Şimdi Ara

ÖZEL NUMARA ALMAK İSTEYENLER VODAFONE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
146.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- özel numara alırsak 100 tl ye daha sonra ek vergi olmaz değil mi?

NORMAL numara alsak daha sonra vodafone u arayıp değiştirsek? İstediğimiz gibi yapma şansımız var mı? Ek ücret var mı? Değişim de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 TL vermek gereksiz hele ki başı 0542 olmayacaksa.

Birkaç ay önce bir tanıdığıma havuzdan faturalı hat numarası seçtirip aldık. 0545 xx5 35 35 şeklindeki numarayı bedava aldık. Gold numaralar 35 35 şeklinde bitenler değil 33 33 gibi olanlar. Numara havuzundan her bayi numara seçmenize izin vermez, seçtiren birini bulduğunuzda ekranı size çevirmesini isteyin ve istediğiniz numarayı söyleyin. Sonu 33 33 gibi numara istemiyorsanız genelde gold numara sınıfına girmez ve ekstra ücreti yok. Ekranda hangi numara gold hangisi değil görebiliyorsunuz.

Ayrıca bu şekilde gold numara işini saçma buluyorum. Yıllarca çok eski hat olduğu için 532'li şu an belki 2000 lira ederi olan bir numara kullandım ama sonra vazgeçip 542'li sıfır bir numara kullanmaya başladım. Numaraları bir kere rehbere ekliyor sonra unutuyoruz, bende aradığınız kişinin numarası bile gözükmüyor sadece isim yazıyor.

0536, 0547, 0539, 0507 gibi ön koda sahip numaralar alınmayabilir, bunlara pek güven olmuyor ama ön kodu düzgün olduktan sonra gerisi çok önemli değil.

• Kullanmakta olduğum hattın numarasını müşteri hizmetlerini arayarak değiştirmek istesem kaça patlar? Ve istediğim numara olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hattım var 542 li cem uzan zamanında star gazetesiyle kupon biriktirerek almıştı ablam hatta yaşı tutmuyordu ablamın annemin üzerine almıştı pratik hat zamanından o hat da 6 7 yıldır bende özel numara değil normal vatandaş numarası aynı numaramın 544 lü olanı bana kaça patlar acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fullmax45 -- 26 Kasım 2014; 22:31:57 >
  • 1903 ile biten bir numara bulabilirmiyim acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: çArşı_gökhAn

1903 ile biten bir numara bulabilirmiyim acaba?

Bir vodafone shop a gir ve havuza baktır, mutlaka vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivas724

Merhaba arkadaslar bilenlerde vardır bilmiyenlerde bilmiyenler icin bu konuyu açmış bulunmaktayımdır sadece vodafonenin sunduğu bir avantaj ister faturalı ister faturasız vodafone özel numara belirlemek artık ellinizde en yakın vodafone cepshopa giderek taleb ettiginiz özel numaranızı söyluyorsunuz eyer bu numara boşda ise size 100 TL karsılıgında bu numarayı aktif ediyorlar ve artık sizinde vodafoneye ait özel gold numaranız oluyor dilerseniz almış oldugunuz numarayı 3 ay kulandıktan sonra 3 ay dolması ardından baska operatore tasıyabılırsınız hattınızıı rahat rahat ben 0546xxx8383 lü bir numara aldım özel 3 ayım doldu turkcelle tasıdım turkcellin fiyatlarından dolayı artık yeter dedım aveayaya tasıma talebınde bulundum sızınde boyle bır ozel hattınızın olmasını ıstıyorsanız vodafoneye gidin gec kalmayın kendı ıstegım uzerıne dogum tarıhım 1983 oldugu ıcın son 4 rakamı 8383 yaptırdım

Vodafone'da 2003-2004'te şöyle bir uygulama vardı;

Diyelim ki ev telefonun veya iş telefonun -ki herkes iş telefonunu kullanır- çok bilinen bir numaraysa o numara vodafone şebekesinde boşta ise veriyorlardı.

Geçenlerde yani 1 ay önce vodafone'da vın wi-fi aldım. avea'dan vodafone'a taşıdığım 0555'li numaramın aynısını prefix değiştirerek verdiler.

Dediğin olayda istersen veriyorlar.

• bende 0532 222 22 22 aldım 50 bin tlyeee :D

vede şuanda 532 526 17 22 hat bedava gedli bu hatlar satsam ne kadar yapar
  • delii baba :D D kullanıcısına yanıt
    İlk hat iyi de ikinci hattın ne özelliği var?
  • 0abc ABB abd à sistemden sorgulattım bedava almıştım 3 yıl önce

• delii baba :D D kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlama da numaran kayıtlı değilse açmam bilgilendirme yaparsın diye numara o numaralar gibi

• Arkadaslar suan aktif hattimizi baskabir numaara ile degistirebiliyormuyuz yani? Bende sonu ya 1905 ya da 2828 bite ariyorum,internette birkac kisi ile gorustum 250 den actilar kapiyi mubarekler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fullmax45

Bir hattım var 542 li cem uzan zamanında star gazetesiyle kupon biriktirerek almıştı ablam hatta yaşı tutmuyordu ablamın annemin üzerine almıştı pratik hat zamanından o hat da 6 7 yıldır bende özel numara değil normal vatandaş numarası aynı numaramın 544 lü olanı bana kaça patlar acaba?

Vodafone cep merkeze git soyle numara bostaysa bedavaya alirsin

• 1905 ile bitenler çok popüler, bende var 1 adet, 1000 TL istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

Nasıl yani?

böyle yazınca çoğu kişi bir telefon numarası kastettiğini bile anlayamaz, ayrıca açıklamak zorunda kalırsın.

Öyle yazıldığında ben anlıyorum.

Ayrıca operatörlerin kılavuzlarında örnekleme yapıldığında harf kullanılır.
  • arkadaşlar yalnış anlamayın beni numaranın başı 532 542 yada 555 olmadığı sürece 546 mış 507 miş ne isterseniz alın bulun beş kuruş değeri yok finansal olarak. ama sizin gözünüzde değeri olabilir orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

Nasıl yani?

böyle yazınca çoğu kişi bir telefon numarası kastettiğini bile anlayamaz, ayrıca açıklamak zorunda kalırsın.

Öyle yazıldığında ben anlıyorum.

Ayrıca operatörlerin kılavuzlarında örnekleme yapıldığında harf kullanılır.

böyle bir numarayı almaktaki amaç diğerlerinin anlaması, numara sahibinin değil... :)

bu harf mevzusu türkiye'de tutmadı.
  • Bence o Kadar Abartmayın 2 Yıl önce aldım vodafone'DAN öZEL numara oda 25 tl aldım numra çok güzek ama kız arkadaşlarım yüzünden değiştirmek istiyorum yada isteyene faturasız olarak satabilrm fiyatı 350 TL Numara: 0543 x43 4343 Özel msj atabirsiniz bana forumdan
  • SIRNAKLy S kullanıcısına yanıt
    50 TL veririm.
  • Özel numara almayı düşünüyorum. Yardımcı olabilecek var mı aranızda?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.