulu, Kara Harp Akademisi, Silahlı Kuvvetler Akademisi ve Milli Güvenlik Akademisi'nde öğrenim görmüştür. 10 yıl piyade subayı, 16 yıl kurmay subay olarak, kıta komutanlıkları ve karargah subaylığı görevlerinde bulunmuştur. 1990-1992'de Edirne-Uzunköprü'de 42'nci Piyade Alay Komutanlığı, 1993-1995'de Hakkari'de Dağ ve Komando Tugayı ve Güvenlik Komutanlığı, 1998-2000'de Kıbrıs'ta 28'nci Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı, 2000-2001'de İstanbul'da Piyade Okul Komutanlığı vazifelerini yapmıştır.
    1993'de Tuğgeneralliğe terfi etmiş, 1997'de Tümgeneralliğe yükselmiştir. 2002'de Tümgenerallikten emekli olan Pamukoğlu toplamda 43 yıl askeri üniforma giymiştir. Osman Pamukoğlu, 1. Dereceden Altın Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası, 2 kez Üstün Cesaret ve Feragat Nişanı ve 5 kez Üstün Birlik Yetiştirme Nişanı almıştır. Pamukoğlu, Türk Ordusu'nda 5 tane Üstün Birlik Yetiştirme Nişanı'na sahip tek kişidir.

umarım bunları okuduktan sonra susarsın....

• Malatyayı bırakın kütahyadan kalkmaları lazım o uçakların. F-16 Lar kütahyadan kalkışa felan dayanıklı olsa gerek mesafe çokta uzak değil jetler için.
  • quote:

Adam 11 yaşından beri üniforma giyiyor sence bu adam saçmalarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

Malatyayı bırakın kütahyadan kalkmaları lazım o uçakların. F-16 Lar kütahyadan kalkışa felan dayanıklı olsa gerek mesafe çokta uzak değil jetler için.

Zaten kalkıyorlar Kütahya'dan. Ben geçen gün haberlerde gördüm, F-16'lar Kütahya'dan kalkıyordu.
  • Kara harekatı şart.Şöyle 200-300 tane leş görmeden moralim yerine gelmez
  • quote:

Malatyayı bırakın kütahyadan kalkmaları lazım o uçakların. F-16 Lar kütahyadan kalkışa felan dayanıklı olsa gerek mesafe çokta uzak değil jetler için.

Malatyada bunu jetlerin kalktığını ispiyonlayacak biri yok mu sanki? jetlerin mesafesi havada ikmal kabiliyeti sayesinde orta avrupaya gidip geri döncek kadar diye biliyorum mesafe sorun olmaz ama dediğin bana pek uygulanabilir gelmedi çevre illeerde yedek pistler var oradan da gerçekleştiribilirler illa malatya olcak diye bir şey yok ama biz burda resmen en azından şahsım bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş konuşuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Ertugrul-

quote:

Zaten kalkıyorlar Kütahya'dan. Ben geçen gün haberlerde gördüm, F-16'lar Kütahya'dan kalkıyordu.

Kütahyadan diyarbakıra gitmiş hibi gösteriyor diye biliyordum ama yanlış mı biliyorum?
  • quote:

quote:

O haberi bende izledim.Fakat bir tanıdığım kütahya havacı er ve burdan kalkış olmadığını soyluyor. Ayrıca tugaya yakın yerlerde oturan akrabalarda soyledi bunu.

Doğunun Hükümdarı ; Elbet vardır ama işte yani insan ne yazacağını bilemiyor çözüm üretmeye çalışıyor yani bu adamlara haber verilmesinin bi şekilde önünün kesilmesi lazım. Operasyonlar basladığından beri diyorum adamlar mağaralarında ve ölmüyolar diye bu dediklerimin aynısını 43 yıllık asker ve sınırı 21 kere geçip zap ve diğer bolgelere baskın yapaın Osman Pamukoğluda soyluyor onlar harekat olmadan yerin metrelerce altına giriyolar , dehlizlerde saklanıyolar demiş. Bu operasyonlar davul zurna eşliğinde yapılmaz gizlilik esastır diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozoklar

Kara harekatı şart.Şöyle 200-300 tane leş görmeden moralim yerine gelmez

köklerini kurutmadan kesmez bizi
  • Bence bu operasyonda amaç bir kısmını gebertmek, kalanlara da gözdağı vermek.
  • Aynen Kütahya'dan kalkıyorlar.
  • Lan adamlar askerleri vurdular.Vurduktan sonra operasyon yapılacağını düşünmeyecek kadar sığır mı bu adamlar?

