Şimdi Ara

Özel Kuvvetler Irak'ın Kuzeyine Girdi [KAYIP ŞEHİDİN NAAŞI BULUNDU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
49.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim merak ettigim surekli kilo kilo eroin yakalanip ukkeye giriyo.Ancak Istanbul ve Izmir gibi sehirlerde bile eroin bulunmasi cok zor bisey.Cok saglam kanallarin olmasi lazim.Eroin bagimlisi kisiler bile bulamadiklari icin surekli nobet geciriyo.Zor bulunmasina ragmen surekli olarak ulkeye eroin giriyo.Tamam ulkemiz cok stratejik bi bolgede bulunuyo olabilir , dogudan Avrupa'ya nakliyat yapmak icin en ideal ulke , ancak yilda 100 gram eroin girse bile en az 60 grami el altindan ulke pazarina surulmesi lazim.Cok acayip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

quote:

Orijinalden alıntı: comm

quote:

Orijinalden alıntı: LaikDemokratGencim

Beyler sizce bu roket mi (btö tarafından atılan) ? eger roket ise beyinlerine bombayı yediler

Özel Kuvvetler Irak'ın Kuzeyine Girdi [KAYIP ŞEHİDİN NAAŞI BULUNDU]

Ne olduğunu çözemedim ama teröristin son atışı oldu Birde dağı taşı vuruyoruz diyorlar terörist orayı terk etmediğine göre yazıldığı gibi malzeme deposu yani istihbarat iyi iş çıkarmış

Hocam nasılsın :D

Sınır ötesi harekat şart girincede tam girmek lazım yerleşiceksin falan kovalıycaksın hepsini karakolu kurduktan sonra tamamdır.Tankları falanda yığacaksın

Sınır ötesi harekat pkk'nın ummadığı ve beklemediği zamanda yapılır şimdi girersek çok şehit veririz.Osman Pamukoğlu'nun dediği gibi sınır ötesine geçilmenin bir usulü, yolu yordamı var.Hadi deyince girilmiyor öyle olsa çoktan bitirirdik.Abd bile o kadar teknolojisine, bizde olmayan silahlarına rağmen taliban'ı bitiremedi.Ben de doğuda askerlik yapınca pkk'nın neden bitmediğini daha iyi anladım.Teknoloji bile dağlarda çaresiz kalıyor.

• senelerdir kaç sehit verildi.... kaç harekat yapıldı...
    daha geçen sene hava harekatları yapıldı...

ne değişti??...

gene aynı şey olacak... bölgede ki insanların dağa çıkmalarını engelleyemessen atom bombasıda atsan gene bir sonuca ulaşamassın.... sadece insanlar ölür şehit verir ve amerikayı zengin edersin... o uçakların her sortisi kullandığı bombalar v.s. milyondolarlar gidiyor dakikalar içinde... sonuç gene koca bir hiç olucak...

bütün kampları boşaltıp tek bir terörist kalmayana kadar uğraşsan genede şehir içinde siviller askerler şehit olur yada üzerinden 10 sene geçince tekrar bir örgüt kurulur... Dünyanın hiçbir yerinde bu tarz asimetrik iç ayaklanmalarda şiddet ile sonuca ulaşılamamıştır.... eninde sonunda toplumsal barışı sağlamak ve insanların dağa çıkmasını engellemek zorundasınız... medyanın gazına gelmeyin.. milliyetçi duyguları kenara bırakıp mantıklı olalım... istediğiniz harekatı yapın bu son olmayacak...

• Eğer kara harekatı yapılmazsa bu bombalamaların hepsi boşuna olmuş olacak..Çünkü daha önce 20 sefer düzenlendi ve sonuç sıfır..Kara harekatı şart..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LaikDemokratGencim

Beyler sizce bu roket mi (btö tarafından atılan) ? eger roket ise beyinlerine bombayı yediler

Özel Kuvvetler Irak'ın Kuzeyine Girdi [KAYIP ŞEHİDİN NAAŞI BULUNDU]

Ne olduğunu çözemedim ama teröristin son atışı oldu Birde dağı taşı vuruyoruz diyorlar terörist orayı terk etmediğine göre yazıldığı gibi malzeme deposu yani istihbarat iyi iş çıkarmış

