Şimdi Ara

ÖZEL NUMARA ALMAK İSTEYENLER VODAFONE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
146.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bilenlerde vardır bilmiyenlerde bilmiyenler icin bu konuyu açmış bulunmaktayımdır sadece vodafonenin sunduğu bir avantaj ister faturalı ister faturasız vodafone özel numara belirlemek artık ellinizde en yakın vodafone cepshopa giderek taleb ettiginiz özel numaranızı söyluyorsunuz eyer bu numara boşda ise size 100 TL karsılıgında bu numarayı aktif ediyorlar ve artık sizinde vodafoneye ait özel gold numaranız oluyor dilerseniz almış oldugunuz numarayı 3 ay kulandıktan sonra 3 ay dolması ardından baska operatore tasıyabılırsınız hattınızıı rahat rahat ben 0546xxx8383 lü bir numara aldım özel 3 ayım doldu turkcelle tasıdım turkcellin fiyatlarından dolayı artık yeter dedım aveayaya tasıma talebınde bulundum sızınde boyle bır ozel hattınızın olmasını ıstıyorsanız vodafoneye gidin gec kalmayın kendı ıstegım uzerıne dogum tarıhım 1983 oldugu ıcın son 4 rakamı 8383 yaptırdım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone'dan Özel Numara Alma

Vodafone, istediğiniz özel numarayı almanızı sağlar. Vodafone numara rezerve özelliği sayesinde dilediğiniz numarayı rezerve edebilir, daha sonra satın alabilirsiniz.

Vodafone özel numara alma işlemi için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Vodafone'un web sitesini veya mobil uygulamasını ziyaret edin.
    • "Numara Rezerve Et" seçeneğini bulun.
    • İstediğiniz numarayı girin ve kullanılabilirliğini kontrol edin.
    • Numara mevcutsa rezerve edin ve ödemesini yapın.
    • Rezerve ettiğiniz numarayı daha sonra satın alabilirsiniz.

Vodafone, istediğiniz numarayı seçmenize olanak tanır. Böylece sevdiğiniz bir numara, anlamlı bir tarih veya özel bir kombinasyon seçebilirsiniz. Vodafone numara seçme özelliği sayesinde hayalinizdeki numaraya sahip olabilirsiniz.

Vodafone'dan özel numara almak, iletişiminizi kişiselleştirmenin ve unutulmaz kılmanın harika bir yoludur. İstediğiniz numarayı seçerek kendinizi ifade edebilir veya sevdiklerinize anlamlı bir hediye verebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Turkcel 0533 ...... 7575 i

25 TL ye almıştım geçen sene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0abc 0bc bc 0b
    bedava aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone böyle bir olanak saglaması cok guzel keske turkcell ile aveada boyle bır avantaj saglasa turkcell 8383 sonu numara bulmuştum alacaktım 300 tl dediler almadım gerek yok 100 tl verdım ıstedıgım numarayı vodafondan aldım tek farkı 0536 degılde 0546 :)
  • Avea'da da dün 0553-600-XX-XX şeklinde numaralar geldi. Online İşlemlerden 15 TL karşılığında baya güzel numaralar var ( 553-600-1907 vb. gibi ). Hala bir çok numara boşta değerlendirmek isteyen varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

0abc 0bc bc 0b
    bedava aldım.

Vodafone'dan mı bedava aldınız hocam?
  • Havuz sistemi epeydir var. Ama benim aradığım hiç bir numara o havuzda yok, çalışanlar bıktı aramaktan, bende bıraktım 1 yıl evvel :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Effect Arkadasım 100 TL Karşılığında vermektedirler Noxco arkadasım eskıden faturalı hatlar olarak verıyorlardı ama suanda faturasız olarakda verıyorlar eyer ıstedıgın numarayı belırtırsen tanıdıgım arkadasdan son 4 rakamına uyacak bır numara buldurup burdan senle paysalabılırım dilersen sonucta forumun anlamı bılgı paylasımı ve bırbırımıze yardım etmektedır
  • Cagatay60 Arkadasım aveanın 555 li numarasını kulanmak ıstersen senı yonlendirebilirim belki istedıgın numara yoktur ama cok sayıda ellerınde 555 lı numara var fıyat aralıkları ise 70 ile 100 arası gecmıyor fazla 555 li son 4 rakamı farklı benım bıldıgım 2 numara sonu var 9696 bıde 7474 ile baslayan var daha var ama aklımda yok ginede bılgısını verıyım sultanbeylı avea saygı ıletısıme gıdıp ozel numara taleb ettınmı anında verırler
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    Turkcell den aldım bedavaya.

