Şimdi Ara

Özel Kuvvetler Irak'ın Kuzeyine Girdi [KAYIP ŞEHİDİN NAAŞI BULUNDU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
49.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wadjet

Bordobereliler ve kirpiler sınıra 0 noktasına yönlendirilmiş.3.Hava harekatıda başlamış inşallah dediğiniz gibi bir sınırötesi operasyon olsada kurtulsak .

güzel haber. artık sınır ötesi vakti geldi. bu hainlere devlet ne demektir göstermek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Terör örgütü PKK'nın elindeki silahların menşei ile ilgili yapılan çalışmalarda, bu silahların genel olarak Rus, Çin, ABD, Alman, Belçika ve Fransız yapımı olduğu belirlendi. Genelkurmay Başkanlığı'nın bu konuda yaptığı bir çalışmaya göre, terör örgütü 8 ayrı ülke tarafından üretilen farklı mayın kullanıyor. Bu mayınlar içinde en büyük payı İtalyan mayınları.

MGK'DA DOST VE MÜTTEFİK ÜLKE VURGUSU
    Dünkü Milli Güvenlik Kurulu'nda terörizme karşı yürütülen mücadelenin en önemli boyutlarından biri olan, teröre ve terör örgütü yandaşlarına yönelik dış desteğin kesilmesini teminen, başta komşu ülkeler olmak üzere tüm dost ve müttefik ülkelere bu yöndeki sorumluluklarını üstlenmeleri ve somut dayanışma sergilemeleri çağrısının yinelendiği kaydedildi.

Emekli Yarbay Tevfik Diker'in verdiği bilgiye göre terör örgütünün cephanelik listesi şöyle:
    Kaleşnikoflar: Ele geçirilen ve menşei tam olarak belirlenen 4 bin 500 Kaleşnikof'un (AK-47) yüzde 71,6'sı Rusya, yüzde 14,7'si Çin, yüzde 3,6'sı Macaristan, yüzde 3,6'sı da Bulgaristan orijinli.

Kanaslar: Ele geçirilen toplam 5 bin 713 suikast silahı Kanas, BKC, Dragunov, Arbiki, G-3, M-16, G-1, mavzer gibi silahlardan 959'unun menşei tam olarak belirlendi. Bunların yüzde 45,2'sinin Rusya, yüzde 13,2'sinin İngiltere, yüzde 9,4'ünün de ABD orijinli olduğu saptandı.

Roketler: PKK'nın eylemlerde de yaygın olarak kullandığı roketlerden ele geçirilen bin 610'u üzerinde inceleme yapıldı. Bunlardan ancak 313'ünün menşei belirlenebildi. Bunların da yüzde 85'inin Rusya, yüzde 5,4'ünün Irak, yüzde 2.5'inin Çin menşeli olduğu anlaşıldı.

Tabancalar: 2 bin 885 tabanca ve makineli tabancadan 2 bin 208'inin menşei belirlendi. Bu silahların yüzde 21,9'u eski Çekoslovakya, yüzde 20,2'si İspanya, yüzde 19,8'i İtalya orijinli çıktı.

El bombaları: 3 bin 490 el bombasından 136'sının menşei belirlendi. Bunların yüzde 72'sinin Rusya, yüzde 19,8'inin ABD, yüzde 8'inin ise Alman menşeli olduğu görüldü.

Mayınlar: Bulunan 11 bin 568 mayından 8 bin 15'inin menşei araştırması sonuçlandı. Bu mayınların yüzde 60,8'i İtalya, yüzde 28,3'ü Rusya, yüzde 6,2'si Almanya kaynaklı.

görüldüğü üzere ruslar en büyük müşterileri zaten keleşler olsun rpgler vs paso rus malı adamların direk müşterileri olmuş ordu gibi silah mühimmat almışlar rusya varya düşmanların başında aslında oda var...ruhumuz duymadan bu silahları alıyorlar getiriyorlar rusyaya bu konuda ne yapabiliriz hiçççç

quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

Roj tv nin haberine gore hava savunma sistemini devreye sokup uçakları geri püskürtmüşler. Görende füze kalkanları var sanacak ha.
    ehehe baya güldüm dağ keçilerinden bozma mahluk beyinsiz pisliklere bak sen f16ları geri püskürtmüşler

• yeni haber yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqua35

yeni haber yok mu?

Son olarak gece 1:30'da uçaklar tekrar kandil'i bombalamaya başladı.Artık yarın akşam tekrar devam ederler
  • kaç gündür bekliyoruz artık karadan girdik şu kadar kelle aldık köklerini kurutucaz haberlerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

PKK'ya duyulan öfke Kürtlere duyulan öfkeye dönüşmesin. Ben kendi şehrimde PKK'ya lanet okuyan penceresine Türk bayrağı asan birsürü kürt vatandaşı gördüm. Facebookunda öldürdüğü PKK'lıların resimlerini paylaşan çok kürt arkadaşım var. Demokratik açılımlar bu tür kürtlerin hakkıydı..

demokratik açılım dediğin nedir ? ne istiyorlar arkadaşım iş ev su yemek doktor okul hastahane bana verip onlara verilmeyen nedir ?
    karadenizliyim lazca değil Türkçe konuşuyorum ve bununla gurur duyuyorum
    para kazanmak için köpek gibi çalışıyorum
    elektrik su faturalarımı ödüyorum kaçak kullanımın yok
    askerliğimi paşalar gibi yaptım
    ay yıldızlı bayrağımı çok seviyorum ?

bana verilip o açılım olmadan o arkadaşlarına verilmeyen nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

quote:

PKK'ya duyulan öfke Kürtlere duyulan öfkeye dönüşmesin. Ben kendi şehrimde PKK'ya lanet okuyan penceresine Türk bayrağı asan birsürü kürt vatandaşı gördüm. Facebookunda öldürdüğü PKK'lıların resimlerini paylaşan çok kürt arkadaşım var. Demokratik açılımlar bu tür kürtlerin hakkıydı..

demokratik açılım dediğin nedir ? ne istiyorlar arkadaşım iş ev su yemek doktor okul hastahane bana verip onlara verilmeyen nedir ?