Hocam nasılsın :D

Sınır ötesi harekat şart girincede tam girmek lazım yerleşiceksin falan kovalıycaksın hepsini karakolu kurduktan sonra tamamdır.Tankları falanda yığacaksın

Sınır ötesi harekat pkk'nın ummadığı ve beklemediği zamanda yapılır şimdi girersek çok şehit veririz.Osman Pamukoğlu'nun dediği gibi sınır ötesine geçilmenin bir usulü, yolu yordamı var.Hadi deyince girilmiyor öyle olsa çoktan bitirirdik.Abd bile o kadar teknolojisine, bizde olmayan silahlarına rağmen taliban'ı bitiremedi.Ben de doğuda askerlik yapınca pkk'nın neden bitmediğini daha iyi anladım.Teknoloji bile dağlarda çaresiz kalıyor.

Katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

senelerdir kaç sehit verildi.... kaç harekat yapıldı...

ne değişti??...

gene aynı şey olacak... bölgede ki insanların dağa çıkmalarını engelleyemessen atom bombasıda atsan gene bir sonuca ulaşamassın.... sadece insanlar ölür şehit verir ve amerikayı zengin edersin... o uçakların her sortisi kullandığı bombalar v.s. milyondolarlar gidiyor dakikalar içinde... sonuç gene koca bir hiç olucak...

bütün kampları boşaltıp tek bir terörist kalmayana kadar uğraşsan genede şehir içinde siviller askerler şehit olur yada üzerinden 10 sene geçince tekrar bir örgüt kurulur... Dünyanın hiçbir yerinde bu tarz asimetrik iç ayaklanmalarda şiddet ile sonuca ulaşılamamıştır.... eninde sonunda toplumsal barışı sağlamak ve insanların dağa çıkmasını engellemek zorundasınız... medyanın gazına gelmeyin.. milliyetçi duyguları kenara bırakıp mantıklı olalım... istediğiniz harekatı yapın bu son olmayacak...

İstedikleri herşey onlara verildi zaten. Daha ne yapılabilir ? Hükümet türk halkından çok kürt halkına yardım ediyor , ne yapalım yani doğuyu onlara verip komple çekilelim mi oralardan.

• Daha önceden neden yapılmadı sorusunun gölgesinde şu sıralar itlerin saklandığı dağlara yağdırılan bombalar, yapılan operasyonlar hoşuma gidiyor.
  • Hava harekatında 4. dalga başlamış.

Bu arada, Güneydoğu illerinden sürekli sınıra canlı kalkan olarak yürüyüşler düzenleniyormuş. 22 Ağustos'ta da Hakkârililer yürüyecekmiş. Şu jetler sınıra yaklaşıp şunları da uçursa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Hava harekatında 4. dalga başlamış.

Bu arada, Güneydoğu illerinden sürekli sınıra canlı kalkan olarak yürüyüşler düzenleniyormuş. 22 Ağustos'ta da Hakkârililer yürüyecekmiş. Şu jetler sınıra yaklaşıp şunları da uçursa...

inşallah teröre kalkan olanlarda havaya uçar.. Hepsi aynı yandaşı da teröristtir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

quote:

ne değişti??...

İstedikleri herşey onlara verildi zaten. Daha ne yapılabilir ? Hükümet türk halkından çok kürt halkına yardım ediyor , ne yapalım yani doğuyu onlara verip komple çekilelim mi oralardan.

btö nün amacı kürt halkı felan degil bu vakitten sonra gerçi hiç bir zamanda olmadı . onlar sadece kendilerini kuranlara hizmet ettiler. beyaz ticareti ile ugrasan cevrelerin, türkiye düşmanlarının ve bir kısım karanlık güçlerin maşası. o yüzden bunlara özerklikde verilse ana dilde egitimde verilse bu terör bitmez. bu vakitten sonra yapılacak şey devlete baş kaldıran başların koparılmasıdır. kürtlere türklere verilmeyen imtiyazlar verildi. devlet cok sabretti ama artık bıçak kemige dayandı.

kürt halkınında artık kendileri uzerinden oynanan oyunlari gormesi ve dik durması gerekmektedir. tabiki devletede halen cok is dusuyor. btö nün hakkari ve cevresinde kurdugu tum kapmları yok etmeli ve guvenligi saglamalidir. bu zamana kadar neder yapilmadi sorunun cevabı ise cok aciktir. isteyen bakar görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaikDemokratGencim -- 20 Ağustos 2011; 19:30:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

quote:

Orijinalden alıntı: king_of_the_movement

Les demek yakismamis bence. Kandirilmis insanlar onlar sadece. Seytan olsa gene de kotu laf bize yakismaz.