• Gereksiz işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sivas724

Effect Arkadasım 100 TL Karşılığında vermektedirler Noxco arkadasım eskıden faturalı hatlar olarak verıyorlardı ama suanda faturasız olarakda verıyorlar eyer ıstedıgın numarayı belırtırsen tanıdıgım arkadasdan son 4 rakamına uyacak bır numara buldurup burdan senle paysalabılırım dilersen sonucta forumun anlamı bılgı paylasımı ve bırbırımıze yardım etmektedır

Evet faturalı veriyorlardı eskiden. Bu iyi olmuş. 5858 varmı acaba, bi ara baktırırmısın.
  • Nexco bende sivaslıyım sivaslı hemserim olduguna sevindim öncelikle eyer sivaslıysan 5858 istedigin icin sormama gerek bile yok cunki bu dedigin numarayla baslayan numaralları ben esıme almıstım sorgulatmıstım bunlar halen bosta almak istersen gıdıp vodafone alabılırsın 100 tl karsılıgında

1 - 0546 570 58 58

2 - 0542 724 58 58

Daha cok var ama sorgulatmam gerek arkadasa. yardımcı olduysam ne mutlu b
    ana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sivas724 -- 2 Mart 2014; 2:02:27 >
  • Lion King İnan Arkadasım oyle ınsanlar varkı bir hatta gidip 2 bin tl veren ve daha ustt lımıtı verenler var burdan eyer bu gibi arkadaslara sesımızı duyurabılırsek ne mutlıu bana belki senın ıcın gereksız olabilir ama benim ve bazı arkadaslar ıcın gereklı bır konu ve paylasım benım fikrimce
  • Muratcool arkadasım sen iyi bir turkcell bayisine denk gelmişsin sanırım özel numara aldıysan eyer suanda gold numaralları kolay kolay kımse ucretsız vermıyor bıde turkcell ise zor son 4 rakamı bulmak zor cunki o sebebden zor satıyorlar
  • Vodafone dan 1 ay önce arkadaşım ben ve ordaki bir çalışanla birlikte yoğun uğraşlarımız sonunda doğum günümle alakalı güzel bir numara aldım ve artı bi ücret ödemedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafonedan rasgele faturasız hat alın hat açılınca müşteri hizmetlerini arayıp istediğiniz numaraya çevirebiliyorsunuz ve ücretsiz. ben böyle aldım.
  • Arkadaslar Benim Özel Numara Dedigim numara faturasız olarak son 4 hanesi gold numaralı yani 58 58 - 34 34 gibi numarallardan bast ediyorum eyer siz ornek veriyim 58 34 sonu olan numalardan bast edıyorsanız bedava zaten ama son 4 rakamı 58 58 ucretsız veren varsa numarasını ve ısmını paylasında bızde alalım faydalanalım yardımcı olursanız eyer ayrıca hıc bır musterı hızmetlerı numarayı aldıgınız zaman son 4 hane numarasını 34 34 gıbı bır numara vermıyor bunu cok ıyı bılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9008

vodafonedan rasgele faturasız hat alın hat açılınca müşteri hizmetlerini arayıp istediğiniz numaraya çevirebiliyorsunuz ve ücretsiz. ben böyle aldım.

istediğin numaraya çeviremiyorsun, sana sunulan seçeneklerden birini seçebiliyorsun
    Ayrıca artık ücretsiz değil 12 lira :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivas724

Nexco bende sivaslıyım sivaslı hemserim olduguna sevindim öncelikle eyer sivaslıysan 5858 istedigin icin sormama gerek bile yok cunki bu dedigin numarayla baslayan numaralları ben esıme almıstım sorgulatmıstım bunlar halen bosta almak istersen gıdıp vodafone alabılırsın 100 tl karsılıgında

1 - 0546 570 58 58

2 - 0542 724 58 58

Daha cok var ama sorgulatmam gerek arkadasa. yardımcı olduysam ne mutlu b
    ana

Sen uygun bir zamanda bu 5858 lerin bulabildiklerini bana bir özel mesaj atarsan, ben dönecem sana.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.