Rahatlık batıyor devlet tüm pkk sempatizanlarını somaliye gönderip oradaki somalilileride onlardan boşalan yere yerleştirecek akılları başlarına gelsin Buda benim çılgın projem

• quote:

Orijinalden alıntı: comm

quote:

quote:

Rahatlık batıyor devlet tüm pkk sempatizanlarını somaliye gönderip oradaki somalilileride onlardan boşalan yere yerleştirecek akılları başlarına gelsin Buda benim çılgın projem

vallahi daha önce sohbeti geçti Türk bir dev projesi vardı aç kazakistan azebaycan Türkmenistanla sınırını gelsinler kardeşim dogu sizin diyeceksin ellerine vereceksin keleşide vurun alın bunlardan
    Türkiye bizim diyeceksin vallahi bu vatan hainlerinden daha çok severler bu toprakları

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: comm

quote:

quote:

vallahi daha önce sohbeti geçti Türk bir dev projesi vardı aç kazakistan azebaycan Türkmenistanla sınırını gelsinler kardeşim dogu sizin diyeceksin ellerine vereceksin keleşide vurun alın bunlardan
    Türkiye bizim diyeceksin vallahi bu vatan hainlerinden daha çok severler bu toprakları

Çok cool story olurdu be bro Ne güzel olurdu

• quote:

quote:

Merak etme dostum,biz bu topraklarda kimseye ayrımcılık yapmadık,hep siyasiler yapıyor...Vatanını seven herkes bu milletin evladıdır.

• PKK ya gitmesih büyük ihtimal,Şırnak'ta yapılan operasyonda ele geçirilen silahlar.
     Özel Kuvvetler Irak'ın Kuzeyine Girdi [KAYIP ŞEHİDİN NAAŞI BULUNDU]

Silah Polonya üretimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 20 Ağustos 2011; 8:34:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıleNtKillEr

quote:

iyide güzel kardesım iyi kurtler var dıyorsunuz ama bız onlarada aynı hakkı verıyoruz ne acılımı acılım resmen pkk yanlılarına yapılıyor yoksa normal kurtlerın ıstedıgı bısey yok onlarda senın benım gıbı calısıp ekmegını kazanmak ıstıyor,digerleri dagda eroın uretıp satıp gununu gun edıyor bagzı salak pkk lılarda onları desteklıyor bu ıste baska bısey yok hersey para

Devlet hastaneleri özelliklede "Adana Numune Hastanesi" Kürtler'e çalışıyor.
    Çalışsın problem değil hatta en iyi şartlar sunulsun ama;hem pkklı olup hemde gelip devlet hastanelerinden yararlanmaları hemde beleşe,insanın sinirlerini bozuyor.Gelirler yoğun bakımın önüne görevliyle tartışırlar,kavga ederler, sağı solu tepiklerler,hastayı görmek için...Ulan izmarit orası yoğun bakım sana sürekli hastayımı gösterecekler.
    Bunları gördüğüm yaşadığım için anlatıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: W140

quote:

Orijinalden alıntı: masti
    Kaynak?
    KAYNAK BU

Özel Kuvvetler Irak'ın Kuzeyine Girdi [KAYIP ŞEHİDİN NAAŞI BULUNDU]

Kaynak baya sağlammış

• bence bundan sonra uygulanması gereken hareket,hem hükümetin hem ordunun beraber calısıp,copu sürekli sırtlarında tutmaları..onlardan saldırı beklemektense sürekli saldırılarla mobil ekiplerle bizimkilerin onları ürkütmesi lazım..
  • bdp yan çizmeye başlamış...
  • Ya arkdaşlar yavaş yavaş gündemden düşüyor bu konu.2,3 tane hava harekatı yaptı diye insanların gözünümü boyamaya çalışıyorlar anlamadım.
  • Vanda bir grup kadın sınıra doğru yürüyüşe geçmiş canlı kalkan olacaklarmış.Geçen operasyonlardada yapmışlardı aynısını kimsede çıkıp dur demiyor. Sozde barış istiyosunuz ama terör örgütünün saldırılarını kınamıyosunuz.. Amacınız en baştan belli zaten. Terör örgütü haber kaynaklarıda herzaman yaptıkları gibi siviller hedef alınıyor diye haberler yaparak avrupanın dikkatini çekmeye çalışıyolar.
  • Genelkurmay, 3. harekatın detaylarını açıkladı

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18535815.asp
  • mynette leş fotosu var
  • yurthaber.mynet.com/detay/siirt-haberleri/teroristler-askeri-uniformayla-sizdi/39985

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.