Bu arada 3-4 degil 400-500 beklerim :)

LEŞ oğlu LEŞ...

kandırılmış leşler
  • Leş sayısı hakkında bir haber var mı?
  • quote:

quote:

ne değişti??...

istediğiniz harekatı yapın bir sonuca ulaşamazsınız....

kabul edelim türkiye çok çok uzun senelerdir doğuyu unuttu...bölgede gerçekten ekmeğe muhtaç , kör cahil insanlar var...
    bölgeyi kalkındırmadın ki insanlar devletiyle barışık büyüsün... dünyada batısı ile doğusu arasında bu kadar fark olan bir ülke daha var mı bilmiyorum....

bölgeyi kalkındırıp ekonomik olarak bazı şeyleri başarırsan.. her şey kendiliğinden çözülücektir...
    hiç o bölgede sosyal sigortalı devlet memuru var mı?.... kaç tane var yada?...
    kaç tane doktor mühendis çıkıyor ?... vizyonları gelişebiliyor mu?...

kürtlere daha fazla hak tanınmadı 3-5 hayalci ile kürt halkını bir tutmayın... Asıl halk bölgede cumhuriyet kurulduğundan beri yatırım bekleyen yardıma muhtaç , eğitim ihtiyacı olan, sefil halktır...

• quote:

quote:

quote:

ne değişti??...

kabul edelim türkiye çok çok uzun senelerdir doğuyu unuttu...bölgede gerçekten ekmeğe muhtaç , kör cahil insanlar var...
    bölgeyi kalkındırmadın ki insanlar devletiyle barışık büyüsün... dünyada batısı ile doğusu arasında bu kadar fark olan bir ülke daha var mı bilmiyorum....

bölgeyi kalkındırıp ekonomik olarak bazı şeyleri başarırsan.. her şey kendiliğinden çözülücektir...

kürtlere daha fazla hak tanınmadı 3-5 hayalci ile kürt halkını bir tutmayın... Asıl halk bölgede cumhuriyet kurulduğundan beri yatırım bekleyen yardıma muhtaç , eğitim ihtiyacı olan, sefil halktır...

Bu yazdıkların tamamen yanlış. Adamlar iş beğenmiyor ki , birisi iş kurmaya gitse hemen engelleniyor yada rüşvet isteniyor işçi alması engelleniyor bir şekilde. Batıda yaşayanlarında işi yok batıdakilerdemi örgüt kursun ? Bu işin tek çözümü sınır otesi ve sınırlarımız içerisinde yer alan pkklıları tek tek yok etmektir. Zaten yok ettikden sonra bidaha kimse cesaret edemez tekrar kurmaya felan. Önemli olan cesaret hükümet'de cesaret olsa bitecek bu bela , hükümet kürt halkına her iyiliği yaptı zaten başka yapılması gereken birşey kalmadı.

• 30 senedir aynı mantıkla çözülmüyor işte....
    kaç tane fabrika kurdun iş beğendirmiyorsun ?.... bölgede petrol , eroin kaçakçılığıyla ne kadar mücadele ettin doğru yolu gösterdin ?....
    hala iş güç yok örgüt kuralım mantığıyla sığ olarak olaylara yaklaşıyorsanız söylenecek fazla söz yok...

kürt halkıyla terör örgütünü bir tutmayın.... kandırılan binlerce insanı hor görmeyin... cahil insanı kandırmak çok kolaydır... terör örgütü en çok zararı kürt halkına vermektedir ancak maalesef halk bunu görememekte.... Ancak devletin çok büyük sorumlulukları var....

