Şimdi Ara

Özel okulda okuyup KYK yurdunda kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet baslik dogru arkadaslar bir tanidigim ozel okulda %50 burslu okuyacak. Bugun ogrendimki KYK yurduna basvuru yapmadan kaydolmus bir tanidik vasitasiyla benim durumum onlardan kat kat kotu olmasina ragman 3k yedekteyim. Ev araba memur emeklisi baba bunlarin hepsi mevcut ve KYK yurdunda kaliyor. Boylelerinin hepsini Allah ıslah etsin ben baska bir sey demiyorum Kusura bakmayin icimj dokmek istemistim sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• darknighttt D kullanıcısına yanıt
    Belki adamında ihtiyacı var kardeşim ihtiyacı olmasa neden bir odada dört kişi kalsın?
  • O zaman cocugunu ozelde okutmayacak devlette okuyanlarin onune gecmeyecek yillik 15bin lira odeyecekler o zaman devlete gidecekti hakkiyla girecekti yurda. illegal yollarla baskalarinin onune gecti onun kaptigi bir yataga gitmek binlerce kisinin hayali suan. 15 bin lira odeyecek gucu var da ozel yurda gitcek gucu mu yok hic zannetmiyorum. Madem ihtiyaci vardi o zaman bizim gibi normal basvuru yapacakti eminim devlet verirdi ona bi yatak madem hakki ihtiyaci var zaten yurt sayilari sinirli ogrenci sayisi hat safhada bir de boyleleri cikinca insanin sinirleri bozuluyo kardes elimde degil ben acikta kaldim suan kalicak hicbir yerim yok. yok ki ankarada bi dayimiz

• Anlasilan sende hak yiyosun bunu normal karsiladigina gore

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • darknighttt D kullanıcısına yanıt
    Bu sitemin devlet yurdunda parasini verip kalan çocuga degil. Ota boka para harcayip, egitime harcamayan devletine olsun. Yillarca çalinan sifrelere kimse sesini çikarmiyor söyle ailene, akrabana kendilerini temsil ettirdikleri adamlar ayakkabi kutularindan paralarini çikartip yurt yaptirsin
    Çocuk yurdun parasini verip kaliyor, bedavaya kalmiyorya? Evet direk torpille yurt çikmasi çok haksizca ama bu ülke dershaneleri kapatacagiz deyip 1500 tllik dershanelerin fiyatini 9000tlye çikartanlar tarafindan yonetiliyor. Ülkede heryerde haksizlik varken sira KYKya gelmez sen bi dur sirani bekle hele

• Herkes hak ettigi gibi yönetilir. Yukaridaki mesajimda hersey gayet açik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1st rainbow letters -- 4 Eylül 2016; 18:32:57 >
  • Herkes kendi dustugu haksizligi savunur. Bu milletten baska bisi bekleme. Benim oyle yonetime laf uzatacagim da yok. Ben kendi durumumu dusunurum. Banane ayakkabi kutularindan. Gucu yeten engeller yapcak bir sey yok. Ben bi yatak istiyorum ve haksizca yerlesenlere de kizginligimi her turlu dile getiririm. Isi her zamanki gibi yonetime getiriyorsunuz ya bravo size. Haksizca yurda yerlesenlerin gram sucu yok zaten sistem onlari boyle yapti dimi olan durust insanlara oluyor her zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.