Şimdi Ara

ÖZEL NUMARA ALMAK İSTEYENLER VODAFONE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
146.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam Nexco Arkadasım sana bilgisini verim arkadasla görüştügüm zaman sana özel olarak gönderim tüm numara bilgilerini hal edersin
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    haziran 2013de gerçekleştirdim ücretsiz yaptım. numaramın tamamı değişti istediğim numarayı aldım 5xxxxxxxxx şeklinde söyledim ve aldım. numaranızın tamamı değişir mh önce son 4 hane der yok öyle bişey diye bastırırsanız tamamı değişir tecrübeyle sabittir.
  • Bilgi için teşekkürler, önceleri bende değiştirdim ücretsiz, hatta en son 542 kısmınıda ayırca değiştirebiliyorduk. Artık ücretli yapmışlar, gecen ay öğrendim bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivas724

Tamam Nexco Arkadasım sana bilgisini verim arkadasla görüştügüm zaman sana özel olarak gönderim tüm numara bilgilerini hal edersin

Teşekkür ederim heşmerim. Birde özelden bi numara yazıyorum sana, burdakiler havuzda yok dedi, onada baktırabilirsen sevinirim.
  • Tamam Hemşerim baktırım sana dönüş yaparım 9008 Arkadasım evet dedıgın gıbı ucretsizdi simdi tamamen ücretli oldu 12 TL ayretten ister tamamını degıs ıstersen hepsını tek degıstıremıyecegın numara son 4 rakamı ornek verırsek 58 58 olamaz
  • @sivas724 ,

Arkadaşına sorarmısın bi sonu 1903 olan numalar boşta var mı?
    Varsa stat açılmadan vodafone a geçelim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexco hemserim sana verdıgım numarallar boşta son 1 tane daha var okey dersen vodafone git hemen kacırma 3 ay bekledıkten sonra hattını benım gıbı tasımak ıstersen tasırsın zaten :)

0546 943 58 58
  • Asasina arkadasım bu numara boşta 0544 706 1903 istedıgın vodafone bayısıne gıderek alabilirsin 100 tl karsılıgında faturasız veya faturalı tercıh senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

0abc 0bc bc 0b
    bedava aldım.

Burasi amerika degil. Kimse harflere bakmaz.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

Nasıl yani?

böyle yazınca çoğu kişi bir telefon numarası kastettiğini bile anlayamaz, ayrıca açıklamak zorunda kalırsın.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Anladım 0512 012 12 01 gibi numarayı kaptım.
    1 ve 2 uydurma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aveadan almıştım yıllar önce sonu 92 92 ile biten hala o numaramı kullanıyorum şu an vodafone'dayım fazla numara değiştirmeyenler için gold numara çok güzel bir alternatif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goztepeli35

Avea'da da dün 0553-600-XX-XX şeklinde numaralar geldi. Online İşlemlerden 15 TL karşılığında baya güzel numaralar var ( 553-600-1907 vb. gibi ). Hala bir çok numara boşta değerlendirmek isteyen varsa

Arkadaşım bu online işlemlerden nasıl numaralara bakabiliriz _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRoDi

quote:

Orijinalden alıntı: goztepeli35

Avea'da da dün 0553-600-XX-XX şeklinde numaralar geldi. Online İşlemlerden 15 TL karşılığında baya güzel numaralar var ( 553-600-1907 vb. gibi ). Hala bir çok numara boşta değerlendirmek isteyen varsa

Arkadaşım bu online işlemlerden nasıl numaralara bakabiliriz _?

Hat işlemlerinden, numaramı değiştir kısmında.
  • avea OİM den gecen aksam arkadasın numarasını değiştirdim.
    0553600xyxy kaptım.

sonu 3434 denk geldi gecen hafta ama numara değiştirme sistemi çalısmıyormus. defalarca aradım numarayıda söyledim, tanımlayamıyoruz dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 28 Mayıs 2014; 1:20:35 >
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    istediğimiz numarayı alabiliyor muyuz nasıl işliyor olay açıklar mısınız ?
  • Ben 24 tl ye almıştım 2 yıl önce numara: 0 545 *** 0 545
  • 8 sene once tanidik bir avea bayisinden almistim.Faturasiz hatlarin fiyati neyse aldigim numaranin da fiyati oydu.Bir fark yoktu yani.Numarama gelince;

0505 xyz 05 05

Numarami cok begeniyorum.Ama keske 0505 777 05 05 olsaydi super olurdu.
  • İstediğim vip numara yok geçen ay tarattım vodafone shop'tan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.