Her türlü iyiliği yaptı diyorsunuz muhattap alınan kişiler terör örgütü ve siyasi unsurları... özerklik kürtçe eğitim v.s. cart curt..... bölgeyi kalkındırmanız lazım başka şansı yok... ben demiyorum ki asker hiç harekat yapmasın... Tabiki türk askeri terör örgütünü bitirmek için elinden geleni yapacak...

ama dağa çıkanı engellemen lazım.... İlker Başbuğ paşa her fırsatta aynı şeyi söylüyor boşuna mı?...

• quote:

quote:

quote:

ne değişti??...

Evet dünyada batısı ile doğusunun bu kadar, hatta daha da farklı olduğu bir değil yüzlerce ülke var. Hatta dünyadaki tüm ülkeler böyledir. Ticaret sanayi ve turizm merkezi olan bölgelerle kırsal bölgeler farklıdır bu tüm dünyada böyle...

Buradaki meseleye birçok kişi yanlış bakıyor. Herkese sorarım, Tc. tarihinde görülmemiş şekilde ülke düşmanlarına inanılmaz tavizler veren bir hükümet şimdi neden bu harekatı yapıyor?

Bu sorunun tek cevabı var;

Gelen şehitlerle dizginlenemez halk öfkesini yok etmek için! Yoksa pkk filan böyle yok olmaz. Çünkü pkk yı besleyen milyonlar bugün batı illerinde yaşıyor. Hepsini öldürsen ne olur? Yapılacak tekşey taviz vermemekti, ama hükümet pandoranın kutusunu bir kere açtı.

Milletin başını daha çok ağrıtacak bir konudur bu. Hele ki bizdeki gibi siyasete alet edilirse iş daha da zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C310C162A -- 20 Ağustos 2011; 21:09:12 >

• Anlatmak istediğim şeyleri Paşam özetlemiş

KIRILMA NOKTASI

TERÖR örgütünün bir kırılma noktasına doğru ilerlediğini ve bundan istifade etmek gerektiğini anlatan Başbuğ, örgütün 1985, 1987 ve 1991’de de kırılma anlarının ortaya çıktığını, ancak fırsatların iyi değerlendirilemediğini açıkladı. Başbuğ, ‘Türkiye şurada hata yapıyor, ‘eylem yok, terör bitti’ diyor. Eylemin durması, terörün bittiği anlamına gelmez. Şu anda lehte durumdayız, bazı alanlarda daha yapılacaklar var, mesafe alabilirsek terör örgütünü kırılma noktasına taşıyabiliriz’ dedi. Org. Başbuğ, ‘terörle mücadelede iddialı konuşmak çok tehlikelidir’ diye konuştu.

YENİDEN YAPILANMA

BAŞBUĞ, ‘Terörle mücadelede yeni bir yapılanma söz konusu mu’ sorusuna, geçmiş dönemlerde defalarca yeni yapılanmayla ilgili talepleridile getirdiklerini anlatarak ‘Artık vazgeçtik’ dedi. Terörle mücadelenin sadece güvenlik değil ekonomik, eğitim, psikolojik, sosyal, çok yönlü boyutları olduğunu ifade eden Başbuğ, 24 yılın muhasebesini yaptı.

DAĞA ÇIKIŞI ÖNLEYEMEDİK

ORG. Başbuğ, 24 yılda 32 bin teröristin öldürüldüğünü, yaralılarla birlikte bu sayının 46 bine ulaştığını, şehit ve sivil vatandaş kaybının azaldığını ancak dağa çıkan terörist sayısının devam ettiğini anlatırken, bu noktada gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini vurguladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Hava harekatında 4. dalga başlamış.

soyları kurusun.
  • Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum.. Askerlerimizde neden miğfer yok ?
    Ya bere yada şapka ile çatışmaya giriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

üç gecede 457 noktaya saldırı peki
    kaç ölü terörist ele geçirildi.

içişleri 4 terörist öldürüldü bugun dedi.

Panpa, Irak'a karadan girmedikçe sayamayız cesetleri. Bu sayılar ülke içerisinde. Uçaktan ceset mi sayacak adamlar? Ki kafasına bombayı yiyen adamı nasıl sayacaksın merak ettim. Sen panik yapma, vuruyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.