Elbette değil askerlerimizi vurduktan sonra pılı pırtı toplayıp kaçmışlardır.Ölümü bekleyecek halleri yok ya..

Ne bu hava operasyonları anlamıyorum bir işe yaradığını düşünmüyorum.Hep aynı şey askerler ölsün sonra hava operasyonu..

Pfff
  • quote:

quote:

quote:

O haberi bende izledim.Fakat bir tanıdığım kütahya havacı er ve burdan kalkış olmadığını soyluyor. Ayrıca tugaya yakın yerlerde oturan akrabalarda soyledi bunu.

Doğunun Hükümdarı ; Elbet vardır ama işte yani insan ne yazacağını bilemiyor çözüm üretmeye çalışıyor yani bu adamlara haber verilmesinin bi şekilde önünün kesilmesi lazım. Operasyonlar basladığından beri diyorum adamlar mağaralarında ve ölmüyolar diye bu dediklerimin aynısını 43 yıllık asker ve sınırı 21 kere geçip zap ve diğer bolgelere baskın yapaın Osman Pamukoğluda soyluyor onlar harekat olmadan yerin metrelerce altına giriyolar , dehlizlerde saklanıyolar demiş. Bu operasyonlar davul zurna eşliğinde yapılmaz gizlilik esastır diyor.

Tamam bak gizlilik'e biraz uyulmuş herhalde sonuçta çıkan o kadar haberden kaçı doğrulandı değil mi? ayrıca ordunun bilerek buna göre kamuoyunu bilerek yanlış bilgilendirebileceğini düşünüyorum.Bir seri katilin nasıl olsa beni aramıyorlar diye düşünmesi için zamanında yanlış robot resmi yayınlanmıştı hatırlarsan geçmiş yıllarda.
    bu da onun gibi biraz aslında.Sanırım biraz güven sorunu ve çok hafiften önyargı olduğunu düşünüyorum ben üstteki mesajlarınızdan.Birde şu var varsayalım ki haklısınız yani hiç terörist öldürülmedi.O zaman ne yapacaksınız gidip siz mi öldüreceksiniz hayır.Bu yüzden buranın bir forum sitesi olduğunu unutmadan,insanların söyledikleriniz yanlış anlayabilecek olduğunu düşünüyorum.(burdaki kastım üyeler değil sadece)Bu yüzden ordu ve yönetimle ilgili yorum yaparken olabildiğince okuyanların aklında güven sorunu yaratmamaya çalışmanızın faydalı olacağını düşünüyorum .(Burdaki kastım da provokasyon anlamında değil)Ne olursa olsun kendi fikrim yönetenle yönetilen arasında güven sorunu olmamasıdır.

Not:bu yazdıklarımın hiçbir art niyeti yoktur.

Düzeltme yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doğunun hükümdarı -- 19 Ağustos 2011; 23:34:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

Lan adamlar askerleri vurdular.Vurduktan sonra operasyon yapılacağını düşünmeyecek kadar sığır mı bu adamlar?

Elbette değil askerlerimizi vurduktan sonra pılı pırtı toplayıp kaçmışlardır.Ölümü bekleyecek halleri yok ya..

Ne bu hava operasyonları anlamıyorum bir işe yaradığını düşünmüyorum.Hep aynı şey askerler ölsün sonra hava operasyonu..

Pfff

Adam aşmış beyler biz gidelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasincix

quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

Lan adamlar askerleri vurdular.Vurduktan sonra operasyon yapılacağını düşünmeyecek kadar sığır mı bu adamlar?

Pfff

Adam aşmış beyler biz gidelim..

• Bordobereliler ve kirpiler sınıra 0 noktasına yönlendirilmiş.3.Hava harekatıda başlamış inşallah dediğiniz gibi bir sınırötesi operasyon olsada kurtulsak .
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.